Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
nah pont ez volt az amit utcára még nem vittem, mert otthon nagyon kényelmetlen volt

alul kisujjal szoktam tartani a telefont és ott a legtöbb bevág, köztük ez is. próbáltam valahogy reszelgetni, de sehogy se sikerült hogy kényelmes legyen.
van egy sandstone szerű tokom (ebayen nem is látom most) amiből egy clear opció lehet nagyon beválna nekem. annak a teteje meg az alja ki van vágva. sajnos már nagyon elkopott ezért azt akarom most lecserélni. egyelőre az alig használt gyári tok jó lesz amíg a rendelésem meg nem érkezik.
van egy átlátszó tpu tokom is, de az elég unalmas

szerk: most rendeltem egy ilyet puszta kíváncsiságból (alapvetően a design tetszik, a cardholder megoldásokat nem szeretem mondjuk)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue eladó!
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest