- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
aRm1n
aktív tag
[link]
Itt valaki hasonló problémára panaszkodik, talán te is megtaláltad már. Egy hozzászóló szerint a véletlenszerű érzékelést okozhatja valamilyen vékony szennyeződésréteg a képernyőn, talán egy alapos tisztítás segít. Csak egy ötlet. Ha többféle ROM-mal is kipróbáltad, és közben mindig wipeoltad a telefont rendesen, akkor szerintem kizárható a szoftveres hiba és jöhet az érintőcsere. -
mdk01
addikt
Továbbá, visszakanyaradova a problémámra, tegnap újraraktam a vibert, és azóta megint kezdi csinálni.Előtte jópár napig jó volt, mert megint újraraktam.
Már korábban is gondoltam arra, hogy a memória hiány nem produkál ilyen ugrálós problémát?
Jelenleg ha megy a viber akkor 150-200Mb a szabad memória.köszi
-
tucsok8510
csendes tag
Elméletben a telefon menüjében van egy Google beállítás, azon belül van egy bejelentkezés és biztonság menüpont ezen belül egy olyan hogy "Legutóbb használt eszközök" Ezen belül megtalálod a Google fiókhoz társított eszközöket (telefont is) és innen kitörlöd.
Elméletben ha ezek után már nem állítja vissza a korábbi adatokra a telefont.
Remélem nem írtam le hülyeségeket
-
mdk01
addikt
-
Repsol600
addikt
Sony Z1C telónál volt nagyon hasonló hibám, itt egy sávban néha elkezdett magától érzékelni, volt hogy napokig nem jött elő aztán megint kezdte. Garanciában cserélték a kijelzőt és utána nem volt gond. Ezért gondolok digi hibára. De remélem tévedek, és az újrarakás megoldja.
-
janeszgol
félisten
Cyanogenmod. Az a baj, hogy nehéz bármit mondani. Esetleg még annyit tudsz csinálni, hogy gyári reset, amit tudsz és nem kell, letiltasz az alkalmazásokban, illetve nem telepítesz fel semmit. Majd fokozatosan ráereszted azt, amire szükséged van.
Nem ázott be a télen? Kint telefonálsz a mínuszokban, majd beviszed a melegre. Én inkább a hardveres hibára gyanakodok. -
janeszgol
félisten
Két dologra gondolok. Csak találgatni lehet, a szerviz tudná megmondani, mi baja van.
1, vírus. Ha befészkeli magát a gyári romba, mai a telón van, akkor hiába a visszaállítás, ugyan úgy vírusos marad. Vannak már nagyon jó kis programok (malware), melyek képesek erre.
2, beázott. Vagy vizet kapott vagy párát.
Ha esetleg feltennél egy CM-et (vagy teljes formattal egy gyárit), akkor az elsőt kilőhetnéd.
-
0xmilan
addikt
Csináltam egy gyors tesztet Fiddler-rel.
Így néz ki az arstechnica-s forgalom így meg az itcafés. Látszik, hogy az előbbi 93101 byteba került, míg az utóbbi 154144 byteot töltött le. Egy így elég körülményes, kell hozzá egy PC és HTTPS forgalomra - így pl. facebookra - nem működik.
Cserébe olyan appot nem találtam ami ezt tudná, csak appra lebontva számolnak forgalmat. Szóval azt csinálhatod, hogy facebookot csak operával böngészel, míg a ph lapcsaládot csak chrome-al, stb. és akkor az egyes böngészők fogyasztását már lehet mérni. -
0xmilan
addikt
Egy local proxyval meg tudnád nézni, hogy mekkora az egyes domainekről jövő forgalom.
Különben meg kérdezd meg az appos topikban - meg előtte keress rá ott - , mert ez itt némileg offtopic, nem telefon specifikus.
-
mdk01
addikt
Most amit még nem értek, hogy az hogyan lehetséges, hogy szinte minden programom fent vana telóm, csak egy-kettőt nem találok, de lehet az is meglesz.
Elvileg ez törléssel jár és úgy is nézett ki. Az sd kártyát is lepucoltam.
Galéria, névjegyzék üres és egyéb beállítások is nullázodtak, de a telepített programok úgy néz ki megvannak. -
xemelon
tag
-
xemelon
tag
Olyan lesz a telefonod, mint amikor kihoztad a boltbol. (a rendszerfrissites az megmarad)
Ami el fog tűnni: feltelepített programok, azok adatai, fotók, zenék, telszámok ha esetleg a telefonra voltak mentve és nem google-ba szinkronízálva.
recovery: a telefon alaprendszere, olyan mint windows mellett a dos
ide ugy tudsz belépni, hogy kiakapcsolod a telefont és a hangerő fel +az indítógombot lenyomva tartod egy ideig. ha ez elindul, fel tudod csatlakoztatni a gépre és lementheted a képeidet pl.
Utána pedig itt csinálsz egy gyári állapot visszaállítást (wipe, factory reset, ezek kb. ugyanazok más néven.)
Ha ez sikerül, utána újra be kell állítgatnod mindent, progikat ujratelepiteni stb..Ha így nem javul meg, akkor szerintem 3 gombos módszerrel full rendszer újratelepítés, vagy szerviz.
Lehetne csinálni bizt. mentést is és utána visszaállítani, de nálad szerintem ez nem működik, ha a beállításokat sem tudod elindítani.
Részletesebben sajnos én nem tudom leírni, mert nekem már nem a gyári recovery meg rendszer van fent.
-
xemelon
tag
Recovery-bol (hangerő fel + start gomb) kellene factory resetet csinálni (tárhely törléssel együtt). Ez ugyanaz, mint a gyári visszaállítás a beállításoknál. REcovery-ből fel is tudod mountolni gépre a tárhelyet és le tudod menteni ami kell.
Ha ez nem válik be, akkor jöhet a 3 gombos módszer, a 265-ös romot le lehet Huawei-tol tolteni hozzá.
Az, hogy induláskor a logónál megáll, az szerintem nem jelent jót, garancia van még?
-
FroZone99
aktív tag
Igen legyalulja a telót, ezért csak óvatosan, tehát játék mentések, telefonszámok stb mindent töröl a telefon memóriájából.De először az alkalmazáskezelőben nézz szét és törölj onnan minden olyan programot amit nem használsz és engedi törölni, amit nem enged /azok a gyári progik/ azokat meg le kell tiltani, próbáld meg ezeket a gyári visszaállítás előtt.
-
FroZone99
aktív tag
Nekem most a B265 van fenn /az utolsó hivatalos/ és semmi problémám nincs vele.
Ezeket a problémákat /ha nem valami újonnan feltett progi zavarja/ ha a gyári állapot visszaállítás nem orvosolja akkor töltsd le a hivatalosat és a 3 gombos módszerrel tedd fel.Ez is mehetett volna egybe sajnálom majd jobban figyelek
xemelon:jópofa hogy az oldalon stabil és gyorsnak van már írva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest