- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmóricka
aktív tag
-
kmóricka
aktív tag
Én amúgy jelenleg csak netezésre használom a telót, mivel a tabom 3 hét után szervízbe került, sűrűn csak úgy kikapcsolgatott....szóval ahhoz képest, h egész nap nyúzom tényleg baromi jól bírja, azon gondolkodom nem is kell a tab, minek?
Nem mondom, hogy nem akad be néha pár mp-re, de szinte mindent bír...és így is simán elzötyög 24 órát az akksi...
Bátran ajánlom minfenkinek aki még gondolkodik... -
kmóricka
aktív tag
nálam messenger egyfolytában, böngészés, (ez több óra),mail, youtube, folyamatos 3g, éjjelre szoktam ultrakímélő módba tenni, ...tegnap este vettem le a töltőről, 8kor, most(fél 5) kerek 50%on van az akksi
, ez azért elfogadható sztem...sebessége szuper, de tényleg!! Én a lollit nem várnám...amiket hallok róla, biztos h nem kell
, pasim samsungját félig megölte..a nyalóka
-
kmóricka
aktív tag
"hiba a helyszínmeghatározó szolgáltatásban."
-
kmóricka
aktív tag
válasz
voyager4.4 #766 üzenetére
az optimalizáló ami alapból rajt van, sztem nagyon hasznos..bár akármennyit nyüstölöm,nekem még 80% fölé nem ment
Viszont mindig kiír vmi helymeghatározási hibát, azt miért vajon?be van kapcsolva
-
kmóricka
aktív tag
szerintem ennyi pénzért, 40ezer tnél, a jelenlegi legjobb vétel a piacon
, igazi nyúzós darab..és bírja,meglepő, akksi ehhez képest szintén, kijelző sztem nagyon szép, alig melegszik, hangja szintén kiváló, rengeteg hasznos t-s app, hamar töltődik, nem akadozik, messenger háttérben, fb stb..., semmibe nem tudok belekötni
, képek terén kinek mire kell...arra amire van, bőven jó
, egyszónakisszáz:aki ennél többet nem szán rá, és telót készül venni, az mindrnképpen ezt válassza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest