Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• iknight

senior tag

válasz Bog #107 üzenetére

Teljesen igazad van, csak ált a tesztek nagy részben a specifikácó mondatba illesztéséről szól, szóval mint iskolában mond a tanárnéni egy szót, alkossunk köré egy mondatot. Nem arra célzok hogy nem jó így, erre is szükség van, de én kicsit több személyes tapasztalatot olvasnék, hogy a mindennapokban hogy szerepelt, dolgok amik nem tetszettek, vagy idegesítő kis apróságok, mert szerintem azok minden telóban előfordulnak. Meg pl az iphone tesztben, írtátok hogy nem elhet kikapcsolni a prediktív szöveg bevitelt, de ez gyakorlatilag 2 perc alatt emgoldható egy 18 kb-s program telepítésével,vagy az mms az is ugyan ez, de mégis sokan azon lovagolnak mint negatívum. Szóval ilyenket is olvasnék, hogy az ilyen apróságokat hogy lehet kijavítani meg ilyesmi, mert előfordulnak olyan dolgok amiket negatívumként irtok, ami softwaresen könnyen javítható, ez az iphonennál például fokozottan igaz. Tudom, hogy a tesztidőszak nem túl hosszú, és nemtudom hogy mennyire megoldható lenne, de szivesen olvasnék még erről is hogy milnye programok azok amivel fel lehet dobni a telót, illetve az apró kis hibáit kijavítani. Nyílván itt nem a játékokra gondolok meg ilyenekre, mert az számtalan van. De ha pl van egy teló gagyi a zene lejátszó software és ezt leírjátok, aki zenélni szeretne elrettentheti a telótol, de lehet hogy másik zenelejátszó progival meg tök jó lenne, csak ő nem tud róla hogy van. Illetve örülnék, hogyha ez az Apple ami a gyárból kimaradt, windows mobilos formában is életre kellne a cikkek között. Egyébként a Turbo simes cikk az egyik legjobb volt, még ígyis hoyg nem használok. Szivesen olvasnék többet a mobiltechnológiák hátteréről is. Pl most divatosak az oled kijelzők, nagyjábol tudom mi a lényege, de szivesen olvasnék egy cikket a működési elvéről.

• Wajk

addikt

válasz Bog #107 üzenetére

szerintem az volt, bár nekem művészlelkem van :)
    Én az ilyet szívemre vszem :B

• iknight

senior tag

válasz Bog #78 üzenetére

Ha a megalapozott kritikánál tartunk annyit megjegyeznék óvatosan, nem bántó jelleggel vagy ilyesmi. De szerintem fölösleges felsorolni hogy melyik oldalt miylen csatlakozók vannak, meg hol milyen gomb található, mert szerintem mindenki letudja szűrni a képről, hoyg van egy htc felirat a gép tetején, meg egy kamera a tetején, illetve az usb csatlakozót is felismeri mindenki :) Nem baj ez végülis csak szerintem az olvasmányosság rovására megy, hogy gép minden oldala fel van sorolva, úgyis látszik a képen. Csak az olyna dolgokat érdemes szerintem a külsőnél megemlíteni ami mondjuk úgy hoyg "különleges" szóval hogy itt pl a jack csatlakozó, de azt hogy a kijelzőnél htc logó van meg stbstb, és persze az anyagminőségre. De ez csak az én saját véleményem, nem mondom hogy jobbat tudnék írni vagy valami, mert biztos hogy nem. Illetve mégegy dolog vannak itt ezek a bechmark tesztek, és hát én nemtudom pl fejből a többi pda eredményét, és én örülnék ha itt is lenen valami hasonlítási alap a régebbi tipusokhoz mint pl az n85 esetében, mert igazából nekem a sázmok sokat nem mondanak így, mert nem emléxem hogy a többinél mivolt, de ha látom pl a diamondét ami ugye nekem is volt akkor ahoz képest jobban tudok viszonyítani. Remélem senkit nem bántottam meg ezzel. Tényleg nagyon jó az oldal, jahh és még egy két blackbarry tesztnek is nagyon örülnék :)

• 2T

tag

válasz Bog #78 üzenetére

Példát mutathatnál mint házigazda, hogy milyen stílusra vágysz a fórumban.
    "Ha nem tetszik, el lehet húzni máshová" jellegű az én számból gondolom nem tetszene..

Én tényleg csak fotókat szerettem volna látni a bekapcsolt készülékről, ha ez kiverte a biztosítékot, sajnálom, nem tudtam hogy lehetetlent kérek.
    Mivel videó a telórol valóban akad bőven a neten ezért az nem olyan nagy baj hogy kimaradt, de a másik dologban valóban az elsők lehettetek volna, meg a screenshotok száma is elenyésző a készülék tudásához képest. Vagy titeket sem csigázott fel annyira a tartalom hogy többet foglalkozzatok vele? Ebből is látszik, hogy a winmo unalmas, középszerű és grafikailag is erőteljesen kifogásolható a htc felületét leszámítva. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés