Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
simihun #1338 üzenetére
Nekem van gondom a chrome-al, pl. a home screen-en meg kell várni, hogy betöltse az oldalok előnézetét, aztán ha bele zoomolok a kontent-ba egy ideig homályos. Ezek apró dolgok, de ilyenek miatt veszít a felhasználói élményéből. Hasonló firefox-nál nincs mondjuk.
Lehet az a gond, hogy én heggesztés nélkül is szeretném megfelelően használni a mobilom, androidon meg reszelni kell, hogy az igazi legyen.
Én iPhone-os voltam (leszek), kipróbáltam már egy időre a wp7-et, a BlackBerry os-t, most néhány hónapig a 4.0-s androidot one v alatt, de nem győzött meg, egyszerűen nem nekem való. Nem nekem való, mert ha alig van a mobilon tartalom akkor sem azt a sebességet kapom amit elvárnék a leírt hardver alapján. Apró akadások vannak amiket el lehet nézni, csak ezek folyamatosan jelen vannak. Ez nálam nem okés.
Természetesen, elhiszem, hogy reszeléssel rendben van a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Politika
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB - Mint az új
- Oppo Find N3 (12GB/512GB dual sim) eladó, vagy csere
- OnePlus 7T Pro (8/256Gb) független
- Eladó makulátlan GYÁRI FÜGGETLEN (nem szolgáltatós) Honor 200 mobil 8/256Gb dobozzal, 2 év garival!
- Iphone SE 2022 KÉK Független 64GB ,Használt állapotban,Fóliás lcd, töltőkábellel , eladó akku 79%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest