Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
guppy_83 #739 üzenetére
az a baj, hogy a hardreset-re sem reagál, és az sw csere sem lehetséges, mert nem ad semmit jelet, ha rákötöm a gépre (meg a gép sem érzékel semmit).
sőt, a nagyobb baj azaz, ha rádugom töltőre (nem gépről usb-n keresztül, hanem konnektorból), akkor nem gyullad ki a kis sárga led az alján..én különben híve vagyok a 'csináld magad' mozgalomnak, de attól félek, ide már kevés leszek.. köszi a linket egyébként! és ha van vmi ötleted, jöhet!
-
sheep
addikt
válasz
guppy_83 #719 üzenetére
hello
még egy kérdésem lenne
általában milyen gyors az oprendszer a telefonon? mennyire gyorsan reagálja le a mozdulatokat? csak mert olvastam hogy nem az igazi néha, de ha a nokia 5800-as színvonalát nagyjából hozza az okés
a winmo kezelőfelülete mennyire macerás? könnyen kezelhető, személyre szabható? sajna a symbian nem igazán...
és még valami: a szervízzel van vmi tapasztalatod? van a htc-nek képviselete mo-n?
köszi előre is -
sheep
addikt
válasz
guppy_83 #717 üzenetére
köszi a választ, akkor te vagy az én emberem
lenne még néhány kérdésem:
az igo8 hogy megy? elég gyors? láttam a neten egy-két videót, de nagyon lassan ment rajta
a másik, hogy nem tudod esetleg, támogat vmilyen távirányítós fülest a telefon? (előre-hátra tekerés, hívás felvétel, stb)
mert gondolom amit adnak hozzá az nem ilyen...
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Wuthering Waves
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Windows 11
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest