- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
vzsolt72 #497 üzenetére
fent is van.
elsőre nem rossz. és tényleg nem sok gondja volt feltelpüléssel (elfogyaszott 5% akksit és eltelt egy ideig)
néhány tapasztalat:
a navbar magsságát biztos hogy megváltoztatták (a navbar opcióknál látszik hogy a fekete sáv elég magasra megy). pár screenshottal összehasonlítva nagyon úgy néz ki, hogy visszaállították az eredeti magasságot amit pár héttel a release után megnöveltek túl nagyra, úgyhogy ez tetszik.
mondjuk nekem még kisebb mint kéne mert anno adb-ben visszakicsinyítettem. meglátjuk hogy megszokom-e ezt vagy semsajnos a fingerprint szenzoron ha rajta tartod az ujjad, nem hagyja a kijelzőt bekapcsolva, ahogy azt számítottam (sőt most már az se megy hogy ha megemelem az ujjam)
a biztonsági frissítés Július lett (gondolom most már örökre így is marad
)
a quick settings most már nem működik, ha hosszan nyomsz valamit az értesítési menüben (pl wifi) akkor megnyitja annak a menüjét settingsben most már
ha ki van kapcsolva az autorotate akkor a navbaron megjelenik a forgató gomb hogy ha oldalt tartod a telefont. ez szerintem elég hasznos.
a Slide (reddit) még mindig igényel egy force stop-ot mielőtt újraindítás után lehet használni
az óra most már a bal oldalon van és nem látom hogy vissza lehet-e rakni
a kijelző nem tűnik világosabbnak mint eddig. viszont az automata fényerő elég erősen szabályoz, úgyhogy ezzel nem biztos hogy jóban leszek.
a gesture navigation-t nem látom ami elméletileg a Pie része kéne hogy legyen
off: (#495) -juc- : bnőmnek vettünk Mi9-et és nehezen viseltem hogy frissebb nála az android, úgyhogy nem várok a tapasztalatokra
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
vzsolt72 #493 üzenetére
én megpróbálkozom most a frissítéssel. eléggé mókolt a telefonom, nem tudom hogy hogy fogja kezelni a letiltott alkalmazásokat és az adb-ben átírt értékeket. max estig nem tudok telefont használni
aztán majd az elkövetkező hetekben szerintem tolok neki factory reset mókát is, főleg ha nagyon gázos az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest