Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Integrale
üzenetére
igen, OLED kijelzőknek van egy rakat hibája (ha csak a liluás lenne
), de sajnos most már nincs normlis LCD telefon, szóval maradt ez nekem. remélhetőleg tovább kap frissítéseket mint az U11+Samsung PWM-je nagyon durva, anno talán az S10-et próbáltam ki boltban, és fél perc után éreztem, hogy valami nem OK. pontosan emiatt kellett OP ahol van DC Dimming, és normálisan van implementálva, hogy ne vibráljon, nem úgy mint Xiaomi esetén (cserébe rosszabb a black crush)
(#562) Yeffy hát szerintem az U11+ ujjlenyomatolvasója baromi lassú a kijelző miatt. valamiért nagyon lassan kapcsolja be a kijelzőt, és onnan jön egy érezhető delay. nagyon sokat tesztelgettem mire rájöttem, hogy nem maga az ujjlenyomat olvasó a lassú, hanem a kijelző bekapcsolása, de a végeredmény ugyanaz (az AOD bekapcsolása segített valamennyit a problémán)
fóliát nem használok telefonon, és mindig is az elülső ujjlenyomatolvasókat preferáltam, a kijelző alattiak meg kb tökéletesek számomra. de ez nagyon személyes preferencia kérdése
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
), de sajnos most már nincs normlis LCD telefon, szóval maradt ez nekem. remélhetőleg tovább kap frissítéseket mint az U11+