- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
tibcsi0407 #147 üzenetére
Tudom, hogy korrekt csóka (láttam már videóját
), de ez a "törjünk szét mindent" mentalitás (amivel tele a yt), ami nem tetszik és ezért nem is támogatok senkit, aki abból hasznot szerez...
(#154) TTTotya, azért, ha a HTC értékesítői, marketingesei nem értesítik előre a nagyvásárlókat, az kinek a hibája?
HTC alkalmazottak, tehát a HTC-é...
Lehet szidni pl. a Samsungot, de az ő alkalmazottjai mindenhol ott vannak. Valamit nagyon jól csinálnak és ez a céget dicséri, nem pedig a konkrét üzletkötőt. Tehát inverze a HTC-nek. -
kovy79
őstag
válasz
tibcsi0407 #144 üzenetére
Ez van, erre van igény.
Emberek milliói nyálcsorgatva nézik, ahogy más rombol, valamit tönkretesz...
Nekem meg sem fordul a fejemben, hogy valamit azért vegyek, mert kibírja, ha pl. átmegyek vele az autóval.
Ismerőseim között sem igazán tudok olyan elborult elméről, aki azért vett volna meg egy telefont, mert xyyoutuber szerint kibírja a 43,645645cm-ről 65,4342 fokban a betonra leejtést. Olyan nincs, hogy valami nem elpusztítható.
Trolloknak vitázni jó téma.
A pénzre egyáltalán nem is gondoltam a témában, de ez a lényeg: megéri rombolni, erre van igény. -
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #137 üzenetére
Azt is csak azèrt, mert kisebb, ezt a Redmi Note 3 szètszedős videóban is megemlítí.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Ezt a telefonnak csúfólt szart - szénné alázza egy Moto G4 vagy G5 kevesebb mint a HTC ár feléért.
-
Griff55
senior tag
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Ez még féláron se! Jóisten... 160ezer ezért? Azt hittem rosszul látok
-
s4tch
veterán
válasz
tibcsi0407 #22 üzenetére
Nyilván az árat semmi nem indokolja. Azt esetleg lehet feltételezni, hogy all-int mondtak a prémium árképzésre, így menekülnek előre - más kérdés, hogy a HTC-nek nincs olyan sznobfaktora, mint az almának, így nehéz lesz pusztán a dizájnnal megszólítani a prémiumnak hívott parasztvakításokra fogékony vásárolókat.
Egyébként nem mindegyik vevő árérzékeny, sőt. Csak azok nem ezt fogják venni, pláne nem tömegével.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #30 üzenetére
Nézzen ki jól
mennyen rajta a Frászebuk,a jutyub
tudjon zenélni...
legyen benne 8 mag,persze ha 1gb ram van benne az mindegy,és persze ha valaki hátécé rajongó akkor lehet megveszi -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #26 üzenetére
Ahhoz nem
Persze van akit lehet hogy pont az nem érdekli,mert nem nagyon kamerázik. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #24 üzenetére
Hát lehet hogy átlag telefonhoz nem értő emberkének eltudják adni.
Az átlag hozzáértőnek már nembiztos
A hozzáértő nem átlag meg tisztában van sokmindennel így nem veszi meg.
-
s4tch
veterán
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Talán az, hogy végeztek egy piackutatást, és a felmérés szerint a selling pointok között vélhetően nem szerepelt sem a nagy akksi, sem a friss oprendszer, sem a megfelelően erős hardver.
Egy bizonyos célközönség számára ez a telefon jó: nagy a kijelzője, biztos valakinek tetszik is, HTC-t ismerve biztos megfelelően gyors, elfogadható a kamerája, meg ilyenek. Más kérdés, hogy ez a bizonyos célközönség mekkora, és milyen tehetős. Szerintem irgalmatlan bukás lesz ez is, ahogy a 10 kivételével nagyjából mindegyik modelljük az utóbbi időben.
-
hallerlaller
addikt
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Ez egy 30e forintos telefon, de még ott is vannak jobb ajánlatok.
-
fattyu
veterán
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Nemértem mi bajotok.
Snapdragon 400ra számítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest