- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Sziasztok!
Ma elhatároztam, hogy felteszem a Diamondom-ra a WM6.5-öt és egy kicsit megpróbáltam utána járni a dolognak, találtam is egy pontos leírást ITT de ez már elég régi és felmerült bennem egy pár kérdés.
Előre is elnézést kérek ha ezek már ki lettek tárgyalva, viszonylag kezdő vagyok ezen a területen:
1: WM6.5 egyáltalán kinn van már hivatalosan vagy még mindig csak vmi betat lehet a pdara tenni? Amennyiben kinn van honnan lehet beszerezni? (Kerestem a 't' betűvel kezdődő és végződő helyeken de nemigen volt)
2: Milyen firmware-t ajánlanátok a legjobban hozzá ti?
3: Van valahol vmi újabb/jobb leírás annál amit én is linkeltem?Válaszotokat előre is nagyon köszönöm, inkább PÜ-ben várom őket mert ide gondolom nemigen lehet "mindent leírni".
Üdv,
EDIT: Nah most nézem, az általam linkelt oldalon a "what you'll need"-nél van egy olyan h win6.5 ROMs, ez maga az OS lenne akkor? Én azt hittem az OS alá való hackelt rom-ra gondol... :S
Na egyenlőre totál kavalkád van bennem... ha valaki esetleg felvilágosítana azért nagyon hálás lennék!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest