Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
Egyetértek veled. Nekünk a családban egy M8 van és egy LG G3 MM-mel. Mindig ámulatba ejt, hogy a HTC, milyen simán és gyorsan működik. A G3 csal álmodhat erről a smooth működésről. Teljesen megértem azt, aki bele van zúgva a brandbe. Hogy ne legyen félreértés, a G3-at én használom és a két teló hardvere totál egyforma.
-
Fitzgerald
veterán
Ez nem áll meg 2 lábon. Tudod miért?
Mert sok minden van a világon amit nem használtam még (HTC amúgy volt a kezemben többször, de sosem a sajátom), mégis tökéletesen biztos lehetek benne, hogy létezik ugyanaz a minőség, jóval kevesebbért is. De egyébként nem írtál egyetlen egy olyan dolgot sem, amit az HTC tud, a Xiaomi nem, és ez megindokolja a lol árazást. Miért? Mert valamikor megetted a marketing szöveget, teljesen ködbe borította az elmédet. Ha érdekel majd küldök egy kis olvasnivalót arról, hogy az ember elméje hogyan nyalja be az ilyen dolgokat, és próbálja szebbnek, jobbnak, minőségibbnek látni azt, amiért több, illetve sok pénzt adott ki, és amiről jókat hallott/olvasott.
Biztos vagyok benne, hogy minőségi telefonokat gyárt az HTC. Ahogy azt is tudom, hogy évekkel ezelőtt még ez emelte ki őket a többi gyártó közül. De megváltozott a játék, és ez az amit nem hajlandóak felfogni. -
Fitzgerald
veterán
Azokon akik megveszik majd ennyiért, meg az HTC-n, mert bár döglődnek, mégis a saját dáfkeségükbe próbálnak kapaszkodni egy olyan piacon, ahol a Xiaomi, a Meizu, a Huawei sorra ontja az ugyanilyen minőségű készülékeket fele ennyiért. A prémium fíling marketingszöveg sem állja már meg a helyét, más gyártók is tudják ezt olcsóban, ennyi. Ez rántja majd őket a mélybe.
Nem kell ehhez nekem HTC készülék hidd el.
A kínai csoda meg csak akkora csoda, mint a tajvani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest