- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 8300 mAh, maradhat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kovy79
őstag
válasz
mjani1172 #77 üzenetére
Van hang, megjönnek az értesítések. Mitől hajlana el??
Igaz, hogy 3S Prime, de két hónapja vettem, első bekapcsolás után frissítette magát, azóta háromszor volt újraindítva.
Nekem példakép...(#137) tibcsi0407, kemény világ, ahol az emberek azon élvezkednek, hogy idióták százezres telefonokat törnek. Nekem valahogy eszembe sem jutott pl. a 6310i-m idejében, pedig azokat még egy kézzel is össze lehetett volna roppantani. A fogyasztói társadalom neveltjei ezen lovagolnak. Nevetséges...
Ezt nem rád értem, csak erről a témáról eszembe jutott. -
-
válasz
mjani1172 #83 üzenetére
Mi5-öm van jelenleg, ha másik készülék specifikus hibája, azon nem segíthetek, de attól még nem igaz, amit írtál.
Igazad van, hagyjuk már. 1 éve megvan lassan, mindenhova magammal hordom, és érdekes módon, nem hajlott meg, pedig youtube videóban ketté törik ezt is, mint a ropit. Bocs, én nem hajlítgatom, mert szerintem nem életszerű. A VGA is ketté törhető a gépemben, de valahogy használat közben ez sem törik el. Helikopter vagyok?
Előtte Mi4, meg Mi2S volt a birtokomban évekig, a fent vázolt hibák egyiknél sem jöttek elő, és egyik sem hajlott meg. Persze lehet, az én hibám..Szerintem te ne égesd magad.
-
válasz
mjani1172 #77 üzenetére
Sokat filoztam én is hogy vegyek e xiaomit a stabil rommal semmi baj nincs az értesítések megjönnek
Az igaz hogy könnyen ketté lehet hajtani a tesztek alapján az rn3-at
a redmi note 4 már erősebb
De akkor inkább lenovo p2 vagy honor 8
Nem tudom mit szívnak a htc-nél de küldhetnének belőle -
törölt tag
válasz
mjani1172 #77 üzenetére
Évek óta van xiao jelenleg mi max, van hang, jönnek az értesítések, 6.4-es és nem hajlik, nem kell szarakodni, mert frissül a romom amióta a dobozból vettem ki.
Ilyen gondjaim nem voltak amióta használom őket... Cserébe a családban 4 htc volt az elmúlt 10 évben, na azokkal ipari szpás volt, a "szerviz" meg nevetséges ... maradjunk annyiban hogy hamarabb fordult a xiao kínáig meg vissza mint a hugom gyári hibás hangszóróját kicserélték volna -out of box hiba-, és a kínaiak legalább szóltak hogy jön te paraszt, és nem csak ledobták a melóban munkalap meg minden nélkül. Mer' prémium azé'.
De mondhatnám hugom talán 2. cserekészüléke amikor behalt és újat kapott mert garis laphalál jött össze a prémiumság miatt, out of box tele eddig általa még nem látott programokkal, eltávolítani nem lehet, semmi google cucc nem fut. Ezt hozta ki a szerviz mint hivatalos cserekészülék... Király
-
vegyszer
addikt
válasz
mjani1172 #77 üzenetére
Bocsánat, én szeretek romolni. Ez az én hibám (hobbim, szenvedélyem). Nekem ez benne van az árban, hogy faragni kell. Nekem, saját erőből közösség által. Mert akkor lesz jó, vagy legalábbis jobb, mint ahonnan elindultam.
De ezt már max balta, vagy esetleg fűrész által tudod kihegyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest