Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
nekem az OP8 Pro vált be, de túl drága ahhoz, hogy másnak is ajánljam nyugodt szívvel (a kijelző DC Dimming mellett nem cseszi a szemem, szóval már csak emiatt megfelelő
)nekem volt pár gondom az U11+al, a legnagyobb az az ujjlenyomat olvasó volt. elég lassú volt, és nem szerettem a telefon hátán. az OP8 Pro mindkettőt kijavította (bár nem olyan gyors mint anno az OP5 volt)
a kamera szerintem érezhetően jobb képeket csinál, viszont körülményesebb használni. az én usecasem, hogy minél gyorsabban csak random képeket lövök (pl boltban megyek, és látok valamit, akkor megállás nélkül lőttem egy képet és küldtem tovább hogy kell e venni, jöjjek vissza érte később), és ebben az esetben a HTC sokkal jobb volt, az OP nagyon könnyen behomályosodik
az edge sense nekem is baromira hiányzik a flashlight miatt. van ilyen rajzolgatós hülyeség OP-n kikapcsolt képernyőn, ami úgyahogy működik, de az OP5 óta nem javítottak az érzékelésen, mert ugyanolyan gondjai vannak. bnőm xiaomiján van egy extra gomb amit erre állítottunk be, és az is jobb az OP megoldásánál.
idő közben szegény HTC ragasztós lett. a fiókban ahol tartottam szétjött egy pillanatragasztó, és bevont mindent egy kis réteggel. szerintem leszedhető, és annyira nem vészes, de már daily drivernek nem használnám. tartaléknak viszont még mindig tökéletes. ha el is adtam volna, és gyorsan kell egy új telefon, akkor nagyjából ennyiért kapok valami random xiaomit, szóval megspórolom magamnak a hardveraprózást és van tartalék

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)