-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
Sziasztok!
VKezd nagyon belassulni a gyári és a fórumot visszaolvasva láttam, hogy van a gyárinál frissebb, jobb rom is!alaki PM-be le tudná írni nekem, hogy hogyan tudom lecserélni a gyári romot valami jobbra?
Köszi! -
frizso
senior tag
válasz
xemelon #3276 üzenetére
GPS terén akkor én kifogtam egy stabilabb darabot, mert BeOnRoad ingyenes navigációval Prága oda-vissza ledobálás nélkül elnavigált, igaz Prága belvárosában (ahol a legjobban kellett volna) már több alkalommal is jelet vesztett, de ez a sok villamos felső-vezetéknek tudtam be, mert amint elhagytuk a belvárost már stabilan ment.
Valahogy meg lehet oldani a gyári rommal, hogy a progikat kimentse az SD kártyára?
-
frizso
senior tag
-
frizso
senior tag
A Gps probléma nálam is fent áll, de csak a frissítés óta! A 4.2.2 alatt sose dobdta el az agyát, pedig több száz km igo-t nyomattam le vele! A 4.4.4 frissítést követöen viszont elkezdett sz@rakodni, és mindig a legrosszabbkor akad ki
Megoldás nekem is jól jönne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest