Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
Egyetértek veled. Nekünk a családban egy M8 van és egy LG G3 MM-mel. Mindig ámulatba ejt, hogy a HTC, milyen simán és gyorsan működik. A G3 csal álmodhat erről a smooth működésről. Teljesen megértem azt, aki bele van zúgva a brandbe. Hogy ne legyen félreértés, a G3-at én használom és a két teló hardvere totál egyforma.
-
Fitzgerald
veterán
Ez nem áll meg 2 lábon. Tudod miért?
Mert sok minden van a világon amit nem használtam még (HTC amúgy volt a kezemben többször, de sosem a sajátom), mégis tökéletesen biztos lehetek benne, hogy létezik ugyanaz a minőség, jóval kevesebbért is. De egyébként nem írtál egyetlen egy olyan dolgot sem, amit az HTC tud, a Xiaomi nem, és ez megindokolja a lol árazást. Miért? Mert valamikor megetted a marketing szöveget, teljesen ködbe borította az elmédet. Ha érdekel majd küldök egy kis olvasnivalót arról, hogy az ember elméje hogyan nyalja be az ilyen dolgokat, és próbálja szebbnek, jobbnak, minőségibbnek látni azt, amiért több, illetve sok pénzt adott ki, és amiről jókat hallott/olvasott.
Biztos vagyok benne, hogy minőségi telefonokat gyárt az HTC. Ahogy azt is tudom, hogy évekkel ezelőtt még ez emelte ki őket a többi gyártó közül. De megváltozott a játék, és ez az amit nem hajlandóak felfogni. -
Fitzgerald
veterán
Azokon akik megveszik majd ennyiért, meg az HTC-n, mert bár döglődnek, mégis a saját dáfkeségükbe próbálnak kapaszkodni egy olyan piacon, ahol a Xiaomi, a Meizu, a Huawei sorra ontja az ugyanilyen minőségű készülékeket fele ennyiért. A prémium fíling marketingszöveg sem állja már meg a helyét, más gyártók is tudják ezt olcsóban, ennyi. Ez rántja majd őket a mélybe.
Nem kell ehhez nekem HTC készülék hidd el.
A kínai csoda meg csak akkora csoda, mint a tajvani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059
- Eladó egy pixel 7
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi