- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stunts666
őstag
Bocs mégegyszer... MIUI-val tényleg nincs tapasztalatom, mert az utóbbi 6 évben csak HTC-m volt, elötte meg Nokia.
Szerintem sok emberben, mint bennem is a régi Sense szelleme él. Ha anno megláttad, akkor androidon belül is egy másvlágot kaptál... Most inkább egy vesszőfutás.
-
Stunts666
őstag
válasz
Barthezz2 #94 üzenetére
Ezért irtam, hogy igény kérdése... Kicsit eltúloztam.
Elkezdtünk egy olyan dolgon "veszekedni" aminek semmi köze egymáshoz. Nem szabad összekeverni a felsőközép és prémium kategóriát. A régi és új versenyzőket sem szabad összehasonlitani. Van aki a nevét lovagolja meg aranyárral és van aki olcsón adja a telefonjait, mert be akar törni a piacra. A nagy nevek általában eladják magukat: Samsung, HTC, LG, Sony, stb.
Neked ez éri meg ennyiért, nekem viszont megérte 250-ért az iphone. Más a rendszer és összefoglalhatatlan amennyi apróság van az IOS-ben Androidhoz képest... Sosem hittem benne, (csak próbaként vettem almát, mert sosem volt és kiváncsi voltam) de egyszerüen jó használni.
-
Stunts666
őstag
válasz
Barthezz2 #91 üzenetére
Ha neked megéri a bétatesztelés, hibák elviselése és a Romolgatás, akkor egészségedre... Mindenkinek a saját döntése. Nem vagyunk ugyanolyanok.... Nekem egy telefon kell, amit bekapcsolok és úgy működik ahogy kell... Nem akarok Romolni, sufnizni, tesztelő lenni a teszterek helyett, optimalizálni, stb. Ez a telefongyártó dolga. Nincs szükségem rá.
Hiába van hardver, ha optimalizáció egyenlő a nullával...
ui.: HTC-t nem veszek egy darabig, pedig a legjobb Android rendszer. Most vettem egy iPhone 7 Plust. Bekapcsoltam és úgy működik, ahogy elvárom. Nekem ez kell, neked mások az igényeid... Ezt nem rosszindulatból irtam, csak kifejtettem, hogy nekem mi KELL.
-
Stunts666
őstag
Egy vagy azon nagyon kevesek közül, aki szeret Romolni...
Engem nem érdekel. Legyen egy jól működő telefonom sufnizás nélkül:
- HTC Desire
- HTC One M7
- HTC One M9- VOLT....
Legjobb rendszert (Sense) elhagytam, HTC elmúlik és az IOS 10-ben talátam meg nyugalmat... Az "olcsó" (200k) Xiaomi és kínai társai nem érdekelnek.. Amit az Android letett manapság az asztalra az lópikula...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Crypto Trade
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest