Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
őstag
Sziasztok!
Ma elhatároztam, hogy felteszem a Diamondom-ra a WM6.5-öt és egy kicsit megpróbáltam utána járni a dolognak, találtam is egy pontos leírást ITT de ez már elég régi és felmerült bennem egy pár kérdés. Előre is elnézést kérek ha ezek már ki lettek tárgyalva, viszonylag kezdő vagyok ezen a területen:
1: WM6.5 egyáltalán kinn van már hivatalosan vagy még mindig csak vmi betat lehet a pdara tenni? Amennyiben kinn van honnan lehet beszerezni? (Kerestem a 't' betűvel kezdődő és végződő helyeken de nemigen volt)
2: Milyen firmware-t ajánlanátok a legjobban hozzá ti?
3: Van valahol vmi újabb/jobb leírás annál amit én is linkeltem?Válaszotokat előre is nagyon köszönöm, inkább PÜ-ben várom őket mert ide gondolom nemigen lehet "mindent leírni".
Üdv,
EDIT: Nah most nézem, az általam linkelt oldalon a "what you'll need"-nél van egy olyan h win6.5 ROMs, ez maga az OS lenne akkor? Én azt hittem az OS alá való hackelt rom-ra gondol... :S
Na egyenlőre totál kavalkád van bennem... ha valaki esetleg felvilágosítana azért nagyon hálás lennék!
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest