- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
válasz
Gold_fish #13875 üzenetére
Csak azokat tudod kirakni, amik a főképernyőn alul vannak kihelyezve. Szóval ha a főképernyőn alul megváltoztatod, akkor a lezárási képernyőn is meg fog változni. Akár mappákat is megjelenít.
Ez pl nekem nem tetszett, hogy nem lehet másmilyen a lezárási képernyő ikonjai. -
-
Soulles
aktív tag
-
Soulles
aktív tag
válasz
Gold_fish #13154 üzenetére
Szia!
Megpróbálok válaszolni neked, mert úgy látszik, most a többség "komolyabb" dolgokkal van elfoglalva
Elvileg cserélik az egészet, de simán el tudom képzelni, hogy szétkapják, megpróbálják kitisztítani, aztán újra össze, a szervizlapra meg ráírják, hogy kijelzőcsere.
Nekem az eredetivel együtt, ez már a 3. "új" kijelző a telefonban, és no lám, megint porosodik.
Viszem is vissza, ahogy időm engedi, nem azért fizettem annyi pénzt, hogy egy f0st adjanak a kezembe (itt a gyártóra gondolok)Mindenkit arra bátorítok, ha zavar, már a tudat is, hogy ott van a por, nyugodtan vidd vissza!
Hadd legyen csak a gyártónak minél több garanciális javításból származó kiadása. Remélhetőleg majd elgondolkodnak, hogy ezt nem így kéne...Üdv mindenkinek és szeressétek egymást srácok (nem buzin), peace
-
CrAck69
senior tag
-
MerLinh
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest