- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
Stunts666 #89 üzenetére
Nekem a Zasszony HTC Desire 500-ával gyűlt meg a bajom. Egyszerűen impotens lett. Nem lehetett semmit kezdeni vele.
Factory reset után is tele volt a teló memória, egy Google play nem tudott frissülni, mert nem volt hely eleg
Hetekig szenvedtem vele, aztán a nagyobbik sógiasszony vitte magával "mobil bank visszaigazoló SMS-t fogadni jó lesz ez is Malajziában!" felkiáltással. Pedig fenykorában azért az nem volt egy rossz gép. De a közösség is kihalt alóla, a romok sem voltak elérhetőek, ami a legfájóbb volt hogy a segédeszközök se. Egyszerűen, mikor meg akartam parkolni, már csak szopórollerezni tudtam rajta... -
-
válasz
Stunts666 #98 üzenetére
Nyilván.
De most itt a lényegi pont, hogy ez a telefon ennyiért baromira túlárazott, mert ennyibe fog kb kerülni a legújabb Xiaomi, vagy One+ készülék, amik "kínaiságuk" ellenére is messze elmeszelik ezt. Ennek kiegyensúlyozására a HTC név, vagy a szoftver meg édes kevés már. A Samsung lehet eladja magát, de még ők sem áraznak ennyire fölé, mint a HTC. A HTC név viszont manapság már kevés az üdvözüléshez és a tárgyban szereplő termék inkább csak ront ezen..
-
fattyu
veterán
válasz
Stunts666 #93 üzenetére
redmi 4 primeom van.
stabil rommal jött. out of the box működik. nem volt még jobb telefonom. az üzemidőt azóta se hiszem el. nincs mibe belekötni pedig szeretnék.
az egyetlen hiba hogy 5-10 másodperc késéssel jönnek az értesítések egy mellette levő samsunghoz képest. kemény hiba mi?!
ENNYI. cserébe elmegy NÉGY napot ha nyúzom ( 10 óra kijelző ) vagy egy HETET ha nem annyira ( 5.5-6 óra kijelző ) untig elég erős, pici ( mai szemmel sajnos ez már az. ) soha többé nem fizetem ki a nagy brandek felárait. Köszönöm nekem bevált.
-
válasz
Stunts666 #93 üzenetére
Azt azért tisztázzuk, hogy van out of box ROM is, a developer ROM nem kötelező, hanem választható. Én azt választottam, mert engem érdekel. Akit nem, az meg nem választja. Ennyi.
Optimalizáció pedig nem egyenlő a 0-val. Használom, tudom. De azért vegyük hozzá azt is, hogy a hasonló felszereltségű "A" brand telefonok legalább 100k-val többe fájnak. Azt hiszem ennyiért belefér néha egy kis hiba, vagy kevéssé "fluidság" is, de ettől függetlenül, így sincs vele semmi baj.
De a HTC-nél meg hiába fluid a rendszer, ha minden másba meg beletörik a hardver bicskája. Márpedig azért okos egy telefon, mert minden mással használják az emberek.iPhone esetén igazad van, Xiaomi mellett talán azt vennék jelenleg, de ott meg nem fogok a "hype" miatt 300k-t fizetni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest