- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
2 nap kb 15-20 perc telefonálással, sok nyomkodással (vagyis tapicskolással
), kis wifis netezgetéssel, kb 5 perc Igo-val. Este 8 körül szólt hogy lassan enni kéne kapnia. Szerintem ez nem olyan rossz.
Ja, nem tudom mennyire számít de a kütyün most Davideuck V2-es custom rom van.
MOD: Mac!: Gratula! Kíváncsi leszek a véleményedre.
-
Mac!
aktív tag
Az előző hsz-em valóban sértőbbre sikerült a kelleténél, ezért bocs.
De nem az volt a hsz célja, hogy elítéljelek és megkérdőjelezzem érdemességedet egy ilyen készülék birtoklására. Hanem annak a kifejezése, hogy ezek a "beszámolók" az átlagfelhasználók számára annyi infót szolgáltatnak, hogy jól állsz anyagilag. (Mielőtt ezt is félreérted, nem irigylem tőled.) Ettől függetlenül biztos vannak hozzád hasonló intenzitással használók is, akik számára ez nagyon hasznos infó, így jó, hogy megosztottad velünk. Mea culpa.
Nem vagyok standard, ezért is tettem off-ba. De az átlaghoz jóval közelebb vannak a felhasználási szokásaim (az általam eddig olvasottak és tapasztaltak alapján), mint amiket te írtál (nem csak a 11 napos két ünnep közötti).
"...maradjunk a "berögzült"-nél. Mellesleg, mint az ábra mutatja: nem olyan rossz berögzülés ez." - A hit fontos dolog.
-
Mac!
aktív tag
Azt jól értettem, hogy ezt 11 nap alatt produkáltad?
"kevés nyomogatás, 1x wifi, kb. 20 perc telefonálás, szintén éjjel-nappal bekapcsolva - kapaszkodjatok meg: 11 nap"Mert, ha igen akkor inkább azért kapaszkodok, hogy minek neked ilyen?
Nem kell válaszolni. Semmi közöm hozzá. Én kb. 4-5 óránként produkálok ennyit.
Az tényleg jó, hogy ha nem használom, akkor sokáig bírja, de annyira nem állok jól anyagilag, hogy 140k-s papírnehezéket vegyek. (Ha én értettem félre, akkor tárgytalan.)"beleértve a legelső, 16 órás töltést természetesen" - Ilyent még mindig tanácsolnak valamelyik boltban, vagy csak ennyire berögzült?
Más:
Sajnos igazam lett, és most már több, mint egy hónap alatt 1 Ft-ot sem csökkent az ára, pedig én is bíztam az ellenkezőjében, mikor elkezdett javulni a forint árfolyama.
Most meg már azért is félek a vásárlástól, mert ha másnap csökkentenek kitépném az amúgy sem túl sok hajamat is. Max 1-2 hetet adok nekik, hogy átgondolják a csökkentést.De ha elfogy a türelmem veszek egyet, és elkerülök mindent, ahonnan megtudhatom az árát.
-
-
Magnum_
nagyúr
essünk neki ujra: azt mondod, hogy egy energia igényes WM 3,8"-os display-el 11napig megy, ugy, hogy haszálod is. egy kevésbé energia igényes Symbian 2,4"-os kijelzövel, erösebb akssival meg csak fele annyit megy el, ugy, hogy hozzá se nyulunk?
figyelj, nekem szimpatikus ez a telefon, senki nem szidta, söt, szoval nem kell ennyire elfogultnak lenni. érted.
mod: ha ez tényleg igy van, és nem elfogult tulajdonosi vélemény, akkor szerintem sokan fogunk venni ilyen cumót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest