- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
Általánosságban a Huawei-ről tudok információval szolgálni. Az eszközök támogatása szerintem jobb, mint az átlag (sokat változott, régebben hajlamosak voltak leszarni mindent), bár nem szoktak semmit sem elsietni. Az utóbbi időben olyan is történt, hogy például közösségi nyomásra tovább támogattak olyan készüléket, amiről előtte eldöntötték, hogy nem foglalkoznak vele, ez szerintem plusz pont lehet. A G7 benne van az 5-ös droid pakkban (várható rá a következő év első felében), de például még most sem értem, hogy mi ez a hype a Lollipop körül. Én a saját készülékemre nem várom (pedig jön), nincs semmi egyelőre, ami azt indokolná, hogy frissítenem kéne... Ennél a készüléknél már alapból az EMUI3.0 fut, na ezt viszont sokkal jobban várom, a piac egyik legjobbja (persze ez is ízlés kérdése).
Ha bővebb infót szeretnél és figyelemmel szeretnéd kísérni akár ezt a készüléket is, akkor íme két oldal (általában minden lényeges infót lehoznak):
Huawei News - angol nyelvű nem hivatalos
Huawei Blog - német nyelvű nem hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest