- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok8510
csendes tag
Elméletben a telefon menüjében van egy Google beállítás, azon belül van egy bejelentkezés és biztonság menüpont ezen belül egy olyan hogy "Legutóbb használt eszközök" Ezen belül megtalálod a Google fiókhoz társított eszközöket (telefont is) és innen kitörlöd.
Elméletben ha ezek után már nem állítja vissza a korábbi adatokra a telefont.
Remélem nem írtam le hülyeségeket
-
tucsok8510
csendes tag
Azt valaki megnézte-e már véletlenül hogy melyik rendszerrel nem fogyaszt sokat az akksi?
vagy mivel már szegényke 2 éves így tudjam be annak hogy gyorsan merül? (bár akksi cserével lehet jobban bírná) -
tucsok8510
csendes tag
Valaki tapasztalt olyan gondot MOKEE ROM-al (MK71.1-cherry-201702200213-NIGHTLY.zip) hogy a telefon nem működik? hívást elindítja de utána semmit se hallok és engem se hallanak. próbálom a hangerőt állítani de mintha lefagyott volna a telefon, a fent említett rom előtti példányán ilyen hiba nem volt viszont azóta akármelyik ROM-ot rakom fel ez a gond, kivétel at MK6 az működik próbáltam a szokásos vagyis korábban bevált modem.zip-et is felrakni de nem segített. ötlet?
-
tucsok8510
csendes tag
Valaki aki használja a Mokee 7.1.1-át tapasztal-e olyan gondot hogy random szerűen újra indul? még telefonálás közben is? Egyik alkalommal sokat csinálja aztán meg jó sokáig nem. márcsak azért kérdezem hogy szoftveres gond lehet-e vagy a bekapcsoló gombom adogatja meg magát szép lassan?
-
tucsok8510
csendes tag
-
tucsok8510
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom, a telefonomon most a CM13 12.18-as kiadása van fent, viszont ha telefonálok akkor a képernyő teljesen elsötétül, és a hívást nem tudom se lerakni se semmit se tudok csinálni, ezt mondjuk kiküszöböltem azzal hogy a képernyőzár gombbal le tudom rakni a hívást. de akkor is zavaró. mi lehet a gond? más régebbi szoftverrel jól működik a közelségérzékelő (MIUI8-V6.8.18-20160906-G620S).
milyen beállítást nem találok? vagy jóval korábbi cm-re térjek vissza? -
tucsok8510
csendes tag
válasz DeathBat666 #3521 üzenetére
modem.zip felrakásával megoldódott a probléma, most már hasít
-
tucsok8510
csendes tag
Bekapcsolás után nem bootolt be a rendszer csak visszatért a recoverybe, de nagy nehezen sikerült megoldani a gondot, csak az egész folyamatot újra kellett kezdenem és persze egy újabb verziójú TWRP-t raktam a telefonra és így sikerült a művelet most már működik a telefon.
Viszont CyanogenMod 12.1-ban telefonálás gonddal találkozott valaki? A képernyőről nem tűnik el a hívás felülete, a meg új tárcsázást szeretnék indítani akkor meg nem engedi merthogy térjek vissza az aktív hívásra. Ez orvosolható valamivel?
-
tucsok8510
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem, az alábbi leírás alapján frissítettem a telefonomat
http://prohardver.hu/tema/re_huawei_ascend_g620s_a_jovo_a_meno/hsz_2722-2722.html
Viszont a recovery menünél a telefon nem megy tovább, hiába rakom fel újra és újra a ROM-ot és a Gapps-et
pedig egyszer sikerült és utána csak egy újabb ROM-ot akartam felrakni, de aztán ezt tapasztaltam, próbáltam, keresni gyári ROM telepítést de nem találtam.
Valakinek ötlete hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Facebook és Messenger
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen házat vegyek?
- Mikrotik routerek
- Politika