- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.A.Z.
aktív tag
A 0,3 milliméter mióta fél milliméter? Kerekítés miatt?
Sőt, hosszabb és szélesebb lett. -
ATEE77
tag
A kamerája egy vicc.
-
NoMagix
addikt
Ufó szem mindent visz!
Nem rossz ketyere, de erős az ára, azért még szeretem a Huawei termékeit!! -
PEEEEET
csendes tag
Az előd nem laggol böngészésnél, és a mérete is ideálisabb számomra.
-
halkow
őstag
szép telefon meg minden de alig fejlődött az elődhöz ....140k az sok érte
-
cs.zs.
veterán
Mindenki másképp látja, de én nem látom itt azt a fenenagy előrelépést. Egy ütős csúcsmodell (P6) után a minimum lett volna hogy vízállóvá teszik az eszközt.
Részemről ennyi pénzért G2, vagy Xperia Z.
Kevesebbért M2, vagy P6. -
wertigo1984
őstag
Ez az egyik legszebb huve(j) a G750 mellett.
-
Krissz1983
aktív tag
A teszt szuper a telefon kevésbé....
Azt meg kell hagyni hogy gyönyörű kütyü de az a proci... Illetve akad a menüben? WTF???? 140-ropiért?
Asszem maradok a jelenlegi telefonomnál pedig a P7 esélyes volt..... Nagyon! -
Palibá
tag
Most úgy érzem, tényleg igazán meglepően szép képeket készít a masina. Graulálok, végre nem agyonmosott életlen vacakok születnek. Mobiltelefonhoz (főleg ilyen vékonyhoz) képest szerintem abszolút kiváló a kamerája.
-
wody21
tag
130e Ft-os árhoz képest olyan brutálisan laggolt a videóban, mint valami "ősrégi" kandroidos mobájl. Hatalmas Thumbs Down, Hugyavej...
-
elmepocok
tag
Egy komolyabb alsó-közép Cortex A7-es Qualcomm szintje... Az e heti termésből ott az Xperia M2, ami erősebb is, fele ennyibe kerül, mindenki elhiszi, hogy A brand és nem hiszem, hogy annyival gagyibb érzetet kelt, mint amennyire ez drága. Nekem a néhány plusz pixel és több RAM nem érne meg dupla árat, akármilyen minőségi házba is pakolják, de hát nem én vagyok a célközönzég...
-
Nekem tetszik a kütyü,egy kicsit tényleg a sonyra hajaz.Az ára már kevésbé tetszik.
-
Csapoati
nagyúr
Csöppet megijedtem elsőre a selfiek láttán.
Viszont Huawei-éknél azt hiszik, hogy ők már a prémium (vagy inkább nevezzük AAA brandnek őket) márkák között játszanak, és ennek megfelelően áraznak. Csak hát itt egyedül az ár prémium, meg esetleg a kijelző. Elfogadhatatlan a menü és a böngésző akadása ilyen szinten, szerintem. -
DS39
nagyúr
fél milliméter? nem fél centiméter akart lenni?
szerk: leesett a "poén", ... P7 - (mínusz) fél milliméterben ...
(6,5 mm a teló vastagsága) -
roli543
őstag
Kár az árért, mert a felület valami eszméletlen király lett
-
margithid
veterán
Ez nagyon túl van árazva...
Ezerszer inkább LG G2 100k-ért, vagy Kínából egy Xiaomi Mi3 85k-ért.
Talán a P6 árát még jobban letolja és akkor az már nagyon jó vétel lehet. -
Pete55555
addikt
1-2 napja még "védtem" a huawei-t, de azért ennél kicsit többet vártam volna ennyiért
-
oliwire
őstag
Hát a Huawei kicsit kezd elszállni az árakkal Magyarországon. Ennyi pénzért tényleg lehet jobbat is venni, Magyarországon, ismertebb gyártótól is.
-
ESP23
senior tag
"....130-140 forintos kiskereskedelmi ár ugyanis kissé túlzónak tűnik...."
Itt szerintem az ezer szó lemaradt, de nem lenne rossz ha ennyiért adnák, rögtön vennék is vagy 10-et belőle. -
petipetya
nagyúr
A mobilaréna tévében látott böngésző akadozás elég csúnya hiba. Kérdés, hogy Chrome vagy másik alatt is csinálja-e, illetve hogy szoftveresen javítanak-e ezen?
Tele van extrával a készülék, de a működése során folyamatosan kompromisszumokat kell kötni, így nem annyira jön be.
-
Márko88
aktív tag
Gyenge ennyi pénzért..sokkal élvezhetőbb és jobb márkák vannak.
Asus Zenfone 6 teszt kb ..
?
-
HuaweiU8500
senior tag
Háát, vegyes a kép, csavarni kellett volna még azon procin...
-
evermobile
csendes tag
Sok a kompromisszum ennél a modellnél is sajnos.
-
sebestyen93
tag
Nem rossz, elég szép jószág
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest