- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
Fitzgerald #50 üzenetére
Értem, de kontráznál, úgy hogy sosem volt HTC de, én fan boy vagyok mert volt több kínai telefonom is, amivel osszetudom hasonlítani. Egyébként tényleg fan vagyok, ahogy már írtam korábban is.
-
istnag
addikt
válasz
Fitzgerald #41 üzenetére
Rengeteg telefonom volt már Bedove,ZTE,Jiayu -vagy hogy kell írni- tól kezdve, lumia, lg, Sony, Samsung, IPhone n át a HTC ig. Egyikbol sem az alsó kategória, de mindig a HTC volt számomra a legjobb. Nem hiszem hogy a marketing vakított el , mert a HTC abban sem a legjobb. Inkább a tapasztalat az ami miatt mindig visszatértem a HTC hez. Az ár viszonylagos , ha megnézzük 2-3 hónappal később nem lesz drágább , mint a Samsung hasonló kategóriás telefonjai.
HTC nél a felsokategoriaban példás a pl a frissítés kiadás, a szoftver egyszerű,gyors, a telefonok minőségi anyagokból vannak. Nincs annyi fjücsör mint egy samsungban, de talán pont ettől több. Sosem a legjobb a benchmark okban, de napi használatban gyorsak, jobban optimalizáltak , mint a vetélytársak modelljei. Én fan vagyok nem tagadom, de a fent leírtak miatt, nem a marketing miatt. Ha telefon akkor nekem 2 gyártó az ami kimagaslik a többi közül HTC és iPhone. Megértem ha másnak nem, csak én azt mondom pillanatnyilag nincs egy szinten pl egy csúcs HTC és egy Xiaomi. Nem akarok vitát kezdeni személyes tapasztalat véleményem csupán. -
istnag
addikt
válasz
Fitzgerald #36 üzenetére
kínai csoda meg csak akkora csoda, mint a tajvani.
Látod ez a különbség köztünk én használtam már több kínai csodát az alapján mondom azt amit, Neked nem kell HTC ahhoz, hogy megítéld azt amiről véleményt mondasz.
(#38) jonnyjoker01
Igazad van, de mi van ha a G4 helyett a Galaxy A5-öt írják oda, mint vetélytárs, teljesen más akkor márNyilván túlárazott, de pár hónap múlva remek kis ajánlat lesz ez, mint az A9 volt.
-
istnag
addikt
válasz
Fitzgerald #32 üzenetére
Azért nem érted, mert nem volt még HTC-d. Akkor min mosolyogsz?
Az árról, meg csak annyit, hogy eddig az egész fórum számára a HTC A9 volt a legtúlárazottab telefon a földön. Nézzétek meg ma, ajánlható a kategóriájában nyugodtan.
Aki akar meg vegyem kínai csodatelefonokat, de ne nézzétek már le azokat akiknek meg a HTC tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest