Új hozzászólás Aktív témák

• Cunaja

addikt

válasz KKrisz751 #21159 üzenetére

Szia!
    Nekem Xiaomi Mi 10T pro van.
    Huawei P40pro-t akartam venni, de mivel nincs Google és a mókolt megoldással sem ment az alkalmazás amit a használók naponta, így a szívem szakadt meg érte, de lemondtam róla.
    A P30 pro azért nem lett, mert jön a Harmony OS és azon szintén nem lesz Google. Ha meg nem teszem rá a Harnony-t, akkor nem lesz frissítés rá. Mivel Samut akkor se vennék, ha hozzám vágnák, (egyik kérdésre tudod a választ) Így maradt a Cicamobil. Harapott almáért , mert valaki beleharapott, nem fizetek +100K-t.
    Ezt ugye off-ba kellene rakni, de csúnyán mutatna, így marad. Végül is a kérdésre a válasz.
    Több kollégáimnak is P30Lite van, nem panaszkodnak. Egy belépő szintű telefonnak jó a mai világban. Persze nem lehet 4K-ban játszani és a 8K videókban is szaggatott.
    Ha nem használ kimondottan olyan alkalmazást ami a Google keretrendszert igényli, csak Google dolgokat, ami ugye pótolható, akkor a P40Lite is szóba jöhet. Mindenre van alternatíva és erősebb a masina. Ha viszont egy darab olyan kedvenc alkalmazás van, ami a keretrendszert keresi, nem fog menni. Ebben az esetben marad a P30Lite.
    Nekem a fiókban van a P7 Cunaja rommal és eredeti akkuval. Nem száguld, de használható. A P9 szintén Cunaja rommal naponta muzsikál, Anyókának a kedvence, de már amúgy Nova 5T-t használ, csak a P9-et nyomogatja.
    Összefoglalva: Ha menne a kedvenc alkalmazásom, akkor Huawei úton maradtam volna.
    Ha egy kicsit több pénzt áldoznál rá, akkor Nova 5T, valami brutál teló. Érdemes megvenni.
    Fényképekben sem gyenge, és a Harmony nem biztos, hogy jön rá, de az EMUI 11 igen.
    Nehéz kapni, mert viszik mint a cukrot. Mondom , abszolút győztes az ár kategóriájában, sőt, még a drágább telókat is lenyomja.
    Jogos a kérdés, miért váltottam, mert a P9 hálózati elérését az új frekvenciák külföldön nem fogják tudni garantálni. Csak olyan telefon kell, ami tuti biztos.
    Viszont nézd meg a képen a hálózati jelet. Ez ugye a Cicamobil és egy foss a Huawei mind fullon volt. Budapest belváros, ami brutál nevetséges. Állandóan ugrál.
    A második képen, meg szétszakítja a kijelzőt, úgy tele van. A Huawei fixen fullon volt.

Új hozzászólás Aktív témák