Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz benedekco #18 üzenetére

Sugarzassal van nemi tapasztalatom. Ugy gondolom, hogy a mai eszkozok zavarsugarzasa minimalis. Fokent a tobbi radios eszkozhoz kepest, ami kornyezetunkben van.

D1Rect: Etetocsuzli gumin gondolkoztam mar. Esetleg megprobalkozok valami jo kis szivaccsal. A baj csak az, hogy a seek zajt hallom, nem tudom azon mennyit segit. SSD azert nem jo, mert kicsi a kapacitasa. A vitrinben pedig idovel megsul.

szumo: kinek a pap, kinek a papne, nekem speciel a lanyuk. Normalis hocsovet nehez szerezni, ami meg tenyleg minosegi, az horror aron van. Volt mar passziv megoldasom, de 2 ev folyamatos uzem utan megadta magad. Tapasztalataim alapjan hiaba hutod a CPU-t, bridge-t es a merevlemezt, ha folyamatosan meleg (50-60 Celsius) van a hazban. A kondenzatorok (tap e alaplapi is) egyszeruen kinyiltak, mint a tubarozsa, pedig csak 40W-ot fogyasztott csak a gep. A gondot szerintem az okozta, hogy egy minimalis homerseklet alatt nem indul be a ventilacio, pedig alul-felul perforalt volt a gephaz, mashol pedig teljesen zart.

Gondolkozom desktop haz epitesen, ahol egy darab 20cm-es venti segitene a legaramlasnak. Az elo es hatlap teljesen zart, a legaramlas alulrol felfele tortenne. A ventilatort a haz kozepen helyeznem el, hogy a leheto legkevesebb zaj juthasson ki. Az legaramlatot terelokkel iranyitanam a bordak (GPU-CPU-Chipset) es a tapellatas alakatreszei + merevlemez fele.

Az erosito projectem mar nallam is fut, egy kis teljesitmenyu DoZ lesz egy hasonlo dobozban, mint a bemutatott darab.

benedekco: A fem haz hangszigetelese gyenge. Ha szigeteled, akkor megint nem tavozik a meleg. Amugy is a hoaramlas elhanyagolhato a legaram altal szallitotthoz kepest, hacsak nem bordazott oldalfalat hasznalsz hocsovekkel, vagy vizzel.

coqito: hardveraprorol sok turelemmel.

waithEard: Koszi a tanacsokat. A viaszt meg egyszerubbnek talaltam, a hatranya az, hogy rendszeresen ujra kell kezelni a feluletet,

bteebi: Csupa IKE butor koze a natur jobban illeszkedne. Ez mar csak izles kerdese, mert akar lilara is be lehet pacolni.

fkosa: Passzivan menni fog egy darabig, de kozeptavon sajat tapasztalat alapjan mar nem a legjobb valasztas. A szinrol nem vitatkozok, nekem igy tetszik. Ugyanezert nem kerul semmi az elolapra. Az egy szem bekapcsolo gomb is a hatlapra kerult.

• D1Rect

félisten

Kalapgumi.
    Rövidáru bolt ha jól rémlik, valami kevesebb mint 100Ft/m.
    Tökéletes szellőzés, 0 rezonancia és minimális hang(Y).

Árnyékolás:
    Elhelyezéstől függően, nem hiszem, hogy jelentősen befolyásolná a környezetét ennyire kevés áramfelvétel mellett.
    Persze, ha zavart okoz, még mindig ki lehet bélelni a dobozt.

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz benedekco #20 üzenetére

Hát, a mobil károsabb, mint 1 gép, mert azt a fejedhez tartod... De amúgy meg úgyis rengetegféle elektromos térben mozogsz, amit nem tudsz elkerülni. Ezek tuti nem jó hatásúak, de szerencsére elég gyengék.

• hcl

titán

LOGOUT blog

A bringabelső nem szakad olyan könnyen... A háztartási gumik combosabb darabjaitól én is félnék...

Az árnyékolás meg, mézd meg, hány ember gépe megy oldallap nélkül, vagy ház nélkül... Azokkal sincsenek extra gondok.

@Szumo : Hajrá, csináld meg, teljesen jó az ötlet!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés