Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
danee91
senior tag
Eléggé hasonlóak, annyi hogy a Redmi 1S-ben nincs LTE/4G, hisz MSM8228-as procc hajtja, 4x1,6GHz-en (Snapdragon 400)
A G620s pedig MSM8916, 4G/LTE képes (4x1,2GHz - Snapdragon 410). Grafikus részben a Huawei erősebb kell hogy legyen minimálisan, míg CPU részen nyersen a Redmi jobb. Egyebekben pedig te döntesz.
[ Szerkesztve ]
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
igergo19
tag
Én most a G620S és a Xiaomi Redmi 1s között gondolkodom. Melyiket ajánlanátok inkább?
[ Szerkesztve ]
-
danee91
senior tag
Nekem is volt M2-m (az LTE verzió - D2303) viszont valóban 1 idő után nagyon elkezd melegedni a hátulja, és iszonyat gyorsan lemerül a telefon (rájöttem, vmi alkalmazás leszívja, ami azonban nem tiltható semmilyen formában - FAIL). Remélem azóta kijavították, mert tűrhető telefon volt, a kamerája azonban tényleg megér 1 misét. Egy Huawei G630 váltotta, ezzel elégedettebb vagyok, a G620s pedig még ennél is jobb.
ANDROID SZOFTVER SERVICE, -CSERE (PM) // XIAOMI REDMI NOTE 5 AI 4GB/64GB - MIUI 12.0.3
-
Mr.Silkó
veterán
Nekem volt Sony M2-m, a középkategóriában teljesen jól helytállt, a kamera valóban nem az erőssége (egyik Sonynak sem, szerintem - komolyan, az xperia x10 mini pro-m jobb képeket csinált, mint mondjuk később a Z-m), viszont a kijelző hd nélkül is sokkal szebb, mint az SP fakó kijelzője, sose melegedett, ráadásul nagyon jó az akksija az átlaghoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Nem rossz. de a Xiaomi 4G nekem jobb és éppen csak drágább ha jó helyen veszed. Igaz sokan nem szeretik az 5.5"-t.
-
kokyt
senior tag
Hát azért az MTK-s telefonok nagy többségének a GPS-e tud érdekes helyzeteket generálni. Többel is próbálkoztunk, eredmény:
- M3, ~100km-re a céltól: "a következő lehetőségnél fordulj balra", laza 1-2 perc újratervezés, majd "érkezés a célhoz a jobb oldalon".
- Budapest: van olyan hogy jó, de többnyire 100 méterekben mérhető a pontosság
Nem kétlem, hogy van belőle jól megépített darab is, de tény, hogy nehezebb mellé nyúlni egy qualcomm-al.(#22) szupermacs:
Érdemes azért megnézni szolgáltatónál, véletenül nem-e független(#41) krysztyan:
Pendrive-ot direktben nem tudsz vele használni. A számítógépről természetesen tölthető.[ Szerkesztve ]
-
danee91
senior tag
válasz szupermacs #22 üzenetére
-
gabe8719
senior tag
válasz debrecenikri #27 üzenetére
SP.
Amit egyébként néhány felettébb bosszantó hibát leszámítva szerettem. Azért is hozom fel összehasonlításként, mert az SP tavalyi létére még mindig túltesz a Sony idei középkategóriás felhozatalának mindegyikén.
És így sincs a fasorban sem a G620S-hez képest. Idei, házon belüli példa: az M2 konkrétan 20ezer forinttal többe (!) került volna gyengébb hardverrel, ergyább kijelzővel, botrányos hátlapi és VGA előlapi kamerával, amivel díszkivilágítás nélkül még skypeolni sem lehet normálisan, a környezetemben 2 van, mindkettő melegszik, és a szervizesek sincsenek elragadtatva tőle.
Ettől még egy normális középkategóriás készülék, de... Ennyiért?Van mit tanulni a kínaiaktól azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
Wildpath
tag
-
-
dragonfx
veterán
a g630 testvére.csak jobb belsővel. nem rossz. de 1.5gb ram mehetett volna bele.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
vadkörte
addikt
Kellemes telefon ez.
Ami nem (annyira) bejövős:
-1 GB RAM, (G700 és Y300 mellett mondom azt, hogy RAM-ból sosem elég. )
-nincs háttérvilágítás a gombok alatt, (1db SMD LED és pár centi polikarbonáton spórolnak???)
-2000mAh akku (akkuból sem sok semennyi)(#7) kondás:
A G620s-sel mi a baj?(#15) kcsa:
Mert miért is? A Honor 3C MTK SoC-kal sem pontatlanabb, mint ez a Qualcomm-mal. A Glonass támogatás miatt viszont nagy piros pont! A pozícionálás sebességét meg hagyjuk. Amíg a munkahelyem navija 5 perc után sem talál még műholdat, a telefonom legrosszabb esetben is 30s után pozíciót talál.(#20) Wildpath:
Dombon ülő fűcsomó legyek, akkor sem látom mitől nézne ki Samsung-nak...(#28) Sebhelyes:
Igan annyi. És? OK, az 1GB-nál jobb a 2, de nem értem nit nem tudsz megoldani 1GB-on, amit 2GB-on igen.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
mdraco
őstag
Nőnek az igények, ha már ebben az árkategóriában is a kevés memória a kifogás...
-
Sebhelyes
senior tag
1GB RAM? Erről ennyit.
-
hulkobb
tag
Érintőgomboknál van háttérmegvilágitás?
-
Mr.Silkó
veterán
"az elméleti 150 Mbps-os letöltési és 50 Mbps feltöltési sebességet akár még itthon is elérhetjük, bár ez még egyelőre kevés helyen lehetséges"
Sajnos Budapesten is sok helyen probléma még a 3g elérése is (nemcsak a város szélén, hanem a belsőbb kerületekben is; jópár készülékkel tesztelve), nemhogy a 150-es 4g. Legalábbis telekoméknál.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Engem gyári garival és kártyafüggetlenül érdekelne az ára minden tartozékkal. Eddig még nem találtam rá. :/
-
Wildpath
tag
elég erősen samsung kinézete van
Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
patopali
csendes tag
Lehet tudni, hogy a Telenornál lesz-e kapható?
-
A Honor egyetlen előnye a 2GB RAM, de ha játszani is szeretnél néha, akkor kevés lesz a Mali-400-as IGP-je, és az CPU része is gyengébb valamivel.
A G620s-nek jóval erősebb a hardvere (főleg az Adreno 306), van benne LTE, a GPS-e támogatja a GLONASS műholdakat (és tudtommal a Snapdragon 410 ismeri a kínai Beidu-t [vagymiaszöszt] is)Üdv, pengwin
-
hekmi
tag
Úgy látom a T honlapján, hogy csak feketében elérhető. Tényleg nem lehet fehérben venni/rendelni sem?
-
-
csuriz
újonc
Üdv.
Telefonvásárlás előtt állok és szeretném kikérni a ti véleményeteket, kettő darab közül szeretnék választani:
-Huawei g620s
-Honor 3cHétköznapi használatra: wifi, navigáció néha 1-2 játék , fényképezés, filmnézés tehát semmi komolyabb.
Mi a tapasztalatok erről a két készülékről? Előre is köszi! -
G4bi89
senior tag
Bestbuy még akkor is ha 1-1,5 év múlva az 1GB ram nagyon kevés lesz. 4G-ért viszont plusz pont jár ennyiért. A vaku az mennyire erős?
"... a másik pedig a gyártói megoldás. Utóbbit érdemes egy kicsit elemezgetni, hiszen kezeli a könyvjelzőket, valamint az sem akadály neki, ha több lapot szeretnénk megnyitni a háttérben. Megnézhetjük az előzményeket, kérhetünk asztali nézetet, vagy megoszthatjuk az adott weboldal linkjét lényegében bárhol "
" Ha belezoomolunk a szövegbe, majd duplán rákoppintunk a képernyőre, akkor a sorok a kijelző széléhez igazodva jelennek meg... "Ezt csak én nem értem miért kellett ennyire részletezni? Full alap dolgokat tud a gyári böngésző így 2014-ben. Több lapot megtud nyitni a háttérben azta... A nagyítás meg akkor lenne nagy szám ha nem kellene duplán koppintani is hozzá. Erre viszont még mindig csak az Opera classic képes normálisan. Ott két ujjal belenagyítasz és automatikusan tördeli is a szöveget.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
bélus91
tag
Best Buy kár ragozni
-
Qwery
tag
Lehet én vagyok telhetetlen, de nekem hiányoznak a cikkekből az MHL-re és az OTG-re vonatkozó infók. Egy ilyen kis minibika gépel élvezet mhl kábellel kilőni a képet egy HD tvre. Pölö. Indítványozom a tesztek kötelező tartalmi elemei közé venni.
42
-
kolosanyi
veterán
Így kell ezt kérem. Na akkor tessék követni a többieknek, és ilyen áron ilyen felszereltségű telókat kihozni, mint ahogy el is várható ez 2014 végén.
-
kondás
tag
Jó, csak ne lenne ilyen hülye neve ennek a telefonnak
-
papi77
addikt
Nekem a g630 volt egy kis ideig de a kijelzőt nem tudtam megszokni.Ennek már jobb valamivel,főleg a színekre gondolok?
Az első: NOKIA 1611
-
devast
addikt
50-ért nem nagyon lehet ebbe belekötni... de ártól függetlenül azért megteszem:
-az a keret körbe igazán jó lett volna, ha fémből van... g700-amon pl fém, és pár esést már túlélt hála a fémkeretnek.
-2g ram jó lett volna, még egyedibbé tette volna ebben az árkategóriában.
-levehető hátlap jó lett volna szintén, meg egy kicsit nagyobb akku is.
De tényleg másba nem nagyon tudok belekötni... szóval bitang jó vétel ennyiért -
Csapoati
nagyúr
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Így van, ez nagyon-nagyon korrekt ajánlat. Talán egyedül a gombok háttérvilágításának hiánya problémás, de ezt már megszokhattuk a Huaweinél.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kcsa
veterán
Első ránézésre Jiayu G4 formája van. Ez persze nem von le az értékéből, inkább hozzátesz
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
gabe8719
senior tag
Ez egy hihetetlenül jó telefon, egy hete használom.
Üzemidőben papírformát meghazudtolóan teljesít, nálam 2 napot megy 6-6,5 óra kijelzőidővel, folyamatos LTE/wifi adatkapcsolattal, és 1-3 óra zenehallgatással, energiatakarékossági opció nélkül..
Minden olyan opció benne van, ami miatt eddig rootolnom kellett, végre először nem érzem szükségét hogy belepiszkáljak..
A belső memóriában külön tetszik, hogy a 8GB ellenére nem csak hogy átpakolhatom az appokat SD-re, de még ezen felül (!) be is állítható alapértelmezett memóriának, így az SD erejéig lehet bármilyen nagy méretű alkalmazást felpakolni, a data nem terheli a belső memóriát, és még az apk is átrakható a data után..
Összeszerelés és anyaghasználatból simán hozza a kategória felsőbb szintjét, az optimalizálás elsőrangú, a kijelző szerintem szuper, és végre az EQ-t sem hagyták ki, szuperül szól.
Részemről csak az OTG hiánya, a gombok háttérvilágítása és a rezgés erőssége miatt tudok érdemben belekötni, illetve a kamera lehetne részemről egy picivel jobb, de másik alkalmazással még ezen is hozható talán valamennyi.
Ennyi pénzért egyszerűen bomba vétel, volt nem is régen kétszerennyibe kerülő Sonym, amit azért a hétköznapokban aláz rendesen... Az 50ezres kártyás árban pedig egy bluetooth hangszóró is van, az mondjuk nem egy csúcstermék, de beszólja a szobát, méretéhez és adottságaihoz mértem meglepően jól szól, még ha csak egy szitált logós OEM termék is.
Nagyon nem bántam meg, hogy végül ezt vettem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest