Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Richoo44
üzenetére
a fotók nem rosszak. én 18ért sem tudtam eladni! fogja a helyet a szekrénybe. az akksi idő valóban gyenge ha még játszol is vele max fél nap. update nincs (android 6) max 1 nap ha fotózól és telefonálsz vele! semmi social networking bullshit. rossz vétel volt részemről.
-
Richoo44
aktív tag
Sziasztok, most láttam 50ért ezt a telefont.Nekem nem számít az akksi, csak a kamera miatt venném meg, milyen képeket készít?Ennyit megérne ha csak erre használom?
köszi
Richo -
judas13
veterán
válasz
blueMerle
üzenetére
Most 55 rugó pedig és egy családtag számára ma az üzletben elgondolkodtunk, hogy így harmadára esett árral egy évre rá már csak megérné....de hát nem nagyon nem ahogy olvasom a sorokat, Aksi idő döntő lett volna a jack hiánya (már nem emlékeztem, hogy kihagyták) pedig eleve eldöntötte a kérdést.
Elképesztő pofátlan volt a nyitó ár, a mostani már persze OK aki tud kompromisszumokat kötni + netán rajong márkáert annak pláne.
-
Felesbandi
senior tag
Sziasztok!
Anyámnak szeretném megvenni első okostelefonját. A HTC U Play tetszett neki. Van róla valakinek tapasztalata? Kijelzo megfelelően lathato napfenyben? Nem lassul be idővel? Akksi kibír 1 napot normál használat mellett?
Nagyjából ezek számítanak neki, rendszer frissessége, hardver stb mindegy neki. Csak legyen szép (ez számára pipa), legyen látható a kijelző napon is és bírjon ki 1 napot.
Kamera se számít igazán.Előre is köszönöm a segítséget!
-
Akkoo71
csendes tag
Ennyit megér?
-
blueMerle
veterán
Én eladtam a napokban. Bármi mást vegyél, csak ezt ne. Komolyan, nem viccelek: átlagos használat mellett reggel lehúzva a töltőről mindenféle energiatakarékos marhasággal is alig 10 százalékom maradt délután, az estét sok esetben ki sem birta. Ha nem lett volna töltő az autómban akkor rendszerint elérhetetlen lettem volna.
-
blueMerle
veterán
6.0 és a 7-es is csak érkezik...

Hatalmas csalódás ez a telefon srácok. Az akkuidő az egy vicc, egy röhej, egy rakás szar az egész. Ennél konkrétan bármelyik eddigi telóm többet birt. A fényképek bár egy fokkal jobbak mint a tesztképek de még igy is köröket ver rá akármelyik középkategóriás Huawei vagy Samsung.Messze kerüljétek, még 150 eurót sem ér. Én lehet hogy felgyújtom a sajátom mert eladni már csak maximum gombokért lehetne.
-
petymeg
addikt
Mi a legfrissebb android rajta?
-
blueMerle
veterán
Először is azzal kezdeném mielőtt a gyerekes köpködés folytatódik és/vagy beindul a topicban, hogy nem, nem hülyültem meg hogy ilyet vettem, de Black Friday keretein belül 190 euróért jutottam hozzá, és azt hiszem ennyiért jó vétel. Azóta a kamera szoftverét is javitották, szóval minden oké.
Viszont egy dologra kiváncsi lennék: vegyes használattal 3-4 óra, folyamatos webböngészés mellett 5 óra körüli SoT értékeim vannak 50-80% körüli fényerőnél, helymeghatározás és BT+Wifi bekapcsolva. Más HTC U Play tulajnál (ha létezik ilyen
) is ekörül alakul az akksi teljesitménye? -
petymeg
addikt
Most 80000. Ennyiért jó vétel?
-
kovy79
őstag
Arról, hogy xy termék érkezik, lesznek szívesek rendelni, szerződni, stb...
Itt már mindenki hibás, csak a szegény HTC nem (akinek ugyebár ugyanúgy alkalmazottja a marketinges, az értékesítő, mint a K+F-en dolgozók).
Jól elkúrták, de ismétlem magamat: mindenki hibás, csak ők nem... -
Magnat
veterán
Hú, de elkapott a mustn't have érzés!
-
vegyszer
addikt
válasz
Stunts666
üzenetére
Nekem a Zasszony HTC Desire 500-ával gyűlt meg a bajom. Egyszerűen impotens lett. Nem lehetett semmit kezdeni vele.
Factory reset után is tele volt a teló memória, egy Google play nem tudott frissülni, mert nem volt hely eleg
Hetekig szenvedtem vele, aztán a nagyobbik sógiasszony vitte magával "mobil bank visszaigazoló SMS-t fogadni jó lesz ez is Malajziában!" felkiáltással. Pedig fenykorában azért az nem volt egy rossz gép. De a közösség is kihalt alóla, a romok sem voltak elérhetőek, ami a legfájóbb volt hogy a segédeszközök se. Egyszerűen, mikor meg akartam parkolni, már csak szopórollerezni tudtam rajta... -
kovy79
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tudom, hogy korrekt csóka (láttam már videóját
), de ez a "törjünk szét mindent" mentalitás (amivel tele a yt), ami nem tetszik és ezért nem is támogatok senkit, aki abból hasznot szerez...
(#154) TTTotya, azért, ha a HTC értékesítői, marketingesei nem értesítik előre a nagyvásárlókat, az kinek a hibája?
HTC alkalmazottak, tehát a HTC-é...
Lehet szidni pl. a Samsungot, de az ő alkalmazottjai mindenhol ott vannak. Valamit nagyon jól csinálnak és ez a céget dicséri, nem pedig a konkrét üzletkötőt. Tehát inverze a HTC-nek. -
TTTotya
senior tag
Ja, mindenhol megtudtak egyezni csak Magyarországon nem.....
Ha ketten nem tudnak megegyezni és abból az egyik a HTC, akkor a HTC a hibás!? biztos nem a sz6rrágó mobilszolgáltató Mert biztosan az történt, hogy a T ment a HTC-hez, hogy adjanak nekik telefont, de azok olyan irigyek voltak, hogy elhajtották őket a πcsába, és jól nem akartak telefonokat eladni, de fél év múlva meggondolták magukat.
Sehogy máshogy nem lehetett, mostmár belátom.
Hagyjuk már....
#152 Swinegod Szerinted ez úgy történik, hogy a HTC behajóz egy rakomány HTC 10 a T-nek azt ha elfogyott akkor annyi volt, ha meg rajtuk marad akkor majd bedobják a Dunába vagy mi? Akkor nem annyit szállítanak amennyit a partner rendel tőlük? Ez valami egészen új üzleti rendszer....
-
dementor
senior tag
Érthetetlen mit művel a HTC.

-
TTTotya
senior tag
Igen ez is annak a k.rva HTC-nek a hibája, hogy a retkes magyar szolgáltatók nem vették fel a kínálatba, úgyhogy b$szódjanak is jól meg....
Az meg aztán végképp ne zavarjon, hogy pl. Németországban, Angliában meg az európai országok 90%-ában, a megjelenés napjától kapható a HTC 10 minden szolgáltatónál akik árulják.
Azért ennyire tényleg ne rugaszkodjunk már el a valóságtól.
-
viera
őstag
HTC 10-et szerettem volna venni amikor megjelent de sajnos nem volt a Telekom-nál.
Fél év volt mire behozták,de szerintem erről a HTC is tehet.
Nagyon nem jól csinálnak valamit,pedig nagyon szimpatikus a márka.
Mondjuk a HTC U Play nem kellene.
-
kovy79
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ez van, erre van igény.
Emberek milliói nyálcsorgatva nézik, ahogy más rombol, valamit tönkretesz...
Nekem meg sem fordul a fejemben, hogy valamit azért vegyek, mert kibírja, ha pl. átmegyek vele az autóval.
Ismerőseim között sem igazán tudok olyan elborult elméről, aki azért vett volna meg egy telefont, mert xyyoutuber szerint kibírja a 43,645645cm-ről 65,4342 fokban a betonra leejtést. Olyan nincs, hogy valami nem elpusztítható.
Trolloknak vitázni jó téma.
A pénzre egyáltalán nem is gondoltam a témában, de ez a lényeg: megéri rombolni, erre van igény. -
tibcsi0407
félisten
Szerintem alapvetően nem rossz dolog, hogy a forma ilyen teszteket csinál. Nem bunkó módon puskával lövi darabokra a telefonokat, mint néhányan, hanem karcolást, elhajlást szimulálja gyakorlatilag akár napi átlagos helyzeteket is "kipróbál". Ebből azért a leendő telefonod strapabírásáról lehet következtetni.
Nekem szimpatikus, amit az ürge csinál és ahogy tálalja.
Nyilván nem zúzna le heti több telefont, ha a nézettségből nem térülne meg neki.
-
kovy79
őstag
válasz
mjani1172
üzenetére
Van hang, megjönnek az értesítések. Mitől hajlana el??
Igaz, hogy 3S Prime, de két hónapja vettem, első bekapcsolás után frissítette magát, azóta háromszor volt újraindítva.
Nekem példakép...(#137) tibcsi0407, kemény világ, ahol az emberek azon élvezkednek, hogy idióták százezres telefonokat törnek. Nekem valahogy eszembe sem jutott pl. a 6310i-m idejében, pedig azokat még egy kézzel is össze lehetett volna roppantani. A fogyasztói társadalom neveltjei ezen lovagolnak. Nevetséges...
Ezt nem rád értem, csak erről a témáról eszembe jutott. -
iMagic7
tag
Az 5,99mm t javítsátok
már már legiesen hangzik -
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azt is csak azèrt, mert kisebb, ezt a Redmi Note 3 szètszedős videóban is megemlítí.
-
Nagyon nagy kar hogy ennyire tulárazzák őket.
-
karldergroße
senior tag
Azt hiszem, a HTC 10 volt az utolsó HTC-m. A 8-as volt a legjobb, a 9-es gyengébb, a 10-es megint jobb, de ez, nekem, zenerajongónak: Scheiße.
A 10-em még egy évig bírja, addig lesz a piacon valami, ami majd jobb lesz.
-
Jah, alig győzöm fogni, el ne hajlítsa a szél..
Mintha azt is írtam volna, hogy 1 éve megvan lassan és érdekes nem hajolt el. Farmerzseb, rövidnadrág zseb, mellény zseb, ágyról, asztalról leesés többször is, de valamiért még sincs baja.
Ha valamit el akarok törni, azt el töröm, marha jó érv ehhez hasonlítani. És igen, jó példa a VGA, mert ha el akarom törni, el fogom, ha nem, akkor meg nem fog valószínűleg sosem. -
Graphics
Jómunkásember
A mobil a kezedben , használat közben a széltől nem fog eltörni. Erről volt szó, nem a zsebről..
Eléggé kisarkított példát hozott a fórumtárs. Részemről zárom az offot, mert nincs értelme...
Pont annyira törhet ketté a mobil a kezedben a széltől, mint a VGA a gépemben.. Semennyire...Szél a zsebben max akkor lesz, ha a chilis bab erősebbre sikerül, aztán megfingat...
Próbálok rájönni ennek mi értelme, de semmi... Ő simán ekézi a Xiaomi-t,
Egy olyan csont lett bedobva, amire simán ráharap egy olyan barom, mint én.. -
törölt tag
válasz
sherlock82
üzenetére
Akkor vegyèl Apple termèket, hátha elkezdenek ők is vergődni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dave 1984
Screenshot?
-
kenwood
veterán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Szerintem a 30 nagyon sok erte.
Tele van a piac - nem noname/kinai- full hd kijelzos, 3 giga ramos 30k alatti telefonokkal. -
Gábor-KJ
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ezt a telefonnak csúfólt szart - szénné alázza egy Moto G4 vagy G5 kevesebb mint a HTC ár feléért.

-
törölt tag
válasz
Graphics
üzenetére
Prémium gyártó prémium termék nélkül nem igazán maradhat. Kell a flagship, ott kell lennie a 200+os ársávban, mert a vevőnek látnia kell.
Egy r=1 user ha bemegy szolgáltatóhoz nem tudja a spec mellette mi, megnyomkodja szakertoen hummog, aztán elviszi a desire-t.
Ebben ennyi értelmet látok nagyon max.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
1shot1kill
üzenetére
De minek?

-
Graphics
Jómunkásember
válasz
1shot1kill
üzenetére
A fanatizálást kérjük mellőzni
Köszi -
1shot1kill
csendes tag
A HTC élt, él, és élni fog!

-
aelod
veterán
Amikor is megláttam, hogy milyen SoC van benne, mennyiért és még jack átalakítót sem adnak hozzá gyárilag eléggé elment a kedvem a cikk további olvasásától.
Ez a Helio P10 nem rossz de lehetett volna bele tenni valamivel combosabb "motort". Néztem az antutu pontszámokat (tudom nem sokat mond) de az LG g2-esem S800-a pariban van vele kis túlzással.
Nem értem miért kellett ezt. A cikk címe nagyon jó! Hűen tükrözi amit tudni kell erről a telefonról.
-
Dave1984
őstag
Volt LG SONY DOOGEE mindenféle androidos telóm de mai napig imádom a HTC E9x em. Boomsound sense tényleg a legfluidabb stabilabb rendszer. Abban is helio p10 van de mégsem került 70ezernel többe. Számomra minden fontosat kivettek jack, sztereó Boomsound FM rádió. Pedig Samsung S7 em szívesen valtanam HTC re, de ez így nem fog menni. Ez a telefon és az egész U széria szégyen a HTC re nézve!
-
Graphics
Jómunkásember
Ezt mondjuk megoldhatnák okosan, hogy egy szélesebb körben elérhető készüléket dobnak piacra.
Mint anno, amikor jó konstrukcióval volt / oké ez szolgáltató sara / HTC Desire pl, vagy a Nexus One, oké ez meg a Google sara.
De mondjuk egy reális középkategóriást, amin lehet nem fognak annyit, de nem is ilyen pofátlan mértékben, és jól árazva a konkurensek ellen mutatna valamit..
Azt hiszem erre kell nagyon sokat várni, amíg más gyártó a terjeszkedést látja ebben a piaci lépésben, addig a HTC logikáját csak kereshetjük... Ennél még a ZTE is előbb van, pedig ők is sokat estek a mobilpiacon
-
slimshady
senior tag
Biztos jól kimutatták, hogy a lojális vásárlórétegnek nincs szüksége BoomSound-ra és jack csatira, viszont sok potenciális vásárló van, akik eddig ezek megléte miatt nem vettek HTC-t.

Sajnálom őket, mert régen tényleg volt nevük, de mostanában szinte semmi nem maradt a régi HTC-ből. Mindenesetre kár lenne értük, ha eltűnnének. Remélem megtalálják a helyes utat.
-
beyruth82
veterán
Helio p10 a közép kategória legalja,inkább az alső kategória legteteje...
-
hallerlaller
addikt
Nézted milyen telefonok vannak már 60-ért. Ez egy 30k huf kategória, de ott is erős a mezőny redmi 4a stb. Ez egy igazán forradalmi telefon, nem is emlékszem, hogy bármelyik nagy mostanra kivonult brand (nokia, microsoft, blackberry,..) megengedett volna hasonló pofátlanságot magának.
-
-
TTTotya
senior tag
Igazad van, de ennek ellenére azt azért mindenkinek éreznie kellene, hogy nagyon gáz évek óta búcsúzkodni a HTC-től, meg temetni a céget ami még mindig itt van.....
Ez természetesen magán vélemény, senkit nem akarok korlátozni a búcsúzkodásban/ vélemény nyilvánításban, mindenki úgy csinál magából hülyét hetente/kéthetente (vagy ahogy jönnek a cégről szóló cikkek), ahogy akar.
A HTC is.
-
válasz
Stunts666
üzenetére
Nyilván.
De most itt a lényegi pont, hogy ez a telefon ennyiért baromira túlárazott, mert ennyibe fog kb kerülni a legújabb Xiaomi, vagy One+ készülék, amik "kínaiságuk" ellenére is messze elmeszelik ezt. Ennek kiegyensúlyozására a HTC név, vagy a szoftver meg édes kevés már. A Samsung lehet eladja magát, de még ők sem áraznak ennyire fölé, mint a HTC. A HTC név viszont manapság már kevés az üdvözüléshez és a tárgyban szereplő termék inkább csak ront ezen..
-
Stunts666
őstag
Bocs mégegyszer... MIUI-val tényleg nincs tapasztalatom, mert az utóbbi 6 évben csak HTC-m volt, elötte meg Nokia.
Szerintem sok emberben, mint bennem is a régi Sense szelleme él. Ha anno megláttad, akkor androidon belül is egy másvlágot kaptál... Most inkább egy vesszőfutás.
-
Mercel
senior tag
A HTC leckéket vesz a BlackBerry-től?
A Sense jó dolog, de nagyjából ez az egyetlen egyéniség amit fel tudnak mutatni.
Szerintem John Chen titokban igazgatósági tag a HTC-nél.. -
Griff55
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ez még féláron se! Jóisten... 160ezer ezért? Azt hittem rosszul látok
-
Stunts666
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ezért irtam, hogy igény kérdése... Kicsit eltúloztam.
Elkezdtünk egy olyan dolgon "veszekedni" aminek semmi köze egymáshoz. Nem szabad összekeverni a felsőközép és prémium kategóriát. A régi és új versenyzőket sem szabad összehasonlitani. Van aki a nevét lovagolja meg aranyárral és van aki olcsón adja a telefonjait, mert be akar törni a piacra. A nagy nevek általában eladják magukat: Samsung, HTC, LG, Sony, stb.
Neked ez éri meg ennyiért, nekem viszont megérte 250-ért az iphone. Más a rendszer és összefoglalhatatlan amennyi apróság van az IOS-ben Androidhoz képest... Sosem hittem benne, (csak próbaként vettem almát, mert sosem volt és kiváncsi voltam) de egyszerüen jó használni.
-
-
fattyu
veterán
válasz
Stunts666
üzenetére
redmi 4 primeom van.
stabil rommal jött. out of the box működik. nem volt még jobb telefonom. az üzemidőt azóta se hiszem el. nincs mibe belekötni pedig szeretnék.
az egyetlen hiba hogy 5-10 másodperc késéssel jönnek az értesítések egy mellette levő samsunghoz képest. kemény hiba mi?!
ENNYI. cserébe elmegy NÉGY napot ha nyúzom ( 10 óra kijelző ) vagy egy HETET ha nem annyira ( 5.5-6 óra kijelző ) untig elég erős, pici ( mai szemmel sajnos ez már az. ) soha többé nem fizetem ki a nagy brandek felárait. Köszönöm nekem bevált.
-
válasz
Stunts666
üzenetére
Azt azért tisztázzuk, hogy van out of box ROM is, a developer ROM nem kötelező, hanem választható. Én azt választottam, mert engem érdekel. Akit nem, az meg nem választja. Ennyi.
Optimalizáció pedig nem egyenlő a 0-val. Használom, tudom. De azért vegyük hozzá azt is, hogy a hasonló felszereltségű "A" brand telefonok legalább 100k-val többe fájnak. Azt hiszem ennyiért belefér néha egy kis hiba, vagy kevéssé "fluidság" is, de ettől függetlenül, így sincs vele semmi baj.
De a HTC-nél meg hiába fluid a rendszer, ha minden másba meg beletörik a hardver bicskája. Márpedig azért okos egy telefon, mert minden mással használják az emberek.iPhone esetén igazad van, Xiaomi mellett talán azt vennék jelenleg, de ott meg nem fogok a "hype" miatt 300k-t fizetni.
-
Stunts666
őstag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Ha neked megéri a bétatesztelés, hibák elviselése és a Romolgatás, akkor egészségedre... Mindenkinek a saját döntése. Nem vagyunk ugyanolyanok.... Nekem egy telefon kell, amit bekapcsolok és úgy működik ahogy kell... Nem akarok Romolni, sufnizni, tesztelő lenni a teszterek helyett, optimalizálni, stb. Ez a telefongyártó dolga. Nincs szükségem rá.
Hiába van hardver, ha optimalizáció egyenlő a nullával...
ui.: HTC-t nem veszek egy darabig, pedig a legjobb Android rendszer. Most vettem egy iPhone 7 Plust. Bekapcsoltam és úgy működik, ahogy elvárom. Nekem ez kell, neked mások az igényeid... Ezt nem rosszindulatból irtam, csak kifejtettem, hogy nekem mi KELL.
-
kovy79
őstag
A második oldalon kicsit megszaladt a hibagenerátor:
'...de nem világbajnok, a grafikusan pedig hatalmas hátrányban van...'
'...ám a Snapdragon 821-es, 6/128 gigabájtos OnePlus 3T árán a rosszul sikerült vicc kategória...'
'...hogy a U Ultra Nougaton startolt el...'
'...és ha ennek a MediaTek az SoC az oka...'
'...a teljes Google-szinkronizálás vagy az inkognitó ablak nyitása.". -
-
Stunts666
őstag
Egy vagy azon nagyon kevesek közül, aki szeret Romolni...
Engem nem érdekel. Legyen egy jól működő telefonom sufnizás nélkül:
- HTC Desire
- HTC One M7
- HTC One M9- VOLT....
Legjobb rendszert (Sense) elhagytam, HTC elmúlik és az IOS 10-ben talátam meg nyugalmat... Az "olcsó" (200k) Xiaomi és kínai társai nem érdekelnek.. Amit az Android letett manapság az asztalra az lópikula...
-
mjani1172
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
Azt hiszem ezt te írtad egy pár napja, lehet már elfelejtetted:
“Hosszú idő után a mostani heti update után(xiaomi.eu) azt tudom mondani, hogy egyelőre nincs mibe belekötnöm. Most minden pöccre megy, sehol nem laggol, semmi nem zár be, semmit nem felejt el.
Az értesítések néha hülyén jönnek az instagramtól(értsd, már rég megnéztem app-ból, mire jelez értesítési sávon), de ez lehet app hiba, mert másnál nem tapasztalom.
Az előző heti még a főképernyőn is képes volt laggolni, most semmi gond sehol.“
Ennek sajnos ellentmond amit most írsz. Majd ha eldöntöd mi az igazság, szólj. -
jUUh
addikt
Igazából csak azt nem értem, hogy ezt ők komolyan gondolják? Én hülye vagyok', de nincsenek előzetesen piackutatás, igényfelmérés, akármi? Van a HTC-nél aki komolyan azt gondolja, hogy ez működőképes koncepció?

-
válasz
mjani1172
üzenetére
Mi5-öm van jelenleg, ha másik készülék specifikus hibája, azon nem segíthetek, de attól még nem igaz, amit írtál.
Igazad van, hagyjuk már. 1 éve megvan lassan, mindenhova magammal hordom, és érdekes módon, nem hajlott meg, pedig youtube videóban ketté törik ezt is, mint a ropit. Bocs, én nem hajlítgatom, mert szerintem nem életszerű. A VGA is ketté törhető a gépemben, de valahogy használat közben ez sem törik el. Helikopter vagyok?
Előtte Mi4, meg Mi2S volt a birtokomban évekig, a fent vázolt hibák egyiknél sem jöttek elő, és egyik sem hajlott meg. Persze lehet, az én hibám..
Szerintem te ne égesd magad.
-
válasz
mjani1172
üzenetére
Sokat filoztam én is hogy vegyek e xiaomit a stabil rommal semmi baj nincs az értesítések megjönnek
Az igaz hogy könnyen ketté lehet hajtani a tesztek alapján az rn3-at
a redmi note 4 már erősebb
De akkor inkább lenovo p2 vagy honor 8
Nem tudom mit szívnak a htc-nél de küldhetnének belőle
-
törölt tag
válasz
mjani1172
üzenetére
Évek óta van xiao jelenleg mi max, van hang, jönnek az értesítések, 6.4-es és nem hajlik, nem kell szarakodni, mert frissül a romom amióta a dobozból vettem ki.
Ilyen gondjaim nem voltak amióta használom őket... Cserébe a családban 4 htc volt az elmúlt 10 évben, na azokkal ipari szpás volt, a "szerviz" meg nevetséges ... maradjunk annyiban hogy hamarabb fordult a xiao kínáig meg vissza mint a hugom gyári hibás hangszóróját kicserélték volna -out of box hiba-, és a kínaiak legalább szóltak hogy jön te paraszt, és nem csak ledobták a melóban munkalap meg minden nélkül. Mer' prémium azé'.
De mondhatnám hugom talán 2. cserekészüléke amikor behalt és újat kapott mert garis laphalál jött össze a prémiumság miatt, out of box tele eddig általa még nem látott programokkal, eltávolítani nem lehet, semmi google cucc nem fut. Ezt hozta ki a szerviz mint hivatalos cserekészülék... Király
-
vegyszer
addikt
válasz
mjani1172
üzenetére
Bocsánat, én szeretek romolni. Ez az én hibám (hobbim, szenvedélyem). Nekem ez benne van az árban, hogy faragni kell. Nekem, saját erőből közösség által. Mert akkor lesz jó, vagy legalábbis jobb, mint ahonnan elindultam.
De ezt már max balta, vagy esetleg fűrész által tudod kihegyezni.
-
60 ezerért jó lenne.
-
mjani1172
addikt
Talán van a videofelvételnek hangja? Megjönnek az értesítések?Nem hajlik el ha szélben előveszed? Nem kell sz..akodni mindenféle rommal (amiből kb 8 féle van, de egyik sem 100%) hogy használhasd?
Félreértés ne essék tényleg nem egy jó telefon és nem jó ajánlat, de a xiaomiknál évek óta vannak alap problémák, ne az legyen már a példakép. -
vegyszer
addikt
El sem gondolkozok rajta, hogy az egy éves Xiaomi Redmi 3 Pro készüléket (ami egy éve volt 53 nagyforint) erre lecsereljem.
Mondjatok egy okot?
Ha nincs, akkor nem biztos, hogy én csesztem el a dolgot. -
South Velen
addikt
Biztos akad még valahol pár dupla magos Broadcom proci, arra is építhetnének pár modellt, azt talán sikerülne beszorítaná 100 ezer alá is....
-
"Na már most ha egy készülékhez 10-ede 100-ada alkatrészt rendelsz be, mint xy gyártó nyilván egységnyileg többe fog kerülni.
Kevesebb készüléken kell eloszlania a gyártási/bér/support/fejlesztési/logisztikai stb költségeknek ami ugye megint feljebb tolja az árat."Teljesen igazad van, de a vásárló ezt egy picit másképpen nézi. Konkrétan telibe sz@rja. Amíg egy "neve nincs" OnePlus képes 128 GB tárhelyet, 6 GB RAM-ot, 3400-as akkut, full fém építést, Snapdragon 821-et, illetve 2 év garanciát adni nem egészen 150 ezer forintért, ez az árszabás nehezen indokolható a HTC részéről. Ha Ők buknak rajta (amit nem hiszek), akkor vállalja be a HTC is a keserű pirulát.
Ráadásul, bármennyire is rosszul megy most a szekér, teljesen biztos vagyok benne, hogy kilóra megvennék az OP-t, ha kellene, tehát nem kérdés, hol marad még pénz a büdzsében akkor is, ha buknak egy-egy készüléken.Az igazság az, hogy az M8 óta csak keresik önmagukat (bár én előtte is sznob gyártónak tartottam a céget), akiket már csak a hypetrain tart életben, nem a puszta minőség.
-
sherlock82
senior tag
Maga korában a HTC - mondjuk a One S - teljesen jó telefon.
Na, hát ez nem az. :-( -
törölt tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Az a baj, hogy ellépett minden és mindenki mellettük. Jelenleg a modernnek számító világ minden szegletében ott vannak a kínaiak, már a samu se az aki 10 éve volt, felnőttek irdatlanul, nem találták meg a réteget akit meg lehet és kell is szólítani, és szinte mindenki más rájött, hogy ha sok pénzt akarsz elkérni bizony le kell tenni a fícsört az asztalra... Valamiért a HTC azt hiszi, hogy totálisan középszerű, kínából tonnaszám özönlő vasat csak azért el tud sózni bárhol, mert nem azt írja hogy doogee, szerintem is erősen téved...
A 10-es basszus ehhez képest egy kiemelkedő darab volt, minden szinten, az ultra árával kb azonosan nyitott, mégsem hozta az eladást.Teljesen logikus lépésként hasonló árra kihoznak egy gyengébb megoldást. Jah tuti recept. Nem a Nokiától kéne tanácsot kérni
-
merkucyo
aktív tag
Az egész mobilt összefoglalja egy tökéletes gondolat :
" hol van a HTC a piacon, hogy meg merje lépni? Konkrétan sehol. "

-
2o1i
senior tag
Jó az akksij..., jó a kamerá..., jó az ára..., de legalább friss benne a hardve...
Ja nem.
-
macskea
őstag
Hát ez tényleg érdekes egy készülék lett. Ha majd megkapja a 7-es Androidot, és beesik az ára 100e alá, fél év múlva remek ajánlat lehet. De most?! Vagy az árát nézték el, vagy a SoC-ot, esetleg mindkettőt. El lehetne ebből adni egy csomót, de a kettőből minimum egy hibát ki kellett volna hozzá köszörülni.

-
Helltak
őstag
Ez tényleg vérlázító! A Htc 10 tényleg egy egész jó telefon volt, azt gondoltam, végre talán egy picit elindulnak felfelé, erre.. Ennél nagyobb kudarcra ítélt készülék családot még nem láttam!
Piackutatással is biztos sokat foglalkoztak...
Jövőre szerintem már nem lesz Htc... vagyis max a neve marad, minden más változni fog.
Sajnálom őket, évekig használtam a telefonjaikat, nagy megelégedéssel.R.I.P. HTC

-
Giot
addikt
Jó pár éve használok egy HOX-ot megelégedéssel. De amit mostanában művel a HTC a tipusokkal, árazással, az nem jó. Ez a jelenleg tesztelt telefon pedig egy újabb baklövés.
A kínaiak körberöhögik őket. -
Lehet, hogy igazad van, ezért ez az ár. De nézzük már meg, mióta is veszteségesek? Bejött a taktika? Nem igazán. Ha eddig nem jött be, emelnek megint, meg visszavesznek megint a hardverből, akkor majd befog? Úgy őszintén? Kétlem..
Ha piacon akarnak maradni, kockáztatni kell, nincs mese. Lehet, hogy őket nem eteti egy feneketlen pénzgyár hátulról, de így is úgy is bukóban vannak régóta, nem lenne érdemes bekockáztatni, ha már egyszer a pénz így amúgy is elmegy, hogy összeraknak egy korrekt telefont, és eladják a konkurencia alatt? Merthogy egy csúcs HTC anno csúcs HTC volt, szóval tudnak ők, ha akarnak, és bizony lehet megvenném a következő telefonom tőlük, ha a 280k-s Samsung mellett adnák 230-ért, de a minőséget és a csúcsot, ne az ilyen kacatokat. És igen, nagy különbség, de az anyagköltség még így is bőven visszajönne, a többi pénz(dolgozói bérek, infrastruktúra stb) meg így is elmegy, de akkor lehet, hogy pár év múlva már 250-ért, vagy 280-ért is az övékét vennék.
Úgy nem lehet kimászni a gödörből, hogy a veszteségek ellenére is kötik az ebet a karóhoz, és úgy próbálnak meg pálfordulni, hogy egyre drágábban akarnak egyre szarabbat adni. Mert ahhoz nem kell sok ész, hogy tudjuk, ez hova fog vezetni. A fentebb vázolt opció, csak lehet, hogy oda, a jelenlegi meg biztosan.És jöhet itt valaki azzal, hogy a Xiaomit állambácsi pénzeli, könnyű nekik, de amíg a Mi6-ot majd bolti garival meg tudom venni kb ennek az árából, és látatlanba azt merem mondani, hogy 3x körbe fogja h***ni ezt, addig engem, míg vevőt rohadtul nem fog érdekelni, hogy szegény HTC-nek nincs pénzesládikája, mert nekem sincs, hogy a szarjukat(bocsánat) vegyem ennyiért. De ha 200-230-ért adnának egy olyan hw-val szerelt készüléket, mint a Mi6, azzal az alapossággal programozva, megtervezve, ahogy tudnak dolgozni, más lenne a leányzó fekvése.
-
bitblueduck
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
ja, mindenki megőrült a fórumokon. érdekes, hogy mindig a htc-nél írják azt, hogy túlárazott. és lehet jönni, hogy htc optimalizálás, meg miegymás de előbb utóbb kibukik a dolog: "telepítés, az alkalmazáskezelés és főleg az Asphalt-féle 3D-s játék ugyanakkor nem tudja megtagadni a hardver korlátait". a végén már csak az önbecsapás marad, hogy én nem látom a különbséget, kit érdekel hogy egyszer 10 másodperccel tovább frissít, a hangok mást mondanak etc.
-
Kampó
senior tag
Helio p10-proci lol smart7 ultram.ba is ilyen van XDXD igaz 100e-el olcsobb volt új korában mint ez a htc most...
-
Ránéztem a spec. oldalra, és már akkor láttam, hogy p*cse van a menyasszonynak. Már el se olvastam a tesztet.
-
Fejvadi
nagyúr
Megvannak ezek már teljesen bolondulva.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Inkább ez megy szinte minden HTC cikknél, hogy a fanboyok elhessegetnek mindenféle kritikát (a jogosakat is), mondván hogy szegény céget "bántsák". A helyzet az, hogy nem véletlenül van ez. Hol van már a One M8, ami tényleg király volt? Hol van az életképes árú középkategória a HTC-nél? Stb.
-
tothmaxy182
őstag
Wááá! Rage!!!
De végülis igazad van Bone. -
.Szaki.
addikt
Bone tökéletesen összefoglalta a cikk végén a lényeget, nincs is mit hozzáfűzni.
-
Swinegod
őstag
Az új Desire-ök a hegyezett fém karók voltak, ezzel pedig felizzították és a seggükbe nyomták. Well played HTC, köszöntük hogy itt voltál, pá
-
B-Clone
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy itt elég nagy valószínűséggel nem maguk a készülékek termelik a veszteséget, hanem magának a meglévő infrastruktúrának és hálózatnak a fenttartása. 2 opció van, vagy kirúgsz mindenkit a francba és lehúzod a kapukat, vagy ha már amúgy is az év 365 napján fizeted az alkalmazottakat meg jattolsz a partnereknek akkor csináltatsz velük "valamit" aminek legalább a bekerülési ára visszajön 0-ra és megpróbálsz a logisztikán, szervezeti felépítésben költséget csökkenteni /egyébként pont ez történik most a cégnél/
-
törölt tag
HTC: @nyátok v@sporos Πcsáját...
-
balint82
senior tag
Csak a nevét rontották el!:
HTC U KIDDING ME
-
Diokhan
addikt
válasz
Heisenberg69
üzenetére
Bocs, megszokásból toltam "válasz"-ra, nem válasz akart lenni...!
Én régen imádtam a HTC-met, egy HD2-m volt,
sz@rráromoltam, ha nem volt rajta 50 féle custom rom, akkor egy darab sem, élveztem, hogy bármit megtehetek vele, kívülről fújtam minden kis lépését a történetnek. Aztán jött az M7, ami borzasztó csalódás volt a lila kamera miatt és azért, mert saját magamnak kellett egy napon keresztül mókolni ahhoz, hogy egy kernel cserével és már nem emlékszem, hogy még mivel rá tudjam venni pl a duplakoppos ébresztésre, bár a boomsound újdonság volt, szerettem..
...Ez a készülék most már jóformán csak egy fuldokló kapálózása... Igazából minden eltűnt róla, amiért valaha is szerettük a HTC-t. Én már egy ideje almás vagyok (amin meglepődtem, hogy "A HTC az android világ apple-je... nos, sosem volt az), és ha továbbra is ilyen készülékek jönnek a HTC-től, sosem váltok vissza...Sajnálom, pedig régen ez a márka igencsak megérte a pénzét...!
Szerk2.: ...és akkor még az élő keynote-ról, ahol ezt a készüléket bemutatták, nem is szóltam semmit, az is elég botrányos volt...
-
moleculez
veterán
Vártam hogy valaki egy objektív kommentet rakjon össze, és arra reagálhassak. Az általad vázolt helyzetben egész egyszerűen nem kell telefont gyártani. Pont. Nem értek hozzá, meg szerintem az itt fórumozók 99%-a nem látja át egy ekkora cég működését, de a józan ész ezt diktálja. Adják ki a nevet mint a BB , vagy a Nokia, oszt kész, problem solved. Telefonos piacot elbukták, mint gyártó, és tervező cég. Hogy a Pixelt ők gyártják az egy dolog, úgy kezdték a pályafutásukat, hogy bérgyártottak. (Lehet úgy is végzik)
-
Ki beszélt itt arról, hogy kötelező-e bármit is megvenni.
Egyszerűen arról van szó, hogy elmebeteg módon túlárazott szarokat hoz ki a HTC sorra az elmúlt időszakban, úgy, hogy közben a piaci részesedése csökken és veszteséget termel a cég.... és erre te azt mondod, hogy:
Szerintem ha nem is jól, de ésszerűen csinálja a HTC amit csinál.
Fuck logic, right?

-
Dominó85
addikt
HTC U = How To Cancel Us (forevah...)
-
Heisenberg69
senior tag
Hasonló emberek lehetnek a HTC-nél is… és csodálkoznak, hogy negatív az összes év. Ha nincs a VR már itt se lennének…. ez a telefon ingyen se kéne. Meg úgy pláne, HTC telefonnal nem is mutatkoznék, mert szánalom a cég.
röviden, tömören viszlát HTC.motown5l - na, ez az év legbutább hozzászólása volt.
-
moma
őstag
A teljesítmény tábláztba poénból berakhattatok volna egy 50 ezres cuccot ami elveri

-
B-Clone
aktív tag
Azért nem olyan nagy ördöngősség megérteni, hogy miért kerül ennyibe egy ilyen készülék. Alapvetően relatíve alacsony eladási számokkal kalkulálnak. Az előállítási költség bármennyire is hihetetlen nem jön ki 2 gombóc fagyi árából, még mindig a teljes költség több mint felét teszi ki egy készüléknél. Na már most ha egy készülékhez 10-ede 100-ada alkatrészt rendelsz be, mint xy gyártó nyilván egységnyileg többe fog kerülni.
Kevesebb készüléken kell eloszlania a gyártási/bér/support/fejlesztési/logisztikai stb költségeknek ami ugye megint feljebb tolja az árat.
Na és itt jön ami miatt nehéz a dolog. Ha te mondjuk kitalálod hogy 20%-al olcsóbban adsz egy készüléket az eredeti tervhez képest az mondjuk azt jelenti, hogy pl 100.000 készülék helyett el kell adnod 140.000-t hogy pont ugyan ott tarts pénzben mintha nem adtad volna olcsóbban. És akkor még semmi értelme nem volt az egésznek. Mi a garancia arra, hogy pusztán az, hogy csökkented az árat eredményezni fog 40-50-60%-os eladási növekedést egy terméken ? Semmi
Másik részlegről a kieső bevételt nem tudod pótolni, ha komolyabb reklámot raksz mögé az csak még feljebb tornássza a költségeket.
Azzal meg nem ülhetsz le egy igazgatótanács elé, hogy figyi bazeg előre bekalkuláltan tuti hogy bukóval fogunk értékesíteni egy terméket. Az nonszensz. A HTC nem egy Huawei vagy Xiaomi amibe állambácsi nyakló nélkül pumpálja a lóvét és gombokért adhatnak bármit mert így is úgy is pénzüknél vannak.Szerintem ha nem is jól, de ésszerűen csinálja a HTC amit csinál. Ügyesen vették észre, hogy a Vive ha másra nem is, arra mindenképp jó, hogy több emberhez jusson el a HTC mint márka név. Tagadhatatlan, hogy minden sajtó tele volt vele, valószínűleg ez a következő generációnál is így lesz ---> ingyen reklám. Legyárt lényegében minimális darabszámmal néhány készülék típust, ami arra pont elég, hogy akikben még van márka hűség vagy szimplán csak kedvelik őket megvegyék. Átszerveznek, költségeket faragnak, spórolnak, aztán ha megerősödnek majd megint jönnek valamivel de ez nem megy egyik pillanatról a másikra, hanem évekig tartó folyamat.
-
Gyühet az S8
-
Lac67
csendes tag
Régen simán megismertél egy HTC mobiltelefont. Elegáns, szép telefon volt elől sztereó Boom Sound hangszórókkal és ígéretes specifikációkkal. A sztereó hangszórókat a 10-estől kezdve elhagyták. Ezek után az aktuális csúcs processzornál minimum 4-el régebbit kezdtek használni! Az U szériánál elkezdték majmolni az iPhone-t (nincs 3,5 jack). Ha lemerül, lehet választani, hogy az USB C-n töltesz vagy zenét hallgatsz...A cikk utolsó oldalán a specifikációknál: FM-rádió van. Ezt azért javítani kellene!
-
s4tch
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nyilván az árat semmi nem indokolja. Azt esetleg lehet feltételezni, hogy all-int mondtak a prémium árképzésre, így menekülnek előre - más kérdés, hogy a HTC-nek nincs olyan sznobfaktora, mint az almának, így nehéz lesz pusztán a dizájnnal megszólítani a prémiumnak hívott parasztvakításokra fogékony vásárolókat.
Egyébként nem mindegyik vevő árérzékeny, sőt. Csak azok nem ezt fogják venni, pláne nem tömegével.
-
motown5l
senior tag
Ja eleg draga.De amik kijonnek most telefonok,azok is dragabbak lesznek az elodjeiknel.Lasd s8
-
moma
őstag
Azt nem értitek, hogy ők nem is akarnak sok telefont eladni, mert akkor nem lennének igazán elit termék. Szóval direkt el kell ijeszteni az emberek nagy részét

Meg látják, hogy megüresedett egy hely a vertu vergődésével és megpróbálják elfoglalni

-
Gaborz1
senior tag
Olyan érzésem kezd lenni a HTC-vel kapcsolatban, mintha valahogy megpróbálnák beütni azt a bizonyos utolsó szeget a saját koporsójukba.
-
Röviden, tömören, HTC... viszlát!

-
joey04
titán

-
tibcsi0407
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor vesz egy P9 lite-ot fele ennyiért.

Na mindegy, nem akarom megérteni, ahogy a HTC-t sem értem. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nézzen ki jól
mennyen rajta a Frászebuk,a jutyub
tudjon zenélni...
legyen benne 8 mag,persze ha 1gb ram van benne az mindegy,és persze ha valaki hátécé rajongó akkor lehet megveszi -
tibcsi0407
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor mi érdekli ennyiért?

Igazából ez az én hibám, nem tudok objektíven, átlag vevő fejével gondolkodni. -
fornettisuti
veterán
Mindenki nyugodjon le a 3.14be! A Htc minden körülmények között prémium gyártó, amiért ki kell csengetni nem kis összeget, ha ilyen készülék kell es prémium ember akar lenni valaki. -a Htc sajtós embere megmondta. Muhahah
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ahhoz nem
Persze van akit lehet hogy pont az nem érdekli,mert nem nagyon kamerázik. -
hát igen, a konkluzíóval teljesen egyetértek..
pedig régebben nagyon jó telefonokat tettek le az asztalra, tökéletes alternatívát nyújtva a samsung galaxy s mellett -
tibcsi0407
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem ahhoz nem kell még kicsit sem hozzáértőnek lenni, hogy lásd, az éjszakai kép egy festmény élességével egyenlő.
Ami nem is lenne baj alapvetően, ha 50-60 ezer lenne az ára. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hát lehet hogy átlag telefonhoz nem értő emberkének eltudják adni.
Az átlag hozzáértőnek már nembiztos
A hozzáértő nem átlag meg tisztában van sokmindennel így nem veszi meg.
-
törölt tag
A tesztet vègigolvasva, nem sajnálom őket.
Az átlag ember papiron csak magokat meg Ghz-eket, meg Mpx-eket lát, egyedül az Akku mèrete az ami eltánroríthatná, de talán mèg az sem mert hát "Az iPhone-ban is kb ekkora az akku" -
tibcsi0407
félisten
A kamera ehhez az árhoz képest elfogadhatatlan. Nincs egy olyan pontja a telefonnak, ami indokolná az árat.
Gondolom próbálnak profitot termelni. Míg mások megtehetik, hogy veszteséggel is adnak el telefonokat, addig nekik nem lehet.
Viszont ez a vevőt nem érdekli, az árat nézi és amit kap érte. -
s4tch
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Talán az, hogy végeztek egy piackutatást, és a felmérés szerint a selling pointok között vélhetően nem szerepelt sem a nagy akksi, sem a friss oprendszer, sem a megfelelően erős hardver.
Egy bizonyos célközönség számára ez a telefon jó: nagy a kijelzője, biztos valakinek tetszik is, HTC-t ismerve biztos megfelelően gyors, elfogadható a kamerája, meg ilyenek. Más kérdés, hogy ez a bizonyos célközönség mekkora, és milyen tehetős. Szerintem irgalmatlan bukás lesz ez is, ahogy a 10 kivételével nagyjából mindegyik modelljük az utóbbi időben.
-
hallerlaller
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ez egy 30e forintos telefon, de még ott is vannak jobb ajánlatok.
-
De miééért?
Ezzel amúgy mi a céljuk a mobil gyártóknak?
Úgy általában.... -
LilProphet90
senior tag
Az a baj, hogy a HTC eddigi telefonjaival szemben ez jelentéktelen kinézetű lett, egyszerűen nem tudom magamba hova tenni, és annyira nyomják ezt az egoközpontú "U" marketinghadjáratot is Facebook-on, hogy kénytelen voltam leiratkozni róluk. Az eddigi készülékeik, akármennyire is drágák voltak, de voltak sajátos stílusjegyeik (még a végtelen számú, Snap400-as Desire-öknek is), ez meg csak egy giccs.
Ha valaha is felveszi bármely magyar szolgáltató a kínálatába, pár hónap után féláron fogják adni, csak hogy fogyjon el. Az A9-et is így szereztem be anno (irreális 140e helyett 70e Ft-ért), úgy már megérte. Ezen viszont még féláron sem gondolkodnék el.
-
bollokcs80
Korrektor
Atomot nekik....vagy egy csődeljárást.

-
törölt tag
Volt kezemben a nagy tesó. A fekete hátlapja olyan, mintha fáradt olajban úszott volna, szivárványos. A fehér pedig gyöngyház hatású. Ennek akkor a jelek szerint nem sikerült síkba hozni a kameráját, ramaty a szoftver, de minimum bugzik, akkura nem volt hely, HTC fícsörre nem volt hely.
Ha ki akarnak szállni, olcsóbban is megtehetnék.
-
Hadrian
tag
Most már hosszú évek óta egyre bénább telefonokat hoznak ki és veszteségesek. Tulajdonképpen miből élnek?
-
lezuvius
őstag
Azert lett ez a telefon, hogy a Htc elmondhassa magarol, hogy nem a cupertinoi ceg rendelkezik a legrosszabb ar-ertekaranyu telefonnal. Valamiben legalabb meg ma is piacvezetok...
-
Csapoati
nagyúr
Tegyük fel, hogy szarban van a céged. Mit lépsz?
1. Próbálsz újra piacot szerezni jó ár/értékű telefonokkal, marketinggel és/vagy egy valamilyen szempontból különleges csúcsmodellel.
2. Továbbra is dobálod ki a piacra a túlárazott, elavult hardverű és feature-ökben egyre szegényebb telefonokat.Na melyiket választotta a HTC?
-
Hát ez gáz.
Túl olcsó.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
1 ft ot nem adnék ezért a telefonért.
-
fattyu
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nemértem mi bajotok.
Snapdragon 400ra számítottam

-
tibcsi0407
félisten
Félelmetes, hogy mi járhat a fejükben.. Ez a telefon féláron talán megérné.
-
peterson1190
tag
Ez most valami vicc? Jó a humora a HTC-nek, régóta próbál nagy poént alkotni, most sikerült neki.
-
hemaka
nagyúr
Ennyiért ez tényleg vicc kategória. Olyan tátott szájjal a f*szerdőbe menetelt hajtanak végre, mint anno a Nokia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) is ekörül alakul az akksi teljesitménye?
), de ez a "törjünk szét mindent" mentalitás (amivel tele a yt), ami nem tetszik és ezért nem is támogatok senkit, aki abból hasznot szerez...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)