Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

őstag

Sziasztok!

Ma elhatároztam, hogy felteszem a Diamondom-ra a WM6.5-öt és egy kicsit megpróbáltam utána járni a dolognak, találtam is egy pontos leírást ITT de ez már elég régi és felmerült bennem egy pár kérdés. :) Előre is elnézést kérek ha ezek már ki lettek tárgyalva, viszonylag kezdő vagyok ezen a területen:
    1: WM6.5 egyáltalán kinn van már hivatalosan vagy még mindig csak vmi betat lehet a pdara tenni? Amennyiben kinn van honnan lehet beszerezni? (Kerestem a 't' betűvel kezdődő és végződő helyeken de nemigen volt)
    2: Milyen firmware-t ajánlanátok a legjobban hozzá ti?
    3: Van valahol vmi újabb/jobb leírás annál amit én is linkeltem?

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm, inkább PÜ-ben várom őket mert ide gondolom nemigen lehet "mindent leírni". :)

Üdv,

EDIT: Nah most nézem, az általam linkelt oldalon a "what you'll need"-nél van egy olyan h win6.5 ROMs, ez maga az OS lenne akkor? Én azt hittem az OS alá való hackelt rom-ra gondol... :S

Na egyenlőre totál kavalkád van bennem... ha valaki esetleg felvilágosítana azért nagyon hálás lennék! :)

[ Szerkesztve ]

There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák