Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• f3rdzs0

senior tag

válasz vzsolt72 #497 üzenetére

fent is van.

elsőre nem rossz. és tényleg nem sok gondja volt feltelpüléssel (elfogyaszott 5% akksit és eltelt egy ideig)

néhány tapasztalat:

a navbar magsságát biztos hogy megváltoztatták (a navbar opcióknál látszik hogy a fekete sáv elég magasra megy). pár screenshottal összehasonlítva nagyon úgy néz ki, hogy visszaállították az eredeti magasságot amit pár héttel a release után megnöveltek túl nagyra, úgyhogy ez tetszik.
    mondjuk nekem még kisebb mint kéne mert anno adb-ben visszakicsinyítettem. meglátjuk hogy megszokom-e ezt vagy sem

sajnos a fingerprint szenzoron ha rajta tartod az ujjad, nem hagyja a kijelzőt bekapcsolva, ahogy azt számítottam (sőt most már az se megy hogy ha megemelem az ujjam)

a biztonsági frissítés Július lett (gondolom most már örökre így is marad ;] )

a quick settings most már nem működik, ha hosszan nyomsz valamit az értesítési menüben (pl wifi) akkor megnyitja annak a menüjét settingsben most már

ha ki van kapcsolva az autorotate akkor a navbaron megjelenik a forgató gomb hogy ha oldalt tartod a telefont. ez szerintem elég hasznos.

a Slide (reddit) még mindig igényel egy force stop-ot mielőtt újraindítás után lehet használni

az óra most már a bal oldalon van és nem látom hogy vissza lehet-e rakni

a kijelző nem tűnik világosabbnak mint eddig. viszont az automata fényerő elég erősen szabályoz, úgyhogy ezzel nem biztos hogy jóban leszek.

a gesture navigation-t nem látom ami elméletileg a Pie része kéne hogy legyen

off: (#495) -juc- : bnőmnek vettünk Mi9-et és nehezen viseltem hogy frissebb nála az android, úgyhogy nem várok a tapasztalatokra :P

Új hozzászólás Aktív témák