- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
tomboy0013 #27 üzenetére
Nem arról van szó, hogy vannak kevésbé tehetősek. Hanem arról, hogy egy ilyen fél téglányi 1-2 évre (se) tervezett ipari hulladék negyed millió forintba kerül. Mert valljuk be minden mai okostelefon ipari hulladék, mivel 1-3 évet is alig bír ki. Míg korábban a telefonok többsége akár egy évtizedet vagy többet is kibírt. Lásd a fiókomban lévő SonyEricsson C702 és K800i. Amikben az gyári eredeti alaplap és aksi van. Mai napig elmennek 4-5 napot 10 éves aksival. Megértem hogy az új okostelefonokban minden (főleg a kijelző) rengeteget fogyaszt. Ugyanakkor az alaplapjaik 3-4 évet JÓ ha elmennek. Ergo a tömeggyártás lesilányodott egy szánalmas szintre. Ugyanakkor pofátlanul elkérhetnek értük több száz gurigát is. Bár én gurigában inkább WC papírt adnék nekik.
Tényleg nem bántásból írom. Akik megveszik a prémium telefonokat, megveszik. Jól is járnak a prémium hatással és a jobb kamerával, kijelzővel, gazdagabb szoftveres funkciókkal és támogatással is. Csupán annyi, hogy az én elvrendszeremben 75.000 Ft a felső limit. Egyszerűen többet nem ér meg nekem egy telefon sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest