Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
 - Google Pixel topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple Watch
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik

- 

Mobilarena
A telefonnak a teszt megjelenése előtt volt egy másik topikja, ha valamit keresel, érdemes ott is utána nézni. HTC U11+ a szükséges plusz

Új hozzászólás Aktív témák
- 

f3rdzs0
senior tag
hát én mindig a power gombot használtam kamerára, de a zseblámpát napi szinten többször is használom így (bár megjegyzem hogy OP is tudott hasonlót, ott csak a képernyőre kellett koppintani lezárva).
szerintem már telespammeltem ezzel a topikot
 az AMOLED PWM-je szétcseszi a szemem ezért nem tudok olyan telefont használni. normális 2k-s LCD meg már nincs, az U11+ (12) volt kb az utolsó ilyen telefon. Pixelek még nem tudják, Xiaomi és OP csak most kezdik behozni a dc dimming feautret mint teszt. szóval jobban járok ha várok egy évet és megnézem hogy akkor is benne van e a romban még, vagy kiszedték. (FHD AMOLED-et meg nem vagyok hajlandó használni még ha bele is viszik a dc dimminget)egyelőre még csak ritkán van hogy nem tölt azonnal ha felrakom a gyári töltőre, és valamiért a fülhallgató furán szól (már nem is használom emiatt) ha a zajszűrés be van kapcsolva (ha megmozgatom akkor besistereg).
nem igazán szeretném gariztatni amíg nem muszáj, akkor meg veszek új telefont. amit olvastam hogy több hónapos procedúra a HTC-vel ezt ledealelni, szóval ott már egyszerűbb ha upgradelek egyből és ezt meg megcsináltatom, kész lesz amikor kész, és valaki prohardveren kap egy nagyon olcsó snapdragon 835 telefont

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
 - Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

az AMOLED PWM-je szétcseszi a szemem ezért nem tudok olyan telefont használni. normális 2k-s LCD meg már nincs, az U11+ (12) volt kb az utolsó ilyen telefon. Pixelek még nem tudják, Xiaomi és OP csak most kezdik behozni a dc dimming feautret mint teszt. szóval jobban járok ha várok egy évet és megnézem hogy akkor is benne van e a romban még, vagy kiszedték. (FHD AMOLED-et meg nem vagyok hajlandó használni még ha bele is viszik a dc dimminget)