- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Egy kisebb fajta csoda, hogy a tesztkészülék ilyen hamar eljutott hozzánk. Már vagy egy hónapja tudjuk, hogy július elején/június végén érkezik hazánkba az első szállítmány, az XXL PC valahogy mégis szerzett nekünk egy vadiúj példányt tesztelésre.
Tesztkészülék? Június vége? Én már meg is vettem az enyémet, és nem külföldről, hanem itteni boltban.
Sztem nagyon fajin, csak az a gondom hogy az iGo8 nem megy fel rá. Feltelepül, aztán mikor indítom no effect. Ezzel mit lehet kezdeni?
A másik: a touchflo3d "célkeresztes" beállítását, ami a legelső indításnál jön elő, azt utólag hogy lehet módosítani? Kicsit félre lett lőve a célzás, mindig alá kell bökni fél centivel mint ahova akarok mutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest