- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaszayanou #90 üzenetére
Inkabb tulmeretezem, minthogy valami megsuljon. Visszakerdeznek: A gyari 40 mm-es ventik nem kicsik es hangosak egy HTPC-be?
-
A lenyeges kepeket felraktam, nincs tobb, ami erdekes. Talan csak ez, ami a hatlapot is mutatja valamennyire.
A bal oldali kilogo fekete egy atalakito, amivel a 12V-os bemenetet igazitottam kozepre, a masik pedig egy randa nyomogomb, amit azota lecsereltem. A lapnak hatlapost siman kivagtam, de nem illesztettem be a hatlapot, mivel ott szellozik. A kivagast ezert nagyobbra keszitettem. Talan nem lathato jol, de a kivegasnal ket oldalt van egy kb 8mm-es resz, amibe mint egy sinbe van becsusztatva az alaplap, igy vezettem meg. Bar az igazat megvallva nincs ra szukseg, mert rendesen tartjak a csavarok (4 db) is. Nagyobb kivagast azert nem keszitettem, mert a legaram sebesseget nem akartam nagyon lecsokkenteni es igy biztosan az alaplapnal aramlik ki a levego.
Meg egy aprosag: Korben es hatul nem vagtam ki a lapokat, igy nem tudja a meleg levegot visszaszivni a ventillator. Az sem latszik, hogy a "szep" kek ledeket kioperaltam a ventilatorbol.
-
A linkelt borda nem jo, mert joval magasabb, mint a haz maga. Passziv huteshez egy ritkabb borda sokkal jobb. A gond a hazban megrekedo meleg, amit nem lehet eltavolitani ventillator nelkul, mert a lap vizszintesen all. Allo hazzal ez termeszetesen megoldhato, de olyat meg nem akartam epiteni.
Azt meg hozzatennem, hogy erdemes legtereloket alkalmazni. Passziv esetben erdekes, hogy a kisebb haz jobb, mert hamarabb kialakul a kemeny hatas.
Takemoto: A mellette allo oreg szerkezetez igazitottam a szint: [link]
SzaboZE: A holeadas a femhazon keresztul minimalis, gyakorlatilag nulla. Egy ilyen haz erosen nem illene az AR 702 F melle.
-
válasz
benedekco #18 üzenetére
Sugarzassal van nemi tapasztalatom. Ugy gondolom, hogy a mai eszkozok zavarsugarzasa minimalis. Fokent a tobbi radios eszkozhoz kepest, ami kornyezetunkben van.
D1Rect: Etetocsuzli gumin gondolkoztam mar. Esetleg megprobalkozok valami jo kis szivaccsal. A baj csak az, hogy a seek zajt hallom, nem tudom azon mennyit segit. SSD azert nem jo, mert kicsi a kapacitasa. A vitrinben pedig idovel megsul.
szumo: kinek a pap, kinek a papne, nekem speciel a lanyuk. Normalis hocsovet nehez szerezni, ami meg tenyleg minosegi, az horror aron van. Volt mar passziv megoldasom, de 2 ev folyamatos uzem utan megadta magad. Tapasztalataim alapjan hiaba hutod a CPU-t, bridge-t es a merevlemezt, ha folyamatosan meleg (50-60 Celsius) van a hazban. A kondenzatorok (tap e alaplapi is) egyszeruen kinyiltak, mint a tubarozsa, pedig csak 40W-ot fogyasztott csak a gep. A gondot szerintem az okozta, hogy egy minimalis homerseklet alatt nem indul be a ventilacio, pedig alul-felul perforalt volt a gephaz, mashol pedig teljesen zart.
Gondolkozom desktop haz epitesen, ahol egy darab 20cm-es venti segitene a legaramlasnak. Az elo es hatlap teljesen zart, a legaramlas alulrol felfele tortenne. A ventilatort a haz kozepen helyeznem el, hogy a leheto legkevesebb zaj juthasson ki. Az legaramlatot terelokkel iranyitanam a bordak (GPU-CPU-Chipset) es a tapellatas alakatreszei + merevlemez fele.
Az erosito projectem mar nallam is fut, egy kis teljesitmenyu DoZ lesz egy hasonlo dobozban, mint a bemutatott darab.
benedekco: A fem haz hangszigetelese gyenge. Ha szigeteled, akkor megint nem tavozik a meleg. Amugy is a hoaramlas elhanyagolhato a legaram altal szallitotthoz kepest, hacsak nem bordazott oldalfalat hasznalsz hocsovekkel, vagy vizzel.
coqito: hardveraprorol sok turelemmel.
waithEard: Koszi a tanacsokat. A viaszt meg egyszerubbnek talaltam, a hatranya az, hogy rendszeresen ujra kell kezelni a feluletet,
bteebi: Csupa IKE butor koze a natur jobban illeszkedne. Ez mar csak izles kerdese, mert akar lilara is be lehet pacolni.
fkosa: Passzivan menni fog egy darabig, de kozeptavon sajat tapasztalat alapjan mar nem a legjobb valasztas. A szinrol nem vitatkozok, nekem igy tetszik. Ugyanezert nem kerul semmi az elolapra. Az egy szem bekapcsolo gomb is a hatlapra kerult.
-
Probalok egyben valaszolni.
A gep belsejerol majd lesz egy masik cikk. Eloljaroban egy Brazos, 2T-as Samsung merevlemezzel, 2G DDR3 es egy 60W-os panel tappal. Az OS Ubuntu 11.04 Beta osszekvereve nehany sajat forditasu programmal, tobbek kozott XBMC-vel.
Ha nem lenne venti, akkor megsulne a belseje. A hatlapot szimplan kivagtam, ott tud szellozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest