Új hozzászólás Aktív témák
-
beefjeez
senior tag
marha jólett, ötletes és szép
-
válasz
szaszayanou #90 üzenetére
Inkabb tulmeretezem, minthogy valami megsuljon. Visszakerdeznek: A gyari 40 mm-es ventik nem kicsik es hangosak egy HTPC-be?
-
szaszayanou
aktív tag
Szép lett nagyon, grat. Ekkora venti nem túlzás htpc-be?
-
Akcept
tag
Azt látom hol megy be a levegő, de hol jön ki? Csak a hátlapi csatlakozók mellett?
A tápegységről mit lehet tudni?
Gratula a házhoz-géphez, mindig kis fogyasztású csendes gépeket szerettem(volna).
-
-
A lenyeges kepeket felraktam, nincs tobb, ami erdekes. Talan csak ez, ami a hatlapot is mutatja valamennyire.
A bal oldali kilogo fekete egy atalakito, amivel a 12V-os bemenetet igazitottam kozepre, a masik pedig egy randa nyomogomb, amit azota lecsereltem. A lapnak hatlapost siman kivagtam, de nem illesztettem be a hatlapot, mivel ott szellozik. A kivagast ezert nagyobbra keszitettem. Talan nem lathato jol, de a kivegasnal ket oldalt van egy kb 8mm-es resz, amibe mint egy sinbe van becsusztatva az alaplap, igy vezettem meg. Bar az igazat megvallva nincs ra szukseg, mert rendesen tartjak a csavarok (4 db) is. Nagyobb kivagast azert nem keszitettem, mert a legaram sebesseget nem akartam nagyon lecsokkenteni es igy biztosan az alaplapnal aramlik ki a levego.
Meg egy aprosag: Korben es hatul nem vagtam ki a lapokat, igy nem tudja a meleg levegot visszaszivni a ventillator. Az sem latszik, hogy a "szep" kek ledeket kioperaltam a ventilatorbol.
-
szab.tam
nagyúr
szívesen megnéztem volna egy külső képet az alaplap hátlapi csatlakozóinak az irányából...
-
Dyno
veterán
Nagyon frankó gratulálok!!!
-
jaja1981
addikt
válasz
WolfheartGR #79 üzenetére
De nem otthon az biztos.
Az otthonra vehető víz bázisú festékek nagy szarok. -
netpeti98
addikt
Gratula.Jó kis ház
-
Zamery
senior tag
Szép munka! Nincs esetleg még több kép a házról?
-
WolfheartGR
őstag
Lehet szépen is dolgozni vizes bázisú cuccokkal. Szem előtt kell tartani, hogy rendkívül hőmérséklet és páratartalom érzékenyek. Amennyiben pedig kikerülsz ezzel a két paraméterrel a ideális zónából bizony sok problémád lehet. Valamint a szárítás és az azt megelőző szikkasztási idő is rendkívül fontos. Itt dől el ugyanis a terülés.
8 éve dolgozom ilyen festékekkel, kézzel és robotokkal is. Bár hosszú évek óta robotokkal és manipulátorkarokkal. A kézi fújás nekem márt ritkán élvezhető szakfinommunka. -
rainmen
aktív tag
Maximális gratula, szép munka lett. Én is szoktam magamnak csinálni különféle dolgokat. Lehet, hogy nem tökéletes, de legalább elmondhatom, hogy én készítettem.
-
válasz
eladohardver #70 üzenetére
Hitachi halkabb
-
Tomate
veterán
Szép lett. Bár szerintem a festéssel elrontottad. Vagy legalábbis ezzel a színnel.
-
khron78
őstag
Jó kis ház lett!
hdd-t cseréld ssd-re, az ára magasabb, de hangtalan.
A ventinél meg max a fordulatot tudod lejjebb venni. Alulra esetleg furhatnál bele kis lyukakat, hogy a levegő jobban átjárja a házat! Alulról felfele menne a levegő! -
Na de frescho házában nincs is ODD
Amúgy az én házaimban is az okozza a legtöbb gondot.Ha meg kifejezetten fát akar, akkor nem jó a video doboz, meg aztán azt is min. ennyit kell alakítani. Ráadásul ez a ház ragasztva lett, én pl. csavarozni szoktam, ami sokkal macerásabb.
-
Addaminator
csendes tag
Találékony a magyar!
Grat !
-
Gude
senior tag
Nagyon szép munka!
-
simonzé
addikt
Érdekes cikk. Ügyesen megcsináltad, de én több helyen másképp csináltam volna. Kezdeném rögtön azzal, hogy ezt milyen bútorral akarod kombinálni? Mert csak akkor jó ez a megoldás, ha pont ilyen árnyalatúra teszed.
Én sokkal egyszerűbbnek gondolok egy olyan megoldást, amikor egy régi erősítőből, vagy CD játszóból indulsz ki, ott már adott a ház, meg az előlapon a CD helye, ami mögé könnyű elrejteni az ODD-t. Igaz az eredmény akkor közel sem lenne ennyire egyedi.
Szép próbálkozás mindenesetre, őszintén gratulálok.Mivel egy ilyen projekthez én túlzottan időhiányos vagyok, vettem egy FSC E5600-as gépet, bele egy passzív VGA-t, egy nagyobb vinyót az elfekvőből, meg egy USB-s távvezérlőt és kész is a szupercsendes, fullHD képes HTPC
. Csak a LED-ek árulkodnak ha be van kapcsolva, a hangja nem.
-
A linkelt borda nem jo, mert joval magasabb, mint a haz maga. Passziv huteshez egy ritkabb borda sokkal jobb. A gond a hazban megrekedo meleg, amit nem lehet eltavolitani ventillator nelkul, mert a lap vizszintesen all. Allo hazzal ez termeszetesen megoldhato, de olyat meg nem akartam epiteni.
Azt meg hozzatennem, hogy erdemes legtereloket alkalmazni. Passziv esetben erdekes, hogy a kisebb haz jobb, mert hamarabb kialakul a kemeny hatas.
Takemoto: A mellette allo oreg szerkezetez igazitottam a szint: [link]
SzaboZE: A holeadas a femhazon keresztul minimalis, gyakorlatilag nulla. Egy ilyen haz erosen nem illene az AR 702 F melle.
-
SzaboZE
addikt
Nem rossz, bár a fa nem igazán vezeti el a hőt. Kell egy kiszuperált CD, egy VFD kijelző és akkor akár ilyen is lehet:
-
-
Takemoto
csendes tag
Grat, pofás darab lett!
Nekem a viaszozás nem jutott volna az eszembe. Én inkább nekiestem volna megint a lakkozásnak
Engem is érdekelne a hátlap, hogy hogyan oldottad meg.
Ne foglalkozz az előtted szólókkal, jó lett a színe
Mintha valahol láttam volna már ezt a lábkialakítástÜdv.: Takemoto
-
fkosa
csendes tag
Távol áll tőlem, hogy kritizáljalak. Te nézed minden nap, az a lényeg, hogy neked tetsszen
Azt elfelejtettem leírni, hogy az elő/hátlaból kialakított "lábak" kifejezetten tetszenek)Hűtőbordának vmi ilyesmire gondoltam (csak 1 kicsit nagyobbra):
http://www.ret.hu/Page.aspx?pageid=8&code=35-03-09&mfnb=0
A ház hátsó felére, vagy tetejére lehetne tenni. A procihoz rögzítés lehet a gond.A ventilátoros hűtésnél fontos, hogy az ember átgondolja a légáramlást:
1. jó, ha a természetes légáramlásra segítünk rá (a meleg levegő felfele száll
2. ha több ventilátor van, ne dolgozzanak egymás ellen.
3. ne legyenek holtterek (ahol álla a levegő) olyan elemek felett, amik fűtenek.Ha valakit izgat a sugárzás, a ház belső felét lehet "izmosabb" alufóliával bélelni (legyen összekötve a földdel, különben antenna lesz belőle).
Ja és fém házon nevetséges mennyiségű hő távozik, ilyen szempontból nem sokkal jobb, mint a fa/műanyag/plexi ház)
-
válasz
benedekco #18 üzenetére
Sugarzassal van nemi tapasztalatom. Ugy gondolom, hogy a mai eszkozok zavarsugarzasa minimalis. Fokent a tobbi radios eszkozhoz kepest, ami kornyezetunkben van.
D1Rect: Etetocsuzli gumin gondolkoztam mar. Esetleg megprobalkozok valami jo kis szivaccsal. A baj csak az, hogy a seek zajt hallom, nem tudom azon mennyit segit. SSD azert nem jo, mert kicsi a kapacitasa. A vitrinben pedig idovel megsul.
szumo: kinek a pap, kinek a papne, nekem speciel a lanyuk. Normalis hocsovet nehez szerezni, ami meg tenyleg minosegi, az horror aron van. Volt mar passziv megoldasom, de 2 ev folyamatos uzem utan megadta magad. Tapasztalataim alapjan hiaba hutod a CPU-t, bridge-t es a merevlemezt, ha folyamatosan meleg (50-60 Celsius) van a hazban. A kondenzatorok (tap e alaplapi is) egyszeruen kinyiltak, mint a tubarozsa, pedig csak 40W-ot fogyasztott csak a gep. A gondot szerintem az okozta, hogy egy minimalis homerseklet alatt nem indul be a ventilacio, pedig alul-felul perforalt volt a gephaz, mashol pedig teljesen zart.
Gondolkozom desktop haz epitesen, ahol egy darab 20cm-es venti segitene a legaramlasnak. Az elo es hatlap teljesen zart, a legaramlas alulrol felfele tortenne. A ventilatort a haz kozepen helyeznem el, hogy a leheto legkevesebb zaj juthasson ki. Az legaramlatot terelokkel iranyitanam a bordak (GPU-CPU-Chipset) es a tapellatas alakatreszei + merevlemez fele.
Az erosito projectem mar nallam is fut, egy kis teljesitmenyu DoZ lesz egy hasonlo dobozban, mint a bemutatott darab.
benedekco: A fem haz hangszigetelese gyenge. Ha szigeteled, akkor megint nem tavozik a meleg. Amugy is a hoaramlas elhanyagolhato a legaram altal szallitotthoz kepest, hacsak nem bordazott oldalfalat hasznalsz hocsovekkel, vagy vizzel.
coqito: hardveraprorol sok turelemmel.
waithEard: Koszi a tanacsokat. A viaszt meg egyszerubbnek talaltam, a hatranya az, hogy rendszeresen ujra kell kezelni a feluletet,
bteebi: Csupa IKE butor koze a natur jobban illeszkedne. Ez mar csak izles kerdese, mert akar lilara is be lehet pacolni.
fkosa: Passzivan menni fog egy darabig, de kozeptavon sajat tapasztalat alapjan mar nem a legjobb valasztas. A szinrol nem vitatkozok, nekem igy tetszik. Ugyanezert nem kerul semmi az elolapra. Az egy szem bekapcsolo gomb is a hatlapra kerult.
-
fkosa
csendes tag
Szép munka.
Néhány (építő) megjegyzés:
1. az előlapra tehetnél valamit (bekapcsológombot, USB csatit, bekapcsolás/hdd LED-et, stb.)
2. ez a szín nekem sem jött be (a rétegelt lemez élei nem szépek). Szerintem a natúr lakk szebb lett volna.A gépben a legnagyobb zajt a ventik okozzák, a nagy ventilátor ilyen szempontból jó választás volt.
A passzív megoldás is szóba jöhet (árulnak ilyen alaplapot ventillátor nélküli hűtéssel, illetve régebben lehetett HP asztali gépet is). Érdemes lenne elgondolkodni, hogyan lehet mechanikusan megoldani a rögzítést (hűtőbordát elektronikai boltokban lehet kapni).Még egyszer: gratula!
-
bteebi
veterán
Nekem annyira esztétikailag nem tetszik (elsősorban a színe miatt), de le a kalappal az ötlet és a kivitelezés előtt, tök jól megcsináltad, elsőosztályú lett!
Visszanézve az 1. oldalt, natúrban szebb volt - legalábbis nekem úgy jobban tetszik
.
A barátnőm fogalmazta meg jól: lakkozottan úgy néz ki, mintha kopott, régi lenne. Nekem emiatt nem bejövős. Nem kell antikoltnak lennie, jó a natúr is
.
-
jaja1981
addikt
MINDENKIT ÓVOK A VIZES BÁZISÚ FESTÉKTŐ, LAKKTÓL!
Szóval van tapasztalatom a festés területén. A vizes festékek nem terülnek olyan jól, mint a szintetikus hígítósok. Aki szépet akar, olyat keressen, ami nitro hígítóval hígítható, vagy két komponenses edzővel. Gyorsabban szárad és jobban terül.
Mondjuk festeni nyitott területen erősen nem ajánlott.
-
törölt tag
Grat, jól néz ki
Vékony fémfóliával (belülről) még árnyékolni is tudod..
-
master90
aktív tag
Grat
Szépen néz ki
-
rolkaDb
aktív tag
Elég jó lett, grat hozzá!
-
maross
nagyúr
Grat, nekem nagyon tetszik! Egyszeru es szep, meg egy viragcserepet is elbir
.
-
waithEard
őstag
Szia!
Először is gratula! A festési ügyben szólnék hozzá, tekintve, hogy az a szakmám. Ha tartós és egyenletes minőséget akarsz elérni, kerüld a vízbázisú cuccokat, azzal nehezebb dolgozni.
A módszer: 1 Pácold lignodekor, bondex, vagy sadolin vékonylazúrral 2 rétegben.
2. Ecsettel hordd fel, úgy, hogy ne legyen " szálkás".
3. Mindkét réteg között csiszold fel, a második után már nagyon finoman, p120 as vászonnal.
4. Bútorlakk, parkettalakk, de ne túl sűrűvel, és akkor nem látszanak az ecsetnyomok.
Ha kell 2 vékony rétegben, köztük NEM csiszolunk. -
izriot
tag
A tetejét meg lehetne csinálni go- vagy sakktáblának : )
-
Met
nagyúr
Jól néz ki, két jó tanács.
1. elég kevesebb ragasztó is, látom a képen jobb oldalt kifolyt
2. hengerrel lakkozz (mintha ecsetvonásokat látnék) egyenletesebb lesz a felület, muslinca ellen mondjuk az se véd -
Gyurma23
aktív tag
Gratula nagyon tetszik a dolog még ha lenne egy kis szabad időm én is neki ugranék egy ilyennek
-
wikings2
őstag
Gratula hozzá
Én is rá szeretném magam venni egy házépítésre
-
Chris78
aktív tag
Ez nagyon ott van.
Nekem tetszik.
-
sing1ep1ayer
őstag
Szerintem nagyon szép lett, de hiányérzetem van. Ezt a formát nem nézném bútordarabnak, mivel ötletem sem lenne, mi lehet a funkciója; számítógépnek pedig végképp nem gondolnám. Még csak azt sem hinném, hogy egy fadoboz, mert lábakon áll. Lehet kellene rá egy kijelző, vagy egy bekapcsológomb, esetleg USB csatik.
Mindenesetre le a kalappal, mert ugye kritizálok (igazából nem, csak az érzéseimet írtam le a házzal kapcsolatban
), de én nem tudnék összehozni még csak hasonlót sem.
-
h.adam.92
őstag
igaz elég nehézkesen készült el, de sztem elég jó lett
gratula! -
extremetech
csendes tag
Gratulálok én is! Nagyon jó lett.
Szerintem csinálhatnál belőle többet is, sokféle méretben,és még árulhatnád is az aprón.
Szerintem lenne rá igény! -
Garold
senior tag
Szép munka gratula!
-
symering
tag
Gratula a házhoz! Nagyon jól sikerült.
Én az én házamhoz ilyet használok a hdd hangjának csökkentésére:
Scythe Hard Disk Stabilizer x4
Lehet ebből 1hdd-st is venni, egyébként ez valami 2500 forint volt, amikor én vettem újonnan.
-
gYaLo
őstag
Jó lett, grat
-
Csak gratulálni tudok a munkádhoz,van türelmed meg ügyességed hozzá,és ez nagy kincs
-
coqito
tag
Szia, gratulálok a házhoz nagyon szép és ötletes!
Mivel énis ilyen lappal játszadozok itthon igy megkérdezhetném a paneltápot hol tudtad beszerezni és mennyiért? Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv: coqito
-
kujbusferenc
csendes tag
Szép munka!
-
kovgab
tag
Ja, jó kivitel, egyszerű és nagyszerű. UP
-
Vasinger!
nagyúr
10 éve ki a fene gondolta, hogy egy "lábtartóba" el fog férni egy egész számítógép. Vicc, hogy fejlődik ez a technológia...
-
Silentfrog
veterán
Gratula,jo kis háziko lett!
Azért nem árt vigyázni ,hogy a kissebb háziállatokat nehogy beszippantsa az a nagy ventillátor! -
Kantorpe
tag
En is epitettem szep fa hazat a gepnek, plusz meg tv + hifipolc is lett belole, fa es kijott ~40k HuF penzbol.
-
válasz
lumpen_stex #26 üzenetére
a mostani tápok tudtommal elég jó védelmekkel elvannak látva
-
xKacsax
aktív tag
Bárki bármit mond Szerintem nagyon ötletes lett! Simán jó külsőleg belsőleg. A megvalósítás is elég jó ahhoz képest hogy nem vagy asztalos. Gratulálok hozzá, használd egészséggel!
-
jerry311
nagyúr
válasz
lumpen_stex #26 üzenetére
Meg plexi házba.
Meg a laptopokat műanyag házba. -
lumpen_stex
aktív tag
azért a pc-ket nem viccből teszik fém, házba, pl zavarvédelem stb...
-
válasz
benedekco #18 üzenetére
Kalapgumi.
Rövidáru bolt ha jól rémlik, valami kevesebb mint 100Ft/m.
Tökéletes szellőzés, 0 rezonancia és minimális hang(Y).Árnyékolás:
Elhelyezéstől függően, nem hiszem, hogy jelentősen befolyásolná a környezetét ennyire kevés áramfelvétel mellett.
Persze, ha zavart okoz, még mindig ki lehet bélelni a dobozt. -
Vladi
nagyúr
Jó kis brazos lap (?), panel táp, nagy venti, egyedi fa ház...
-
-
jerry311
nagyúr
Ha szeretnél halkítani még rajta, akkor lehet belülről nyílt cellás szivaccsal bélelni vagy parafával vagy pl gumi granulátumból készült lapokkal.
Nyílt cellás hangelnyelő anyagok 6-8k HUF/m2
Parafa általában darabra megy, kb 1m2 1-2k HUF
Gumi granulátumból készült lap is 1-2k HUF és kb akkora mint egy mosógép alapterülete, mert általában azok alá szánják. A guminak kell kb. 1 év mire elveszti a szagát. -
Csak most tánt fel, hogy hcl, frescho és priti ugyanazzal a fejjel rendelkezik (avatar). A különbség csak az elmebetegség aktuális állapot kifejezéseiben keresendő. Legalábbis szerintem mind ketyó egy picit
re: (#19) hcl
Én is sokat használtam annak idején oldallap nélkül. Hiszen hetente baszkuráltam valamit a masinán... fiatalabban valahogy mindig többet kellett hardvert cserélgetnem. Akkor az volt az élvezet. Ma meg az, ha nem kapok "kékhalált" és minden úgy megy ahogy kell.
Ellenben, vannak emberkék akik azt mondják, hogy a mobil zavarja a gépet, a gép zavarja az embert. Tudod, ma a rák világát éljük. Eddig meg még nem volt alkalmam megrákosodni, de ha 60évesen azért leszek koporsóban mert most nem oldallapozok akkor azért kár lenne. (persze ez erős túlzás, csak mondom) Műszerem meg nincs amivel ilyen sugárzásokat mérjek. Mellesleg tudásom meg nincs, hogy leolvasva az általa kiírt értékeket használható információra tegyek szert. Azt se tudom milyen jellegű sugárzások lehetnek károsak... szóval csak emiatt kérdezem. Hátha van valami konkrét tapasztalás. -
-
Hát! Először is hadd gratuláljak. Marha "egyszerűen" megoldottad a feladatot. Mármint egyszerű kinézet. Semmi felesleges sallang, cserébe jól néz ki. Persze ízlések és pofonok, nekem bejön!
Arról tudsz valamit, hogy miért mondják páran azt, hogy a fa ház nem árnyékol annyira? Ez lehet szempont? Valós probléma, esetleg még nem foglalkoztál a témával? Esetleg csak városi legenda?
A cikket és a tudás megosztását köszönjük! Egyszer majd szeretnék Én is valami ilyesmit meg kreálni. Akkor majd megint belelesek ebbe az irományba.
Én nemrég egy filléres alap házat vontam be belülről bolyhos, pulóver anyaggal. De nem hozta a várt hatást. Halkabb lett ez tény, de sajnos a wincsiket tényleg lógatni kéne, vagy valami más megoldással kellene rögzíteni.re: (#13) priti
Nekem jobban tetszik a frescho féle megoldás. Nem seggnyalásként, hanem mert nincs rajta felesleges sallang. Még a venti szabályzó is extrának számít. De azt még talán Én is odatenném valamelyik oldal- vagy hátlapra.re: (#10) D1Rect
Azt szabadna megtudni, hogy merrefelé jutottál hozzá ahhoz a bizonyos gumihoz? Vagy miből van?
Nekem még a bringa belsőn járt az agyam, de mindig azon aggódom, hogy leszakadna egy idő múlva, mert elfáradhat az anyag.re: (#17) szumo
Igen, Én a fém burkolatokat részesítem előnyben pont a hűtés megoldás miatt. Igaz a mostani házamat is szigeteltem... de jobb 5let híján ezt gondoltam ki... egy tesztnek jó lesz. Az igazi megoldás az volna(amit (ha jól értem) te is mondasz) ha a proci és az északi híd valamilyen formában össze lenne kötve egy külső bordával. Mint itt. Vagy ilyesmi, esetleg ilyen blokkot kapna a házon oldalán, amit egy hőcsővel lehetne összekötni a chip-ekkel. Van variáció. Ezekkel csak az a baj, hogy bonyolultabb házilag megoldani mint egy ilyen faházikót.
Mellesleg valahol már láttam egybe-gépet ilyen, erősítőhöz hasonló megoldással. Nem igazán értem miért nem terjed jobban el. Pedig az autóerősítők világában (ahogy és amit láttam eddig, nem nagyon értek ezekhez) nagy divat a váz/ház-hűtés. -
szumo
senior tag
Ezért írtam, hogy nekem ezek a háztípusok nem tetszenek.
Itt jönnek aztán szóba az áthúzó szellőztetések, és a kihőcsövezett dolgok.
Mindenképpen figyelembe kell venni az áramlási irányokat.
Ha megnézel egy quad 405 -ös erősítőt, hogy miért is volt kitéve a hűtőborda a dobozon kívülre, kiderül, hogy 20 éve is tudták, mi a tuti. Én ha most lenne egy olyan cégem, ami tud ilyesmit gyártani, tuti ráállnék ilyen kivezető kit-ek gyártására. -
Nagyon zsír!
Ha nem kellene a szabványos alkatrészekhez igazodnom, akkor nekem is könnyebb dolgom lenne
Meg a Morex táp is kényelmes dolog
Viszont egy helyesírás-ellenőrző nem ártana
-
Boxi88
őstag
Nagyon szép és ügyes munka! Grat hozzá!
-
Probalok egyben valaszolni.
A gep belsejerol majd lesz egy masik cikk. Eloljaroban egy Brazos, 2T-as Samsung merevlemezzel, 2G DDR3 es egy 60W-os panel tappal. Az OS Ubuntu 11.04 Beta osszekvereve nehany sajat forditasu programmal, tobbek kozott XBMC-vel.
Ha nem lenne venti, akkor megsulne a belseje. A hatlapot szimplan kivagtam, ott tud szellozni.
-
priti
addikt
-
Jó kis cikk.
A HDD-t lógasd gumira. Nekem bejött. A leghalkabb amit el tudtam érni eddig.
Nálam ilyen.
A ventit vagy feljebb tekered, vagy lecseréled másikra, arra nem tudok megoldást. -
DraXoN
addikt
Ha a képen levő alaplap van benne, akkor ez van benne: [link]
Vagyis egy 2magos Brazos ... A memória és a merevlemez viszont rejtély a képekről nekem nem derül ki... a csatlakozások elrendezése viszont engem is érdekelne (már csak azért is mert majd egyszer tervezek én is ilyesmit csinálni, és addig is gyűjteném a tapasztalatokat
)..
Szerk.: egyébként nekem tetszik az eredmény
(bár kicsit olyan mint ha már egy pár éve használva lenne és abból jönne a karcolódás.. de jó az
.. patinás hatást kelt
)
-
szumo
senior tag
Gratulálok, szép munka, használd egészséggel.
A merevlemezt, ha nem fixen csavarozod fel, hanem a fa és a lemez közé teszel egy kis szivacsot (megfelelőkeménységűt/puhaságút), akkor a rezgések egy részét még el tudod ott nyeletni. Ha a nagy ventin a zalman vagy másmilyen szilikon felfogatást használod még tudsz hangban egy ici picit nyerni, de azt hiszem, a konstrukciódnak ez a vége, amit hangban elérhetsz pár száz forintból.
Viszont egy SSD vel és venti nélkül zéró hangja lenne a gépnek.Amúgy és ez csak rám vonatkozik, nekem nem jönnek be az ilyen és ehhez hasonló házak.
Vannak benne jó ötletek, de légszállítás szempontjából, majdnem olyan rossz a hatásfoka, mint a gyári csicsás házaknak. Abban viszont egyetértünk, hogy a gyári házak legtöbbje túlzsúfolt, és csicsás a végtelenségig. -
Tybee000
aktív tag
Én is kíváncsi lennék a tartalmára és hogy milyen környezetbe illeszted be.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Gratula!
Nem olyan 1xrű dolog ez mint amilyenek kinéz....nem ár hozzá kézügyesség+szerszámok és sok sok cérna XD
Én most egy MAC házat építek át ..lesz vagy 1 hét mire kész lesz -
Mtt
tag
Nagyon szép darab, gratulálok!
Esetleg tehetnél fel pár képet a működés közbeni helyéről, illetve arról hogy hogyan oldottad meg a csatlakozásokat a hátulján. -
szabage
tag
Hmm beszarás.. én is gondolkoztam egy ilyenen és full ugyanezt a kinézetet rajzoltam le..
gratulálok!
-
cer
tag
Cuki
-
Straw
senior tag
Grat! Ez nekem kurvára bejön.
Egyszerű de tök ötletes és marha jól néz ki ha van egy hozzá illő bútorod. -
Chaser
legenda
Gratula
Minden kezdet nehéz, a következő már jobban sikerül. Azt nem mondtad mi van benne, talán valami brazos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest