Hirdetés
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- One mobilszolgáltatások
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
philoxenia #1378 üzenetére
Én nem szeretem a kompakt gépeket, kicsit félmegoldás számomra. Persze a legtöbb embernek ez nem fontos. Meg az emberek többségének még egy középszerű 5 mp -es telefonba szerelt kamera is megfelel, ezzel sincs gond. Canon van digitálisban, meg analógban is. Utóbbi a legjobb barátom. Mert ugye az analóg és a digitális gépek közti különbséget sem szabad elfeledni. Nyilván emelett a korlátai is megvannak. Mondjuk volt vagy fél év, mire normálisan beletanultam... (azzal kezdtem, Canon EOS 1000F [N]).
Amúgy digitális téren is vannak azért már jobb megoldások, de ettől a G2 is messze áll. (és itt nem fényképezőgépekre gondolok). Képminőségben viszont teljes mértékben vállalható képeket készít a P7, fotómobilok mellett is. Ahogy ez az általam a bevágott képeken is látszik, pedig csak próbálgatások.
Lumia 520 -val is láttam olyan képeket, hogy megirigyelhetné egy - két ember, telefon. Illetve jobb minőségű telefon, megapixel mellett is ocsmányakat. Persze az mp még mindig másodlagos, de ugye akkor is...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest