- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
Ugyanugy ket SIM-mel hasznalom azota is, ha kell, aktiv potyogessel mobilneten le lehet szivni hamar, de moderalt hasznalattal, wifi/4G+ vegyesben, auto fenyeron azert tud jo statokat is produkalni meg mindig.
Szoval amit az elod topicban linkeltem, es asszem ide is feltoltottem, az meg mindig valid.
Es pont most egy eves a telo, tavaly karira vettem.Te voltal az, aki vacilalt rajta, vagy talan volt is neked, csak elpasszoltad, nem?
-
f3rdzs0
senior tag
nem sok mindent művel updatekkel
igazából reálisan nézve, ha most kiadnak egy security updatet (nem a u12+ra koncentrálnak) és ha a P időben elérhető lesz a telefonon, akkor nem igazán lesz különbség a HTC és bármi más nagy cég közt
szerk: abban reménykedem hogy az u12+ szoftvere 99%ban ugyanaz mint az u11+, és lesz a cégnél aki atrakja erre a telefonra gyorsan
-
f3rdzs0
senior tag
nem
az a bajom hogy eltartana egy ideig felrakni, szóval erre kéne egy hétvége hogy normálisan megcsináljam. ami most nincs.
de esélyes hogy ha előbb lesz így stabil P, akkor felrakom. még utána kéne nézni, hogy támogatják-e az edge sense-t alapból (vagy az app működne-e). ha igen, akkor a phh-treble már májusi security patch-en van 8.1szerintem pont nem hülyeség, főleg hogy HTC mennyire nem foglalkozik a frissítésekkel
-
f3rdzs0
senior tag
Step 3-ban le van írva (van link ADB installhoz is)
nem töröltem le mindet, meg nem igazán követtem ezt a leírást, de az appokhoz tökéletes link
a reddit postot aki kirakta megkérdeztem hogy tudja-e mi a navbarnak az appja, de nem tudott rá mit mondani. jelenleg ADB-vel lejjebb toltam a navbart (adb shell wm overscan 0,0,0,-30 az eredeti pozíciója amit a dobozból kaptunk), de így egyrészt nem illeszkednek a gombok tökéletesen középre, másrészt a színezés megőrül (a workaroundom meg szerintem a legtöbbeknek nem tetszene
)
-
f3rdzs0
senior tag
szerintem az 5 óra reális. nekem első napokban annyit tudott mint Oneplus 5 és nagyjából tartja is azt, talán kicsit gyengébb. nem túl sok ahhoz képest mekkora akksija van, de egy napot kényelmesen kibír.
a héten csütörtök este 8 körül feltöltöttem maxra, és ma délután kettőkor volt 20% körül amikor töltőre raktam 3,5 SOT mellett (4 óra Spotify-t ír mellé amit csak mobil adattal hallgatok legjobb minőségben) 75% fényerő mellett
ez nem túl kiemelkedő szerintem, de azért átlag feletti.ami fontos, hogy a HTC cuccokat letörölgesd ADB-vel
amióta letöröltem őket egyszer nem volt battery drainem, szóval biztos hogy azok közül valami okoz gondot (szerintem a Sense Home).
most gondolkokodom hogy feldobok rá gesture kontrolt, hogy lássam hogy milyen, ha már r/Android-on elég sokan rápörögtek a témára -
Kobun1980
aktív tag
Szia.
En azt latom, hogy Telenor ill. Telekom kartyaval hasznalva nalam kb. 2 napot bir. Igaz mostanaban munkaidoben kevssebbet nyomkodom, ekkor tobbnyirebtelefon, majd utana kezdem a szorfozest.
Egy kartyaval tovabb birta. Arra leszeknkivancsi, hq mindket kartya azonos szolgaltatonal lesz mi fog valtozni. Elvileg max. 1 honapon belul. Akkor ujra beszamolokSzerk. Teny, hogy most a fenyero is jobban fel van allitva, mint korabban
-
Ano
senior tag
Én még se 2 SIM-et, se képernyőidőt nem teszteltem vele igazából, de azt el tudom mondani, hogy én mit tapasztaltam ...
Ha nagyon nem cseszegetem, akkor kb 20%-ot eszik meg1 nap ... ebben az időben minimális kijelzőidő (mailek ellenörzése, esetleg kevés FB és kevés telefonálás van benne)
Ha innen nézzük, akkor 4 napot lazán kibír a telefon 1 feltöltéssel ...
Ha nyüstölöm és tényleg használva van a telefon, akkor azért kijön a kb 5 óra kijelzőidő és a nap végére még marad is benne ...
Nálam igazából az első használati szokás a jellemző és azt is preferálom jobban
-
f3rdzs0
senior tag
OP-nál (akármennyire szeretném szeretni őket) eddig kb mindig igazolták hogy jó ha cinikusan állok a dolgaikhoz
SOT terén mondjuk ez nem kérdés. FHD AMOLED bőven verni fogja az U12+t (meg elég sok minden mást)(#247) Yeffy: hát én is meg vagyok elégedve apró dolgokon kívül. ugye az elmúlt hetekben hogy nézegettem a G7-et meg az OP6 is szóbajött, pont hogy feltűnt hogy mennyire nincs bajom ezzel a telefonnal. így kb működik, mindent gyorsan és azonnal megcsinál amit szeretnék, de nem tűnik ki a mindennapjaimból
am használ más is Google Camera-t? én anno felraktam a portrait mode miatt, aztán úgymaradt, nem váltottam vissza a gyárira. aki ért hozzá az lát különbséget a kettő közt?
-
f3rdzs0
senior tag
hát őszintén szólva nekem még az u11+ QHDja is kevés néha. legalábbis látom a pixeleket ha úgy van. úgyhogy ha az amoled nem is bantaná a szemem akkor se biztos hogy a kedvencem lenne.
igazából az a vicces hogy ha bele gondolok, az u11+ról nem tudnék olyan telefonra váltani jelenleg ami annyival jobb lenne. főleg úgy hogy a squeeze hiányozna
-
f3rdzs0
senior tag
nemrég láttam hogy sultanxda inkább feladta az egészet és átment pixel 2-re, mert nem akar az OP kamerájával szenvedni nyaralása alatt. pedig neki anno ugye ingyen küldték az OP telefonokat.
ettől függetlenül remélem hogy most végre összeszedik magukat és normális telefont adnak ki. ha komolyabb botrányokat is sikeresen elkerülnek, és valamiért 2ks LCD-ket sikerül beszerezniük, akkor még esélyes hogy váltanék is az OP6-ra (a kamera sose érdekelt)
-
f3rdzs0
senior tag
de még akkor se hiszem hogy jobb lesz ennél a kamerája. főleg hogy ha hagyják hogy a szoftver ugyanúgy mosson. OP mindig túlhypeolja a telójait, és egyre kevésbé van alapjuk rá.
én most néztem, hogy ha le is akarnék erről a telefonról váltani, nekem csak a G7 játszana abban meg nincs dual speaker. év végéig biztos marad ez, és akkor meglátom hogy mit hoznak ki (főleg razer phone 2 érdekel nagyon).
viszont ha a HTC nagyot lép és korán kihozza erre az Android P-t, akkor valszeg maradok. jelenleg még mindig az updatek hiánya a legnagyobb baj. főleg az hogy elcseszték a navbart. mondjuk navbarra van egy félig-meddig működő megoldásom, hogy ne legyen olyan nagy. ha érdekel még mást, let me know és be tudom dobni hogy mit kell ADB-ben varázsolni hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest