- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
Ez nem áll meg 2 lábon. Tudod miért?
Mert sok minden van a világon amit nem használtam még (HTC amúgy volt a kezemben többször, de sosem a sajátom), mégis tökéletesen biztos lehetek benne, hogy létezik ugyanaz a minőség, jóval kevesebbért is. De egyébként nem írtál egyetlen egy olyan dolgot sem, amit az HTC tud, a Xiaomi nem, és ez megindokolja a lol árazást. Miért? Mert valamikor megetted a marketing szöveget, teljesen ködbe borította az elmédet. Ha érdekel majd küldök egy kis olvasnivalót arról, hogy az ember elméje hogyan nyalja be az ilyen dolgokat, és próbálja szebbnek, jobbnak, minőségibbnek látni azt, amiért több, illetve sok pénzt adott ki, és amiről jókat hallott/olvasott.
Biztos vagyok benne, hogy minőségi telefonokat gyárt az HTC. Ahogy azt is tudom, hogy évekkel ezelőtt még ez emelte ki őket a többi gyártó közül. De megváltozott a játék, és ez az amit nem hajlandóak felfogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest