- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
brainticket #253 üzenetére
en pl nem tudtam volna élni vele (akkor is váltottam volna hogy ha nem érzékeny amoledre a szemem). nagyon zavart az alacsony felbontás. néha még ezen a telefonon is észre veszem a pixeleket
egyébként azt is érdemes megjegyezni hogy az AMOLED alapvetően alacsonyabb ppi, mivel kevesebb subpixel van benne. ezért FHD felbontás mellett csak kb 2/3 a ppi LCDhez képest.
Apple pl ezért adott az Xnek olyan lehetetlen felbontást, mert azzal tudják tartani a FHD ppi-t (ők ugye abban hisznek hogy az elég) -
f3rdzs0
senior tag
válasz
brainticket #230 üzenetére
nekem ezzel sincs semmi bajom napfényben. tökéletesen látom. a nap 99%-ban kb 75% a fényerő, de ha tényleg nem látom, akkor a 100% pont elég
(#229) kano: hát nem tudom. szerettem az OP5-ömet, sajnáltam hogy váltanom kellett róla, de ha nem is fáj a szemem az AMOLED-től a FHD felbontás miatt idén mindenképp váltottam volna (sőt valszeg már note 8-ra mentem volna azonnal). alapvetően az hogy szóba állnak sem feltétlen igaz. a mai napig nem javították az alert slidert, amit csakúgy csesztek el semmi okból. a kamerával is nagyon sok gond van, custom romokat se nagyon támogatnak, vagy nagyon körülményesek. Nokia hosszútávon le fogja őket így hagyni
am a biztonsági frissítések annyira azért nem izgatnak. jól jönnének, de azért az emberek nagy részét sokszor nem is érintik. évek óta a P az első ami hoz érdekes és jó funkciókat (olyanokat is ami engem érdekel), úgyhogy jó lenne ha portolnák. az U11 is viszonylag hamar kapott Oreo-t, ha a P-t tudják tartani, akkor nem leszek bennük csalódott (bevallottan alacsonyra raktam a lécet
)
-
kano
nagyúr
válasz
brainticket #222 üzenetére
Én is nézegettem éppen. De már nem érdemes U11+-t venni, főleg, ha van egy U11-em.
Inkább megvárom az OP6-ot, az hírlik, hogy lesz benne OIS.
És akkor az U11 is megy...
-
Nightfall75
tag
válasz
brainticket #222 üzenetére
Sajnos nem szállítanak külföldre. Kár, ráadásul ez az átlátszó hátlapos verzió, ami külön ritkaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest