- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnartom
aktív tag
válasz
kecskebégető #9192 üzenetére
Nem rossz, de honnan lehet rendelni?
-
JanR
addikt
válasz
kecskebégető #9190 üzenetére
(Inkább nem ide)
Mivel a válaszom nem épp szépirodalom lett volna, így elküldtem privátban. Részemről itt befejeztem, foglalkozzunk a telefonnal.
-
akosxyz
senior tag
válasz
kecskebégető #9167 üzenetére
Ha normális módon nem tudsz valakinek válaszolni,akkor szerintem nem kéne erőltetni.
Ő hozzátok fordult egy problémával és erre nekiállod itt becsmérelni azt, hogy meg akar adni mindent a gyerekének. ( Gondolom neked nincs)
Baleset mindenkivel történik, és pont azért hívják balesetnek, mert úgy történik, hogy nem számítunk rá.Lehetsz nagyon okos, és tudnál adni jó tippeket,de szerintem a stílusodon változtathatnál.
Erre most megint írhatsz valami rettentő színvonalú dolgot a fórumról meg,hogy neked van igazad, megkíméllek,nem fogom elolvasni és nem is érdekel. Nem értek egyet a reakcióddal akármit is fogsz írni!Avastot én is használtam és teljesen meg voltam elégedve vele!
-
airmax_2.0
tag
válasz
kecskebégető #9148 üzenetére
Igaz.. köszi.. nem is tudom miért nem jutott eszembe...
Pontosabban a táskámba teszem egy kis tokba, amiben eleve mindíg van nálam egy micro sd kártyához való usb interface... ott jól megférnek, és azért elérhető, ha éppen a munkehelyemen jut eszembe valami piszkálnivaló.. de kétségtelen a szerzői jogok téged illetnek... -
okoska74
senior tag
válasz
kecskebégető #9173 üzenetére
Aztán:[link] -->A feltüntett árak nettó árak!
További információkért érdeklődjön bolti értékesítőinknél vagy telefonos ügyfélszolgálatunknál a +361/236-3030-as számon! Ajánlatunk csak nálunk vásárolt új készülékekre vonatkozik. -
Tomacko
senior tag
válasz
kecskebégető #9173 üzenetére
Köszi a tippeket.
Mati : kinőttem már az álmokból "pár" éve. De keresni fogom a lehetőséget az biztos
-
akosxyz
senior tag
válasz
kecskebégető #9133 üzenetére
A fórum azért van, hogy az emberek megbeszéljék a gondjaikat és feltegyék a kérdéseiket. És vannak akiknek nincs idejük visszalapozni húsz oldalt
-
akosxyz
senior tag
válasz
kecskebégető #9063 üzenetére
Valahol olvastam, mar nem tudom hol, hogy januarba erkezik a kitkat a p6-ra is. De akkor ezekszerint ez fake volt.
Eddig nekem nem dobalja le a wifirol.
-
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #9072 üzenetére
"Tehát mindenképpen megér egy rögzített telefonbeszélgetést mindenkinél frissítés elött...."
Azzal ugye tisztában vagy, hogy általában ezt 90 napig őrzik meg? Arról nem is beszélve, hogy Julika bemondja neked a frankót, majd kitalálják, hogy jajj... hát Julika rosszul tudta és elnézést a félre tájékoztatásért.
Remélem érzed, hogy mire szeretnék rámutatni. Nem áll szándékomban adni erre a gari parás dologra, elsők között leszek aki felteszi a nemzetközi KK droidot XDA-ról, amint lesz hozzá root, de hogy egy rögzített hívástól nem aludnék nyugodtabban ez is biztos. -
Apollo_21
addikt
válasz
kecskebégető #9075 üzenetére
Ez sem sértés lesz...tudom mit akarok közölni leírtam értelmesen...de még1x a gyengébbek kedvéért..baromi drága teló..2-3óra komolyabb használat után ledobja az aksit 60%ra, és ez baromira nemjó így.....ezen mit nemértettél az elöbb sem? számomra ismeretlen
mind1...és szeretnék rá megoldást..magyar szó mindegyik...ezis x....tehát? valami megoldás van nincs? lesz nemtudjuk?
-
Apollo_21
addikt
válasz
kecskebégető #9048 üzenetére
Butaság..meg semmi..nézd..110volt.a teló;..aksi..ha 2-3órát b..tatom a telefont lemegy 60-70%-ra..és csak netezek vagy épp letöltök vmit...max 1progi..nekem ez eléggé durvának tűnik..és szeretnék rá megoldást mert így kb telefonra és fészbukra lesz elég 2napig...a melegedést..írtam is h sokkal elenyészőbb mód teszi mint az előd az Arc S..tehát ez belefér..de ez h az aksi ilyen hamar sutyba megy..az kicsit még "bánt"
-
Gestas
csendes tag
válasz
kecskebégető #9063 üzenetére
Ez komoly, hogy a vodánál nem biztos a kitkat?
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #9065 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #9060 üzenetére
System/app -ban van... Lehet hwtheme.apk a neve.
-
Gestas
csendes tag
válasz
kecskebégető #9055 üzenetére
Simán jeleztete a telefon, a frissítés lehetőségét, rányomtam, lefutott az egész, aztán ez lett belőle.Sajnos elég amatőr vagyok, úgyhogy forgalmam sincs, hogy tudnék újabb romot telepíteni.
-
Gestas
csendes tag
válasz
kecskebégető #9050 üzenetére
Így van beállítva.
B606-al, soha nem volt vele ilyen probléma.
Az a gáz, hogy kilencven százalékban netezésre használom a telefont. -
geotom
tag
válasz
kecskebégető #9034 üzenetére
Köszi, felraktam, majd kiderül!
-
geotom
tag
válasz
kecskebégető #9032 üzenetére
Köszi felhívom őket!
Bocs, de még egy dologba futottam bele, állandóan ébren van a teló így iszonyatosan merül.
Az android rendszer tartja ébren, de ezzel mit lehet kezdeni? -
seria
tag
válasz
kecskebégető #9001 üzenetére
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #8996 üzenetére
Azért nem cserélik.
tényleg beázott, úgyhogy mindenki vigyázzon, mert gyakorlatilag fél pillanatot töltött a vízben a telefon és teljesen beázott, szóval a rések nem éppen zárnak.
-
olahroberto
tag
válasz
kecskebégető #8983 üzenetére
Szia!Egy linket ahol ingyen le tudom szedni az LG camera pro?
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #8971 üzenetére
Jó a miui, stabil és szubjektív véleményem szerint nagyon szép és frankón testreszabható. Talán egy kicsit jobban merül mint a gyári, és eddig csak a dlna-val volt gondom. Egy samu ue40 f6320-ra próbáltam képet küldeni, de sehogy sem jött össze, aztán lehet én voltam a béna mert egy padfone 2-vel sem sikerült.
Vissza a miui-ra, szerintem mindenképp érdemes kipróbálni, jó cucc.Nekem kitkatig szerintem marad... (bár van twrp backup a gyáriról, lehet kicsit nyüstölöm azt is
)
-
duvi
nagyúr
válasz
kecskebégető #8962 üzenetére
Talán a dobozok színeiben is meg fog jelenni a P6 ? Eddig, ha jól tudom, akkor fekete, fehér és pink színben volt kapható.
-
Nimda
addikt
válasz
kecskebégető #8944 üzenetére
A routerem új és semmilyen más eszközzel nincs baj, csak a P6-al (tplink).Az első kiadott romokkal nem volt baj, csak miután frissítettem.Ebből az következik, hogy szvsz nem a telóval van a gond és a routerrel sem, de biztos ebben csak akkor lehetek, ha más routerrel is produkálja a hibát.Addíg nem futok felesleges köröket.
-
gekko293
csendes tag
válasz
Van benne igazság...ezek szerint szándékos károkozás esete meg igen??
Így írja a biztosító honlapja ugyanis: "Rongálás: szándékos földhöz vágás, vízbe dobás, összetörés" -
DBC
tag
válasz
hogy érted ezt a HA!-t?
-
Bdanyy
addikt
válasz
kecskebégető #8926 üzenetére
köszönöm, megnézzük milyen fw van pontosan a telon.
Abból indultam ki, hogy a tenaosszefoglaloban is első helyen említettek, illetve milestone, xperia s, desire s is működik tökéletesen azon a routeren
-
spii
csendes tag
válasz
kecskebégető #8920 üzenetére
Akkor azt mondod ne tegyek fel semmi antivírust/tűzfalat? Köszönöm a választ!
-
-KP-
addikt
válasz
kecskebégető #8905 üzenetére
tehát ha frissítés előtt nem mentettem el a gyári romot akkor buktam a garimat? (T-Mobile)
-
Venn
tag
válasz
kecskebégető #8899 üzenetére
Akkor várok én is a Kit Kat -ig
csak a legfontosabbak vannak fent a google+ és társai már rég fagyasztva vannak
Köszi a választ.
-
Apollo_21
addikt
válasz
kecskebégető #8894 üzenetére
Köszöntem!
Remélem holnaptól, hű társai leszünk egymásnak -
duvi
nagyúr
válasz
kecskebégető #8890 üzenetére
Értem. Elnézést kérek a téves infóért akkor
A T-s garit sem veszítjük el a független rommal? -
duvi
nagyúr
válasz
kecskebégető #8866 üzenetére
Köszi de miután azt írtad, hogy "És még így sem garantált,hogy nem lesz neki alaplaphalál ha felrakja a te mentésed.", inkább nem vállalnám fel egy esetleges téglagyártás ódiumát. Gondolom Plag sem örülne, ha úgy járna mint s3nsitivity kolléga
. Pedig ha jól olvastam, akkor ő nem kezdő user a szakmában.
(#8867) freemanone
Nekem a T-s B104-nél nem kínál fel újabbat a rendszer. Lehet, hogy ez a gond de ezért nem szeretnék független romot feltenni. Futok még egy kört a Samsung kábelével és ha az sem műxik, akkor beérem a 32 GB SD kártyával(#8869) akosar
Szerintem apk kiterjesztéssel ne telepítsél fel témákat. Akármilyen káros alkalmazás is lehet a telepítőbenMaradj az online letöltéseknél vagy az összefoglalóban leírtaknál: "Témák hozzáadása
Ha a fájlok zip formátumban vannak, akkor meg kell változtatni a kiterjesztését HWT -re, majd átmásolni a fájlt /sdcard/HWThemes mappába. Ha alapból HWT a formátum, akkor evidens hogy nem kell átnevezni. A témát automatikusan fel kell ismernie a témakezelőben." -
duvi
nagyúr
válasz
kecskebégető #8862 üzenetére
Értem. Akkor ezt ne erőltessük inkább
Pedig isten bizony végigolvastam már vagy 3x az összefoglalót -
duvi
nagyúr
válasz
kecskebégető #8859 üzenetére
Én le tudom valahogy menteni Plag-nak a telefonomról a gyári B104-es T-s romot?
-
-KP-
addikt
válasz
kecskebégető #8838 üzenetére
érdemes side protectiont kérni?
-
Dondenis
aktív tag
válasz
kecskebégető #8814 üzenetére
Sziasztok. Páromnak tervezek telefon vételt. Lg G2, és P6 van versenyben. G2-őt ismerem, a P6ról szeretnék felhasználói véleményeket hallani. Köszi előre is.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #8798 üzenetére
+Pedy1225
Pontosabban Téma összefoglaló.
(1 hsz fogalmát az újak nem biztos hogy ismerik, egy ideje már nincs olyan
)
-
mati12
senior tag
válasz
kecskebégető #8665 üzenetére
És Pc-én milyen program kell a futtatásához?
-
Plebi
senior tag
válasz
kecskebégető #8588 üzenetére
Nekem automatikusan kiírta, hogy elérhető egy frissítés B606-ról B607-re. Wifin lejött, telepítette, alkalmazásokat optimalizálta és kész.
-
Nimda
addikt
válasz
kecskebégető #8614 üzenetére
Egyébként meg mi van akkor ha mondjuk egy vodás készülékre kerűl a kínai rom ami elcseszi és többet nem lehet bekapcsolni.Hogyan deritík ki sőt hogyan bizonyítják,hogy a külföldi nem megfelelő rom volt a hibás?
A szervízben nem nagyon foglalkoznak vele, hogy mitől döglött be a cucc.Erre egyszerűen nincs kapacitás.Ha nincs "se kép se hang" és nincs beázásra vagy leejtésre utaló jel, akkor alaplap vagy készülék csere, oszt jóvan.
-
Kaves
csendes tag
válasz
Sziasztok!
Énis el-flasheltem egy vodás telót mert túl álmos voltam nem néztem hogy u06 a rom és nekem se kapcsolt be a teló hanem reboot után csak piros led villogott rajta.
Hozzá kell tennem rendesen lement a frissítés azt írta ok és reboot után sötétség.
72 órába cseréltettem a telót probléma nem volt.
Sőt szét is szedtem hogy az akkut levegyem hátha újra tudom flashelni de végül nem vettem le róla nem akartam tovább szedni, nem látszott hogy megbontottam én is video alapján csináltam.
Gariba cserélték.Nyilván ha 100 teló megy nekik vissza furcsa lessz,
Én személy szerint azt gondolom hogy hivatalos szoftver van a készüléken és nem a B606 v. 607 ugyanugy garisnak kellene lennie.
Ha nem custom rom van rajta akkor garis samsung is igy csinálja mondjuk ott van binary counter a custom firm miatt és számolja hány volt rajta.
Áwe
-
Zsocy155
őstag
válasz
Jó kérdés!
Nem csodálkozom, hogy összevissza beszélnek, mert amikor még a P6 vétele előtt érdeklődtem, sem a voda sem a Huawei nem tudta (vagy nem akarta) megmondani, hogy lesz-e fekete P6 a vodánál!
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8611 üzenetére
"Huawei Device Hungary
Természetesen a http://consumer.huawei.com-on levő sw hivatalos, de az egyes orszagok es egyes szoltgaltatok szoftververzio kozott kulonbsegek lehetnek. Az altalad kuldott linken generikus szoftver toltheto le, mig a tieden a helyi vodafone-os fut. A blog.de nem hivatalos forras. Nem erdemes ezzel kiserletezni, ha nem hivatalos forrasbol szarmazo szoftvert telepitenel veletlenul, az meg garaciavesztessel is jar."Ezt mondták ma délután.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8611 üzenetére
Sejtem mint hivatalos rom.
Ergo nem viheti be pl egy B119-el javításra. -
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8591 üzenetére
Szívesen!
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8588 üzenetére
Én voltam az egyik. Igen, OTA volt.
Nem automatikusan jelzett a P6, "csak úgy" benéztem a szoftverfrissítéshez és írta, hogy van elérhető. -
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #8495 üzenetére
egy kettő három négy öt hat tovább nem volt kedvem visszanézni... ennyire nem rossza memóriám
uh légy oly jó és fogadd meg az építő jellegű tanácsokat, és ne gyere a vakvágány dumával. köszi.
(#8497) -KP-: Én leginkább otthon tartom a dobozában. Nem szoktam kivenni sem a sim-et sem a (még nem létező) sd kártyát.
-
zola-
őstag
válasz
kecskebégető #8486 üzenetére
Nem....ezt a b22 szeretnem, de a z osszefoglaloban nincs benne.
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8472 üzenetére
Nem egetverő probléma a hiánya, nincs nagy forgalom a telómon, de ha eszedbe jut és leírod, megköszönöm és megcsinálom.
-
mati12
senior tag
válasz
kecskebégető #8432 üzenetére
A kikapcsolva ébresztés alatt mit értessz?
-
ShadowX
őstag
válasz
kecskebégető #8438 üzenetére
Nem szaggat az, amíg be nem lakod
kgabor3000: miért szenvedsz az sd-re pakolással? Az elkülönített memória pont erre a célra van fenntartva. A régi idôkben még volt értelme, de ma már nem látok különbséget.
-
pokinca95
újonc
válasz
kecskebégető #8432 üzenetére
van benne valami. köszi a választ.
azért még az s4 minin gondolkozok. még gyorsabb mint ez a telo. -
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8264 üzenetére
Szombat este van! Most kezdődik az "erezdelahajamat"!
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #8261 üzenetére
Ha egy kicsit összefoglalnád hogy kinek is kell ez, mire is való, hogy is kell csinálni, azt megköszönném és hamarabb bekerülne az összefoglalóba.
Nekem erre nem volt szükségem így nem követtem figyelemmel... -
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #8257 üzenetére
így van, a script valamiért nem ok, de nem volt vele időm foglalkozni. Viszont a manuális megoldás megy, sőt mint kipróbáltam, a jogosultságokkal sem kell foglalkozni, elég csak bemásolni a megfelelő helyre, majd 3gombos restart, ott a gyári recovery-ben factory reset és kész.
-
tbajusz
tag
válasz
kecskebégető #8255 üzenetére
Keresem, de nem találom. Egy linket nem tudna valaki dobni, vagy egy leírást, hogyan tudom aktiválni az értesítési sávomat??
-
Zsocy155
őstag
válasz
kecskebégető #8221 üzenetére
Sajnos nem.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8206 üzenetére
Hát ezt őszintén megmondom, fogalmam sincs
Életbe nem láttam még ilyen sorokat.
A hibakeresésbe meg az is látszik, hogy dns problémát küszöbölnek ki vele.
Amire gondolni tudtam az ez.
Viszont van még 1 dolog ami szóba jöhet, bár az elég morbid.
Igaz nem volt úgymond low activity brand készülékem még ez előtt. De azért azt kétlem, hogy egy rohadt nagy lyuk lenne a kernelben amit ezzel küszöböltek ki, de hát kínaiak, ki tudja. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8203 üzenetére
Jelenleg nem vagyok otthon, telóról meg inkább nem nyitok konfigot
De ez a 2 sor ami főleg erre utal:test.chmod a-x
...
ro.display.hdmi=alpha2.test-keyRöviden, tömören, mivel nem változtathatjuk a kernelt így a test funkciók ne melsznek futtathatók senki számára a chmod miatt.
a hdmi display meg test-key csoportba tartozik, így ha megszakadunk se fogjuk tudni működésre bírni jelenleg.
De szvsz így van rá remény ,hogy csak szoftveres hiányosság miatt van letiltva, hisz ha alapból nem tudná erre nem lenne szükség. -
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8197 üzenetére
Ilyeneket nem igazán találsz cikkekbe, a kernel kondijának elemzése során találtam rá.
De ezt én is csak remélem, hogy azért van benne ez a pár plusz sor mert valami még nem tökéletes az átvitellel. -
-KP-
addikt
válasz
kecskebégető #8194 üzenetére
értem. már csak azt kell eldöntsem, hogy feketében vagy fehérben veszem. Azon kevés készülékek egyike a P6, ami talán még jobban tetszik feketében, mint fehérben
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kecskebégető #8189 üzenetére
Hivatalosan lehet nem írják de a kernel egyértelműen tiltja a kábeles média átvitelt dns hiba miatt, ha a készülék se tudná akkor ilyenre nem lenne szükség.
Szvsz. 4.4 ben, vagy ha végre tudunk kernelt moddolni elérhetővé lehet tenni.
-
seria
tag
válasz
kecskebégető #8192 üzenetére
Az volt a gond, hogy valamilyen oknál fogva kivettem a távvezérlés engedélyezését és elfeledkeztem róla.
Köszi -
seria
tag
válasz
kecskebégető #8187 üzenetére
Jézusom, de hülye vagyok.
Ez az amikor nem látom a fától az erdőt.
Köszi.(#8190) kecskebégető
Látod? erre nem gondoltam. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #8187 üzenetére
UI nyilván a szüleid wifijét kell használnod!
-
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #8181 üzenetére
valahogy úgy!
-
seria
tag
válasz
kecskebégető #8179 üzenetére
Bocs, lehet hülyén fogalmaztam.
A DLNA -t felejtsük el, az XBMC-t is használom meg a W media playert is. Itthon nincs gond itt minden megvan osztva mindennel.
pl: Ha elmegyek a szüleimhez és ott van egy laptop egy hálózaton, arra hogyan tudom átküldeni (megosztani) a P6 képernyőjét a videón látható módon. -
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #8181 üzenetére
Láttam, ezért is lennék kíváncsi a reakcióra. De hallgatnak mint a sült goldfish.....
-
seria
tag
válasz
kecskebégető #8172 üzenetére
A DLNA-nál nem lehet így küldeni, csak megosztani.
(#8173) s3nsitivity
Nekem nincsen wifis tévém, notebookra szeretném így átlőni a képeket vagy videókat.
Egy hálózaton van a P6 és a notebook, de mégsem látom a másik képernyőt.
0:53 nál [link]Sikerült így már valakinek?
-
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #8175 üzenetére
És mi van a goldfish-el? Válaszoltak?
-
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #8175 üzenetére
még el is küldhetnek, hogy nem ilyet használsz hozzá és azért nem megy: [link]
-
seria
tag
válasz
kecskebégető #8161 üzenetére
Köszi, lehet hogy rosszul kérdeztem.
Tudom, hogy működik a DLNA és a Bluetooth átvitel.
De wifivel ahogy a videón is látszik (több monitor) úgy szeretném megcsinálni.
Van a huaweinek egy MediaQ nevezetű médialejátszója, vajon ez kell hozzá? -
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #8123 üzenetére
Én ezt írtam nekik:
"Ez mind szép és jó! De ez csak egy reklám oldal. Hol vannak a "legfrissebb híreink és technológiai újdonságaink"?"
de le se sajnáltak azóta se.
-
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #8121 üzenetére
De a magyarázat még nem érkezett meg :-) Gondolod, hogy válaszolni fognak?
-
Mr.Rain
senior tag
válasz
kecskebégető #7968 üzenetére
Mondjuk itt éppen 3 nagy teljesítményt igénylő játékkal tesztelték,és röccenés nélkül megbírkózott velük.
TomWexX
A másik teló az Xperia SP,de direkt nem mondtam,mert errefelé mindenki ugrik rá!
Végigolvastam a fórumot itt is,ott is.
Vannak gondok az SP-vel,de a többsége szoftveresvagy felhasználói butaság. csakúgy,mint itt. Ezért nehéz a döntés. Ha nem lenne ez a játék gond,nem hezitálnék,azonnal a P6-ot venném,már a héten.
Bár ez a videó,amit linkeltem elé meggyőző... -
Pedy1225
tag
válasz
kecskebégető #8091 üzenetére
Sajnos nem Pesti vagyok, nem járok Pesten
De köszi a felajánlást! Hiszek neked
-
Pedy1225
tag
válasz
kecskebégető #8087 üzenetére
Köszönöm kedvességed, azért vagyok ennyire tanácstalan, mert nekem ez a pénz is sok, amit a P6-ért kérnek, de ha jobb a fényképezője, mint az olcsóbb telóké, akkor bevállalom, jöhet :-) Köszi mindenkinek! Úgy néz ki, hogy hétvégére meglesz
Szerintem nem jövök addig, mert tényleg összezavar a sok hozzászólás, főleg, hogy a felét nem is értem a szakszavak miatt
Jó éjt Mindenkinek! Üdv: Edina
-
racerx
őstag
válasz
kecskebégető #8049 üzenetére
Nem rakok fel sehova semmit, mert igazából leszarom hogy elhiszed vagy sem a dolgot, és van jobb dolgom is mint ilyenekkel elbaszni az időmet.., pláne óvodás módon ilyen ökörségen rugózni. Ehhez már öreg vagyok. Letöltöttem az appot, játszottam vele, semmi hibát se találtam, élvezhető volt és pont. Nem tuningoltam nem állítgattam, semmit, nem is érdekel a dolog annyira, hogy ilyenkkel vesződjek (elég volt anno a HTC Desirét mókolni, romolni stb stb, családi élet is megsínylette
), Most itt nem foglalkozok ilyenekkel, sőt a játék sincs fenn régóta, de ha majd egyszer ha nagyon ráérek, akkor ismét előveszem.
Én készégesen elhiszem neked hogy nálad akad, 15 perces gameplay videót se kell mellékelned, de akkor hidd el hogy nálam meg nem volt semmi látható gond (meg másnál se ahogy olvasom. Pont nem vagyok elfogult a telóval, mert pl a fényképező része sztem is kicsit túl marketing bullshit (vaku, fókusz beállítás), de nálam a többi dolog jól működi GPS, Wifi stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest