Hirdetés
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Sziasztok!
Ma elhatároztam, hogy felteszem a Diamondom-ra a WM6.5-öt és egy kicsit megpróbáltam utána járni a dolognak, találtam is egy pontos leírást ITT de ez már elég régi és felmerült bennem egy pár kérdés.
Előre is elnézést kérek ha ezek már ki lettek tárgyalva, viszonylag kezdő vagyok ezen a területen:
1: WM6.5 egyáltalán kinn van már hivatalosan vagy még mindig csak vmi betat lehet a pdara tenni? Amennyiben kinn van honnan lehet beszerezni? (Kerestem a 't' betűvel kezdődő és végződő helyeken de nemigen volt)
2: Milyen firmware-t ajánlanátok a legjobban hozzá ti?
3: Van valahol vmi újabb/jobb leírás annál amit én is linkeltem?Válaszotokat előre is nagyon köszönöm, inkább PÜ-ben várom őket mert ide gondolom nemigen lehet "mindent leírni".
Üdv,
EDIT: Nah most nézem, az általam linkelt oldalon a "what you'll need"-nél van egy olyan h win6.5 ROMs, ez maga az OS lenne akkor? Én azt hittem az OS alá való hackelt rom-ra gondol... :S
Na egyenlőre totál kavalkád van bennem... ha valaki esetleg felvilágosítana azért nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest