- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
for3l
senior tag
válasz
runner 125 #701 üzenetére
tényleg elég jól sereg! köszi a tippet!
-
for3l
senior tag
válasz
runner 125 #696 üzenetére
és ez az spb dolog mennyire ment zökkenő mentesen a hd-n? mert nem rossz, meg is nézném, de ha kicsit befogja a készüléket, akkor fel sem rakom. én is visszaváltottam 6.1-re a sebesség miatt (ahogy tetted te is, mig meg volt a hd-d).
-
dAnky
aktív tag
válasz
runner 125 #696 üzenetére
Kerestem és találtam is 1-et felraktam és elbaszódott:S:S azt írja ki folyamatosan középen hogy a touchflo indításához kattintson ide. oda kattintok kiírja hogy touchflo 3d indítása majd megint kiírja hogy a touchflo 3d indításához kattintson ide:S most mit csináljak?
-
dAnky
aktív tag
válasz
runner 125 #694 üzenetére
Sziasztok tudtok valami nagyon formás még is elegáns témát a kicsikére?
-
gr.bence
aktív tag
válasz
runner 125 #677 üzenetére
mert nem találom, vagy az hogy gyári ikonok vannak benne az csak valami utolagos ikonpack?
-
gr.bence
aktív tag
válasz
runner 125 #675 üzenetére
okok ismerem
tudom hogy sok romba benne van a manila, nekem az egész kinézet tetszik, ami a videon látható, szerintem zsír elegáns, nem tul csicsa
tetszik, hogy alap ikonok vannak, benne, meg gyorsnak is tűnik
-
for3l
senior tag
válasz
runner 125 #672 üzenetére
szó mi szó, igazad van. egyik 6.5-ös rom-mal sem megy úgy, mint 6.1-gyel, de azért annyira nem lassú.
a konvertálgatás meg nem a legjobb móka, viszont ennek ellenére örömmel jelentem be: a konvertáló sikeresen beleégeti a feliratot a filmbe, a hanggal sincs semmi gond. (egyelőre úgy néz ki ok). -
for3l
senior tag
válasz
runner 125 #669 üzenetére
jelenleg egyébként ezt a romot használom. talán a leggyorsabb azok közül, amiket eddig néztem + szép áttetsző (crystal) óra van benne alapból (hogy mennyire stabil, az majd kiderül, ez most maradni fog egy darabig).
filmnézéshez meg ezt találtam. fel is raktam, de a konvertálás elég lassú -. főleg ezen a kis netbookon, amiről jelenleg netezek - úgyhogy hnap lesz csak tapasztalatom a lejátszással.
-
for3l
senior tag
válasz
runner 125 #669 üzenetére
sikerült is, sőt, most már a 3. van rajta (próbálgatom őket), de ez most elég jónak tűnik. (néhány hasznos program telepitve stb..)
jelenleg az órát akarom cserélni. találtam is egyet, csak francia nyelven vannak az instrukciók leirva -.-'
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #660 üzenetére
Kihaltnak nyilvánítom a topikot.
-
félvezető
csendes tag
válasz
runner 125 #650 üzenetére
Köszi, végülis nem volt rászükség.
-
válasz
runner 125 #653 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, de szerintem külföldi beszerzésű a gép.
-
válasz
runner 125 #650 üzenetére
Az rendben van, hogy ellátja a szerpét, de működik-e vele?
-
zola-
őstag
válasz
runner 125 #628 üzenetére
Hát az nekem elég messze lenne.....kb 200 km.Amúgy tettem már fel fóliát, pormentesen is fel tudom rakni.Na mindegy meggondolom, már csak a PDA ára miatt is, vagy megvárom az első karcot, megnézzük meddig bírja.
-
zola-
őstag
válasz
runner 125 #626 üzenetére
Amúgy tényleg idegesít. Főleg ha szösz van alatta. Volt egy nokia n85 telóm, a plexi alá ment pár porszem, és tökre idegesített. A feleségem azt mondja, hogy nem vok okos...
(igaz ő más szavakkal mondja....
) De én már csak ilyen vagyok.
-
zola-
őstag
válasz
runner 125 #624 üzenetére
Ez jó.
Amúgy igazából nem sajnálom, hanem utálom a fóliákat rajta.
-
zola-
őstag
válasz
runner 125 #622 üzenetére
Viszont azt elfelejtettem írni, hogy abszolút csak újjal használom.SEmmi cerka.Azért így már nem olyan veszélyes.
-
rankesz
veterán
válasz
runner 125 #598 üzenetére
grat az avatarodhoz
csak akkor azt nem értem hogy itt mért van hullaszag, mikor az omnia topik meg pörög mint állat? Persze omnia tulaj nagyon sok van (ez jól sikerült reklámbeetetés volt a Samsung részéről anno, én is majdnem vettem) de azért nem hiszem hogy a HD ennyire népszerütlen készülék lenne... -
littlelion21
addikt
válasz
runner 125 #598 üzenetére
Némá' Hannibal Smith személyesen...
-
papi77
addikt
válasz
runner 125 #590 üzenetére
Nekem is a 100K a lélektani határ!
-
rankesz
veterán
válasz
runner 125 #592 üzenetére
...akkor téves volt a jóslatom és nem lettél "klub"tag...
-
Gabcsika
tag
válasz
runner 125 #590 üzenetére
Igazad van. De nekem fontos a méret+tudás, mert sokat mászkálok, utazok és egy noti (még akkor is, ha netbook méretű) már nagy. Eleget cipelek így is!
Lesz mit foglalkoznom a telóval, az biztos. Leköti majd az időmet!
-
bt infó
tag
válasz
runner 125 #583 üzenetére
n97 meg 60-ér az már igen jó vétel ilyen erős forint mellett
-
Magnum_
nagyúr
válasz
runner 125 #580 üzenetére
én tudom, mi fán terem a dijó
-
Don47
tag
válasz
runner 125 #580 üzenetére
És ha (neadjisten') egy raklapnyi Touch HD lecsúszott a kamionról?
Ebben az esetben a 70k-ért árult készüléken a csávó tiszta haszna: 70k. -
bt infó
tag
válasz
runner 125 #564 üzenetére
24 óra van lassan...én ilyenkor már nem figyelek erre.
Csak kéne ide egy jó videó a tesztbe -
bt infó
tag
válasz
runner 125 #560 üzenetére
Gsm boltba {dóbó Gsm} 55-60 ér lehet beszerezni a kaisert ami ha jól számolom ennek 3*-szorosa a speedsopha. De ha kijön a Se Idou akkor lehet hogy még rak egy 12 mpést
1 év késéssel a htc a gyártók polcaira az 5-mp-ésre is várni kellet ár/érték aránya szerintem
5/2-hözbár a t-mobil mobil tv-ét ésaz netet biztos páratlan lehet nézni.
-
T.Lee
csendes tag
válasz
runner 125 #543 üzenetére
Perfekt!Köszi szépen.
-
Mac!
aktív tag
válasz
runner 125 #534 üzenetére
Köszi.
-
rankesz
veterán
válasz
runner 125 #526 üzenetére
Na, folyik a nemnyomogatós teszt:
tegnap reggel vettem le töltőről. KB 30 perc telefonálás, 10 perc mp3 fülessel, 3-4 sms, 3g wifi a HD Tweak progival kikapcsolva.Most így fest a dolog, szóval ha tényleg nem nyúl hozzá az ember akkor elmehet 11 napig, csak akkor felesleges egy ilyen kütyü
MOD: ja a tálca feletti fehér csíkot kell nézni, a custom rom taskmanagerében lehet bekapcsolni, nekem jobban bejön mint a gyári.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
runner 125 #522 üzenetére
szerintem ezen a 11napon kár pörögni
-
Mac!
aktív tag
válasz
runner 125 #522 üzenetére
Takashi leírta, hogy ment neki 11 napot. Alig nyúlt hozzá, 3G-t kilőve. Nem értem, mit nem értesz.
Ha pedig neked a 10. WM-od, akkor kérlek próbáld nekem ki, hogy feltöltöd csutkára leteszed az adótoronyhoz legközelibb ablak mellé és hozzá sem nyúlsz, amíg le nem merül. El fog menni 10 napot. Ha ez számodra egy megvalósítható kérés (másik hasonló kaliberű pótteló nélkül), akkor nincs sok szükséged egy ilyen telóra, szvsz. Ha nem megvalósítható, akkor miért kérsz mástól ilyent?Néha én is elcsodálkozok rajta, de vannak.
-
Mac!
aktív tag
válasz
runner 125 #515 üzenetére
Mit vártál? Meleg hógolyót?
Egy ilyen készüléktől normális használat mellett 2 napnál több nem várható. Én örülök ha 1 napot bírni fog akkor is, ha már a frontvonalban lesz. (Jelenleg még másodhegedűs csak.)
Úgy, hogy egy senki által nem ismert sim-mel az adótoronyhoz legközelebbi ablak mellett tartod, és hozzá sem nyúlsz, akkor kibír két hetet is (gyári adat 450 óra - neked találták ki, mást ez úgyse érdekel). De azt azért ne kérd senkitől, hogy ezt tesztelje neked. És ha lesz is egy ilyen adatod, akkor az mire jó, vagy mit bizonyít?
Az átlag HD vásárló, azért ad ki ennyi pénzt mert ki akarja használni a HD képességeinek nagy részét, ami bizony zabálja az áramot.
rankesz:
WinMo terén még kezdő vagyok, de nem félek a kihívásoktól, és infósként talán boldogulni is fogok vele. Ami a telót illeti szerintem nagyon rendben van, az eddigiek alapján.
-
rankesz
veterán
válasz
runner 125 #515 üzenetére
Könnyű azt mondani...
-
rankesz
veterán
válasz
runner 125 #502 üzenetére
Persze, ez alap egy új kütyünél... 11 nap valószínű nem lesz... de csak mert az elején sokat nyösztetem!
Átnéztem a Pdamániára, olyan nyelven írnak amiből egy kukkot se vágok
Nem baj majd belejövök
-
ZFD
tag
válasz
runner 125 #491 üzenetére
Most Omniám van karctalan
A megbecsülésről annyit, hogy Invisible Shield van rajta
Szóval sztem nagyon is, hogy megbecsülöm
Ez a zsebes dolog azért fontos annyira, mert én TELEFONKÉNT is használnám, és nem "csak" PDA-nak!
-
Mac!
aktív tag
válasz
runner 125 #493 üzenetére
Na én asszem elvesztem az összefüggések tengerében.
1. A csökkenés (mint már írtam régebben) abból adódott, hogy az ÁFÁ-t okosban megoldó GSM boltok is elkezdték árulni. Ha megnézed a HTC készülékek árdiagramjait kb. az összes úgy néz ki, hogy a megjelenés után egy nagy zuhanás, aztán kb. állandó.
2. Abban mi a sajnos, hogy a forint erősödött?
Export céged van? Mert a telefon árára pont jótékonyan kéne hatnia.
3. Az gáz, hogy nincs gáz, de a telefon árához mi köze?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
runner 125 #486 üzenetére
ami 11 napig birja, ott már gond nem lehet
-
Onderon
senior tag
válasz
runner 125 #481 üzenetére
tudom. nincs egyik telefonom sincs, nem is volt, jó ideje filózom rajta milyet vegyek, de mindegyikkel vannak komoly problémák. haveromnak pár hónapja van omniája, az tudom, hogy naponta tölti, van hogy naponta többször is, pedig nem extrém módon használja (értsd nem gps wifi bluetooth állandóan, szinte soha, max email-nyi netezés, telefonálás), úgy, hogy be van kapcsolva a telefonon az energiatakarékos mód (nem tudom ez mit takar). felrakott egy firmware-t tegnap, azt mondja mintha jobb lenne, de így is max fél nappal bírja tovább. nem tudom touch hd mennyit bír, 3 napot? ugyanakkor omnia gyorsabb, igaz ebben sokat segít neki az alacsonyabb felbontás, de a videólejátszása jobb a HD-nál. minden igény függő, én a HD felé billenek. offtopicra nyomtam, mert nem Omnia topic ez ugye
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #472 üzenetére
5..
-
Takashi
aktív tag
válasz
runner 125 #454 üzenetére
Bácsi volt, így nem a legszebb mosolyomat vettem elő...
-
Takashi
aktív tag
válasz
runner 125 #450 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy tudnám ezt bármivel bizonyítani - de igazából nem is izgat a dolog.
Akik ismernek itt, vagy bármilyen más fórumon, azok tudhatják, hogy több, mint 100 féle telóm volt eddig - de ez valami egészen extra teljesítmény, én is totál padlót fogtam. Álmomban sem gondoltam volna, hogy majdnem 5 (!!!) nappal fogja megdönteni az eddigi 6 és fél napos rekordomat. Csak egyet mondhatok: ha tényleg ezt akarod megvenni, akkor ne habozz, ha lesz rá lehetőséged.
-
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #445 üzenetére
..komolyan hihetlen.
Nekem eddig a Kaiser ment el a legtöbb napont,3.5-de az is úgy h nagyon kevés WiFi,+ telefonálások,kevés zene...
Üdv.M -
Onderon
senior tag
válasz
runner 125 #429 üzenetére
köszönöm, majd szétnézek. amiket én találtam (mert tudom ám, hogy google jóbarát) azok nem voltak valami igényes programok. persze rengeteg van, nehéz kihámozni a jókat. a játékok hiánya azért zavaró, mert képes kellene legyen iphone szintű játékok futtatására. én legalábbis így gondolom. arról nem beszélve, hogy pont azért nincs psp-m sem, mert nem áll szándékomban magammal hurcolni.
-
Onderon
senior tag
válasz
runner 125 #424 üzenetére
baromi sok program, csak nagyon kevés ami használható. nincs iphone-om, touch hd-t készülök venni, ami ezidáig visszatartott, az az, hogy nagyon kevés használható program és játék van wm-re. iphone ezekben nagyon veri a mezőnyt. a másik amitől tartok az a videolejátszás szaggatása, meg a ronda wm, amikor jobban beleásol a telefon menüjébe és nem csak a touchflo-s felületét matatod.
-
Onderon
senior tag
válasz
runner 125 #418 üzenetére
jaaa, bocs
az a bajom nekem is, hogy nem tudnék mit kezdeni egy telenor előfizuval, pedig megkérdeztem a bótban, még csak nem is függő a telefon ennyiért
-
Onderon
senior tag
válasz
runner 125 #416 üzenetére
aki nem hiszi, járjon utána: www.telenor.se alul 24hónapos hűségidő és alatta 0 kr-ás részlet, az összeg pedig amennyiért elhozhatod a telefont, 4800 kr lesz. vagy ha bevállalod a 200 kr-ás havi részletet, elhozhatod ingyen is.
-
Onderon
senior tag
válasz
runner 125 #414 üzenetére
svédországban a telenornál megkapod 4800 koronáért új előfizetéssel
-
Đusty
addikt
válasz
runner 125 #215 üzenetére
itt már többeknek van:
-
Remittenda
aktív tag
válasz
runner 125 #194 üzenetére
Danke. Nem is tudom melyik telefonról írták, hogy összevesztek, talán a Diamond... talán ez ragadt meg bennem. Természetesen a "legalapabb" programok között van WM-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest