- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrys_
addikt
Akkor jól gondoltam, mert az N560-mra is WM6.1-t raktam, és mindig is csak egynyelvű fw-ről tudtam.
A mentéshez milyen tool-t lehet használni? Mivel az enyém nagy valószínűséggel német lesz, mindenképppen szeretném magam megcsinálni.
Gondolom, sok okosságot hozzá (többek között FW-t is) az XDA-n találok... -
-
Mac!
aktív tag
Nem nagyon volt még időm utánaolvasni, ezért bocsi, de a garanciát mennyire érinti a ROM-ok cserélgetése? Hiba esetén visszaállítod az eredetit, és úgy viszed gariztatni (ha igen, akkor ez mennyire visszakövethető), vagy sz@rnak rá, hogy milyen ROM-mal használtad?
Illetve miben jobb a jelenleg használt ROM-od, mint a gyári?
Jövő héttől xda-zok én is, végre lesz egy kis szabadidőm.
-
Mac!
aktív tag
Nem állt szándékomban megbántani, és nem is érzem úgy, hogy letámadtam volna. Ilyen a stílusom, én sem feltétlen örülök neki, de már hozzám tartozik. Ezen kívül szerintem ez a netes kommunikáció egyik hátránya, hogy nincsenek hangsúlyok, gesztusok. Ha ez is átmenne, biztos, hogy szinte senki nem sértődne meg a szurkálódásaim, és nyers megnyilvánulásaim miatt.
Az érdeklődés és infó gyűjtés dicséretes, mert így megalapozott és jó döntést hozhat, de az sem jó ha átesik a ló túloldalára, és annyira meg akarja győzni magát a vásárlás kihagyhatatlanságáról, hogy olyan dolgokat tulajdonít a telefonnak, amivel nem rendelkezik. Aztán csalódás lesz a vége. Inkább maradjunk a realitásnál, és csalódjunk pozitívan, szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest