- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
koxkids #3221 üzenetére
Mar nincs meg nekem a telo. Viszont pozitiv tapaszatalatokkal bocsuztam el tole:
Gyors, testreszabhato laggmentes rendszer, kivalo gyors kamera, eros akku (6ora sot siman lehetseges vele 15-18 oras akkuidore). Vizallosagbol jeles, parszor furdott + tengerben is lubickolt, igaz az vedotokban, azert nem mertem kockaztatni vele.
Pixelek utanna masodik legjobb kameras telefon. Note8 tulajkent mondom, hogy siman leveri ezt is.
Hu tars lehet, viszont eladasnal macerazni kell.Atiko: priviben johet egy pro vs kontra
-
pg1966
senior tag
válasz
koxkids #3221 üzenetére
Nekem semmi problémám vele. Szerintem az első HTC, ami kamerában is nagyon jó, szoftver mindig is jó volt.
Oreo megjött rá, talán még gyorsabb lett, ha ez egyáltalán lehetséges. Soha nem fagyott még le, nem lassul be, nem melegszik, akku is jól bírja, gyorsan is tölthető, mi kell még?
A hátlap eléggé ujjlenyomat gyűjtő, de egy szilikon, vagy bármilyen tok ezen segíthet.
A jack hiánya egyeseket zavar, engem speciel nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest