- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
-
Mobilarena
Huawei Ascend Mate7 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
airmax_2.0
tag
Igen... rendben frissül, nincs vele gondom.
Sebességre nem tudok összehasonlítást mondani, nem próbálkoztam a 6.0.0 -val..
A telefon gyorsaságával is az aksi idővel is meg vagyok elégedve... (nyilván a Mate 8 azért jobban teljesít mindkettőben) de így is egy töltéssel elmegy egy hétvégét, pedig ebben 1-2 óra böngésző is benne van... -
airmax_2.0
tag
válasz
airmax_2.0 #4259 üzenetére
Na ez talán segít
This MHL Adapter is a new mobile audio/video interface standard for directly connecting your Huawei Ascend Mate7 to high-definition televisions (HDTVs) and displays.
Features:
This MHL Adapter allows you to connect a Micro USB (5 Pin) port of your Huawei Ascend Mate7 to a HDMI (Type A) equipped device.
Alows for a Micro USB Cable (5 Pin) to be connected to the adapter to allow your Huawei Ascend Mate7 to charge.
Connect your Huawei Ascend Mate7 to an HDMI TV.
Supports all video resolutions and audio formats including 1080p video and digital audio. -
airmax_2.0
tag
válasz
peli1983 #4255 üzenetére
Valószínűleg azok közt kéne keresgélni amelyiknél többféle átalakító is van...
Mar csak meg kell találni az igazit..[ezt] lehet kipróbálom...
én mindent telefonról intézek... de a képeim videóim is azon vannak.. sőt vannak tv műsorok amiket telón nézek meg, ha elmulasztottam.. jó-ha ilyenkor ki tudom tolni tv-re, és mivel a tv-m nem tud dlna-t, a chromcast pedig kb 15e-be fáj, így jó megoldás lehet az mhl...
-
airmax_2.0
tag
válasz
left177 #4253 üzenetére
Koszi..
Ez király...
4K felbontást is tudja, viszont 78 dolcsi... Ez egy kicsit elgondolkodtat...[link] Ezt találtam ez csak 15.... de jobb lenne valami itthoni cég akinél lehetne kapni, mert berendelem, ki tudja mikor jön meg, és lehet nem is jó...
Viszont itt a képen latom tutira megy...
-
airmax_2.0
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy az MHL-t próbálta már valaki?
Biztosra írták, hogy megy, csak azt nem tudom melyik fajta kábellel. (hány tűs.. melyik cég melyik típusa..esetleg melyik hazai forgalmazónál lehet beszerezni..)Van valakinek ezekről információja?
-
airmax_2.0
tag
válasz
airmax_2.0 #4218 üzenetére
[link] ezt esetleg meg lehet nézni..
-
airmax_2.0
tag
Sziasztok.
Nekem az 5.1.1 re való frissítés után olyan jött elő, hogy az sd kártyán levő html fájlokban levő ékezetes karakterek nem jelennek meg 4.4 alatt rendben volt, most kérdőjelek vannak az ékezetes karakterek helyén. leszedtem más html wiewert is de azzal sem jó.
Van valakinek tapasztalata a dologban?A total commanderben rendesen látszanak az ékezetes betűk...
-
airmax_2.0
tag
Hm... érdekes... az ár visszament a legolcsóbb helyeken is 110e -re...
Pedig nagyon ráindultam, hogy valamikor mostanában beruházok egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest