- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stunts666
őstag
válasz
Barthezz2 #94 üzenetére
Ezért irtam, hogy igény kérdése... Kicsit eltúloztam.
Elkezdtünk egy olyan dolgon "veszekedni" aminek semmi köze egymáshoz. Nem szabad összekeverni a felsőközép és prémium kategóriát. A régi és új versenyzőket sem szabad összehasonlitani. Van aki a nevét lovagolja meg aranyárral és van aki olcsón adja a telefonjait, mert be akar törni a piacra. A nagy nevek általában eladják magukat: Samsung, HTC, LG, Sony, stb.
Neked ez éri meg ennyiért, nekem viszont megérte 250-ért az iphone. Más a rendszer és összefoglalhatatlan amennyi apróság van az IOS-ben Androidhoz képest... Sosem hittem benne, (csak próbaként vettem almát, mert sosem volt és kiváncsi voltam) de egyszerüen jó használni.
-
Stunts666
őstag
válasz
Barthezz2 #91 üzenetére
Ha neked megéri a bétatesztelés, hibák elviselése és a Romolgatás, akkor egészségedre... Mindenkinek a saját döntése. Nem vagyunk ugyanolyanok.... Nekem egy telefon kell, amit bekapcsolok és úgy működik ahogy kell... Nem akarok Romolni, sufnizni, tesztelő lenni a teszterek helyett, optimalizálni, stb. Ez a telefongyártó dolga. Nincs szükségem rá.
Hiába van hardver, ha optimalizáció egyenlő a nullával...
ui.: HTC-t nem veszek egy darabig, pedig a legjobb Android rendszer. Most vettem egy iPhone 7 Plust. Bekapcsoltam és úgy működik, ahogy elvárom. Nekem ez kell, neked mások az igényeid... Ezt nem rosszindulatból irtam, csak kifejtettem, hogy nekem mi KELL.
-
mjani1172
addikt
válasz
Barthezz2 #80 üzenetére
Azt hiszem ezt te írtad egy pár napja, lehet már elfelejtetted:
“Hosszú idő után a mostani heti update után(xiaomi.eu) azt tudom mondani, hogy egyelőre nincs mibe belekötnöm. Most minden pöccre megy, sehol nem laggol, semmi nem zár be, semmit nem felejt el.
Az értesítések néha hülyén jönnek az instagramtól(értsd, már rég megnéztem app-ból, mire jelez értesítési sávon), de ez lehet app hiba, mert másnál nem tapasztalom.
Az előző heti még a főképernyőn is képes volt laggolni, most semmi gond sehol.“
Ennek sajnos ellentmond amit most írsz. Majd ha eldöntöd mi az igazság, szólj. -
törölt tag
válasz
Barthezz2 #64 üzenetére
Az a baj, hogy ellépett minden és mindenki mellettük. Jelenleg a modernnek számító világ minden szegletében ott vannak a kínaiak, már a samu se az aki 10 éve volt, felnőttek irdatlanul, nem találták meg a réteget akit meg lehet és kell is szólítani, és szinte mindenki más rájött, hogy ha sok pénzt akarsz elkérni bizony le kell tenni a fícsört az asztalra... Valamiért a HTC azt hiszi, hogy totálisan középszerű, kínából tonnaszám özönlő vasat csak azért el tud sózni bárhol, mert nem azt írja hogy doogee, szerintem is erősen téved...
A 10-es basszus ehhez képest egy kiemelkedő darab volt, minden szinten, az ultra árával kb azonosan nyitott, mégsem hozta az eladást.Teljesen logikus lépésként hasonló árra kihoznak egy gyengébb megoldást. Jah tuti recept. Nem a Nokiától kéne tanácsot kérni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest