- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
skynet666 #8016 üzenetére
Örülök ,hogy segíthettem az összehasonlításban így a váltásban remélhetőleg.
Jó készülék ez na.Alap dolgokra tökéletes társ.És egyéníség is.
Szerintem elégedett leszel vele.szifonnal semmi bajom nem lenne de egyszerüen nekem is forog a gyomrom a bazári stilustól.
(#8018) TomWexX
Köszönjük szépen.
Jók lettek a kalóz droidok. -
TomWexX
addikt
Utólagos engedelmetekkel a Téma összefoglalót FRISSÍTETTEM!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8015 üzenetére
Ne haragudj de a wifi és a gps ezer dologtol függ..A Soc teljesítmény 99.9%-ban ugyanaz nem függ a külső körülményektől tehát a példád brutálisan rossz megközelítés.Nem releváns.
Nézd meg az antutu,quadrant eredményeket majd mindnkinek ugyanaz. Szóval ha mondani szeretnél valamit akkor morcold fel magad és probálkozz ismét.De tényleg ne értelek mit akarsz bizonyítani.Aki itt van a topikban és van P6-os készüléke az 99%-ban tudja ,hogy nem a legjobb választás játékra(És ez nem is zavarja!!!).Engem meg nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről hiszen csak a mai nap volt a kezemben egy Xperia Z,egy I5,és egy S3 .Ég és föld a játékteljesítmény a felsorolt 3 készülék és a P6 között.Dehát nem ezért szeretjük.
"A Dead Trigger 2-t 2-3 hete többen fel tudták telepíteni, de nem indult el nekik!
És?Ez mit bizonyít?Mint írtam feltelepíteni én is feltudom külső APK-ből de nem fog menni.Ahogyan neked sem ment soha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen routert?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest