Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
No1joepapa #31998 üzenetére
Szia!
Első körben az európai piacos telefonok kapták meg a frissitést, aztán jött a többi, legutóbb az ázsiai régiók. Elvileg ott sem mindenki, mert vannak olyan országban forgalomba helyezett HOX-ok, amik nem kapják meg. Legutolsó infóm a HTC support-tól, hogy pl. az enyém, ami Indonéz piacra szánt teló, nem is lesz frissités, bár azóta egy forumtársnak ha jól értelmeztem jött ugyan ilyen CID és szoftver számú készülékére 4.2 és Sense 5. Sajnos én nem tudom leelenőrizni ezt most, mert az enyém képernyő sárgásodással éppen szervizben van. Szóval alapvetően az sem 100-as infó amit a support mond, de mondom nem tudom ellenőrizni. Ha nagyon izgatott vagy ez ügyben akkor a HTC magyar oldaláról tudsz irni a supportnak. Hamar válaszolnak, normálisak. A kérdésed mellé, hogy lesz-e upgrade a telefonodhoz, mindenképpen ird be az IMEI, Built, szoftver és szériaszámokat. Ezeket mind megtalálod a telefon névjegye alatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- LEGO klub
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Politika
- Nyomtató topik
- További aktív témák...