- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
skynet666 #8016 üzenetére
Örülök ,hogy segíthettem az összehasonlításban így a váltásban remélhetőleg.
Jó készülék ez na.Alap dolgokra tökéletes társ.És egyéníség is.
Szerintem elégedett leszel vele.szifonnal semmi bajom nem lenne de egyszerüen nekem is forog a gyomrom a bazári stilustól.
(#8018) TomWexX
Köszönjük szépen.
Jók lettek a kalóz droidok. -
TomWexX
addikt
Utólagos engedelmetekkel a Téma összefoglalót FRISSÍTETTEM!
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
Zsocy155 #8015 üzenetére
Ne haragudj de a wifi és a gps ezer dologtol függ..A Soc teljesítmény 99.9%-ban ugyanaz nem függ a külső körülményektől tehát a példád brutálisan rossz megközelítés.Nem releváns.
Nézd meg az antutu,quadrant eredményeket majd mindnkinek ugyanaz. Szóval ha mondani szeretnél valamit akkor morcold fel magad és probálkozz ismét.De tényleg ne értelek mit akarsz bizonyítani.Aki itt van a topikban és van P6-os készüléke az 99%-ban tudja ,hogy nem a legjobb választás játékra(És ez nem is zavarja!!!).Engem meg nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről hiszen csak a mai nap volt a kezemben egy Xperia Z,egy I5,és egy S3 .Ég és föld a játékteljesítmény a felsorolt 3 készülék és a P6 között.Dehát nem ezért szeretjük.
"A Dead Trigger 2-t 2-3 hete többen fel tudták telepíteni, de nem indult el nekik!
És?Ez mit bizonyít?Mint írtam feltelepíteni én is feltudom külső APK-ből de nem fog menni.Ahogyan neked sem ment soha...
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!