Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
sziasztok,
milyen romot ajánlanátok a géphez? érdekelne a sense 5.0, esetleg sense 4.2-vel. van valakinek tapasztalata? magyar nyelvű leírást tudtok linkelni?
nem csináltam még rootot, de úgy érzem ráférne a gépre mert ki lehetne többet is hozni a vasból.köszönöm
-
D@niel
addikt
válasz
simihun #1499 üzenetére
volt már iPhone-om, ezerszer jobb annak aki használni akarja a gépet nem rootolni meg heggeszteni feszt.
na de ezt a részét zárjuk le, meggyőzni úgy sem lehet hisz magam tapasztaltam meg a dolgokat, költöttem rá sokat, belevágtam, kipróbáltam, lehetőséget adtam neki őszintén, és nagyon nem. de ennek nem itt van a helye.
-
D@niel
addikt
holnap végre megérkezik az iPhone-om, és megválok a one v-től.....
egy barátom mondta többször is, hogy majd idővel rájövök nem jó az android. igaza lett...
az 1. két-három hónapban nagyon király volt minden, aztán jöttek elő a problémák: nem úgy működik ahogy szeretném, rájöttem egy csomó helyen mennyire nem kézre álló a rendszer, recsegett-ropogott apró műveleteknél, hosszú-hosszú mp-eket kellett várni alkalmazás indulásra, akadozott a scroll, programok rendszeresen maguktól leállnak, had ne soroljam.nem feltétlen az android hibája (lásd samsung), egyszerűen nem jó a htc, a hardver oké, tudok menőzni, hogy papíron 1ghz-es gépem van sok-sok rammal, de ha már használom a gépet, hogy is mondjam, nem szívesen tettem.
ezentúl lebeszélek mindenkit az androidról, főleg a htc-ről. a samsung ebből a szempontból jobb azért.
más: hogyan tudom a legegyszerűbben letörölni az összes tartalmat a telefonról, valamint hogyan tudom átvinni a kontaktjaim iPhone-ra? esetleg a sim-karira tudok a htc-vel számot másolni?
köszi.
-
D@niel
addikt
válasz
simihun #1338 üzenetére
Nekem van gondom a chrome-al, pl. a home screen-en meg kell várni, hogy betöltse az oldalok előnézetét, aztán ha bele zoomolok a kontent-ba egy ideig homályos. Ezek apró dolgok, de ilyenek miatt veszít a felhasználói élményéből. Hasonló firefox-nál nincs mondjuk.
Lehet az a gond, hogy én heggesztés nélkül is szeretném megfelelően használni a mobilom, androidon meg reszelni kell, hogy az igazi legyen.
Én iPhone-os voltam (leszek), kipróbáltam már egy időre a wp7-et, a BlackBerry os-t, most néhány hónapig a 4.0-s androidot one v alatt, de nem győzött meg, egyszerűen nem nekem való. Nem nekem való, mert ha alig van a mobilon tartalom akkor sem azt a sebességet kapom amit elvárnék a leírt hardver alapján. Apró akadások vannak amiket el lehet nézni, csak ezek folyamatosan jelen vannak. Ez nálam nem okés.
Természetesen, elhiszem, hogy reszeléssel rendben van a dolog.
-
D@niel
addikt
válasz
k.daniel91 #1324 üzenetére
Szia,
fél giga kevés, 1ghz proci kevés, sense akad, programok akadnak. Jelzem: semmit nem okosítottam a telón. Mondják, hogy kritikus vagyok, 10ből nálam 6 pont a mobil.
Most váltok wp7-re, azzal nem lesz gond.Elképesztő fragmentált az android, normál facebook app nincs, böngészők se az igaziak sebességet illetően (firefox még talán, de chrome...
)
Szóval, gondold át alaposan. Design-t tudom értékelni, szoftvert nem.
-
D@niel
addikt
Valaki segítene? A gyári androidot akarom beállítani a telefonon. Megoldható? Vagy csak a nézet lesz az?
jöhet pü-ben,
köszi. -
D@niel
addikt
szerintem elképesztő durva lenne, ha a V-re nem jönne a 4.1, a gyártó is azt mondja, hogy további infók várhatóak. biztos tesztelik még, csiszolnak, heggesztenek rajta, hogy megfelelő legyen. jó lenne ha nyár végére elérhető lenne.
-
D@niel
addikt
Aki kellően ért az androidhoz, és ezáltal a one v-hez, légyszi jelezzen; szeretném rootolni a gépet, és megnézni milyen teljesítményt lehet belőle kihozni. köszi.
-
D@niel
addikt
sziasztok,
mondtam, hogy írni fogok egy tokról amit megveszek a telefonhoz. Ezt vettem meg. Kb. 2 hét volt a kiszállítási idő.
Tapasztalataim: nagyon klassz tok, és hihetetlenül jó áron! Kényelmes, jó kézbe venni, a 2 oldalán csúszás gátló van. Kicsit nehezen illeszkedik fel rá, de ha beállt a helyére azt stabilan tartja. Nagyon biztosan áll a mobilon, nem mozog, nem csúszkál rajta. Túlságosan nem is lett vastagabb így hogy rajta van, mint ha nem lenne rajta. Az anyaghasználat is rendben van, mikrofonnak, jack-nek, usb-nek, hangszórónak, kamerának szépen ki van hagyva a hely, egyedül a LED állapotjelző nem látszódik tokban így én azt ki is kapcsoltam. Tegnap véletlenül leejtettem, hallottam a hangján, hogy a tok felfogta az ütközés erejét. Semmi nyom nem maradt rajta. Sokkal szívesebben rakom le így tokban, mint anno tok nélkül, és a kezemben is többet van a mobil
Képek: nem lettek a legjobbak mert régen fotóztam utoljára kompakt géppel, de a lényeg szerintem átjön.
Ajánlott plecsni egyrészt az ára miatt, másrészt az odlalán lévő csúszás gátló nagyon klassz, az anyaghasználat is rendben van. HTC ad tokokat 5ezer körül, azok semmivel nem tudnak többet. Nekem csak a hullám designt kell megszokni a hátulján, de a kamera is jobban ki van emelve.
-
D@niel
addikt
phonedog még csak most csomagolja ki : )
-
D@niel
addikt
megoldva
-
D@niel
addikt
Aki rakott a kijelzőre fóliát, meg tudná mutatni, hogy milyet rakott fel rá? Illetve arra lennék kíváncsi mennyire pontosan lehet felrakni.
köszi.
-
D@niel
addikt
épp most tesztelem az Androidos firefoxot ami ma jelent meg. az első benyomások pozitívak, sebessége gyorsabb mint a gyárinak, a szinkronizacio jól ment, le is töröltem a chromeot, abból meg kell várni a végleges verziót.
a tokot meg most rendem meg feketében, majd írok róla
üdv, skacok, szép napot!
-
D@niel
addikt
szia,
a menüben a 'mind' nézetet választva ugye abc sorrend szerint vannak a dolgok. marad gyárilag még az a lehetőség, hogy rámész a 'gyakori' dolgokra, ez ilyen kedvencek nézet, tehát a leggyakrabban használt programjaidat mutatja csak. hogy újat is mondjak, ha ebben a nézetben lépsz vissza a home screen-re, majd megint megnyitod a menü-t, akkor megint a 'gyakori' nézetet hozza be (szerintem elég klassz dolog, hogy erre is gondoltak, nem kell mindig váltani a 'mind'-ből a 'gyakori'-ra).
-
D@niel
addikt
sms hangot hol lehet módosítani? köszi.
-
D@niel
addikt
nagyon klassz az üzemidő, csak most is keró előtt kell neki állnom nyomni bele a kraftot...
-
D@niel
addikt
Miért vársz 2-3 órát? amúgy 2 óra alatt tölti fel. Ez egy régi berögződés, hogy 1boot előtt max-ra töltöd fel. Ezeket az új aksikat már nem kell így tölteni, bekapcsolod, használod, majd feltöltöd amikor lemerült.
Az meg teljesen nonszensz amit a T-mobile-ban mondanak a kiszolgálók, ők absolute nem értenek a mobilokhoz.
Vedd le nyugodtan töltőről, nem kell csutkára feltölteni. Inkább arra figyelj oda, hogy csak akkor rakd rá megint, amikor már teljesen lemerült. Ezt úgy hívják, hogy aksi kalibrálás. 1 ciklust jelenti az, ha teljesen lemeríted, és teljesen feltöltöd, így az akkumulátor egésze lesz használatban, nem fognak elavulni a kihasználatlan területek.
-
D@niel
addikt
Nem értem miért baj a fél giga ram. Akárhányszor ránézek a feladat kezelőre sok-sok szabad megabájt van, és közben a task managger-ben van pár megnyitott program. Ha bezárok mindent, és újra indul a rendszer nem mutat sokkal többet.
Az alkalmazások egyből indulnak, ráadásul ugye a jobb oldali gomb nem multitask, hanem recent apps, tehát a megnyitott programok gyorsindítója. -
D@niel
addikt
nem vicces, csak nem tudtál róla. én sem tudtam róla. 2-3perc kell tölteni, mivel a bootoláshoz is kell energia. tehát 1-2%-os szintnél biztonsági okokból nem kezd el bekapcsolni, mivel gondoltak arra mérnökök, hogy menet közben ez is elfogyhat, és károsodhat a rendszer.
usb-n meg ugye még több ideig kell tölteni. ez az egész akkor gáz, ha ezt nem tudja az ember, és egyből azt hiszi, hogy rossz a gép.
-
D@niel
addikt
hello,
akinek van tokja a telefonhoz (tehát már megvette, kéznél van, rárakta) csinálna róla képeket? ill. beszámolhatna a tapasztalatairól, hol vette, mennyiért, milyen a minőség, vastag/vékony, jó minőségű, kényelmes/nem az, stb.
köszi.
-
D@niel
addikt
válasz
XLazyMonkeyX #718 üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de ha telefonálsz, akkor a szenzor miatt a képernyő lekapcsol amikor a füledhez rakod a mobilt.
A másik kérdésedre pedig: beállítások - hangok - tárcsázó érintési hangja, ezt kapcsold ki. -
D@niel
addikt
válasz
Gabor_2000 #708 üzenetére
Szia,
nem kell ezt ennyire kihangsúlyozni. Nekem elég az 5 oldal, mivel csak a legfontosabb dolgokat használom. Van egy oldal ahol parancsikonok vannak, ott 12 ikon van, a legfontosabbak. Valamint zene, és kedvencek widget még a gyári időjáráson kívül.
Szerintem ha a legfontosabb widgeteket használja az ember elég az 5 oldal, másrészt ott vannak a menüben az ikonok, de ha nagyon fontos, akkor rendezd őket mappába a home screen-en.
-
D@niel
addikt
Srácok, a nem one v-hez tartozó eszmecseréket mellőzük, hogy áttekinthető maradjon a topic!
-
D@niel
addikt
válasz
_Dumber_ #692 üzenetére
miért nem olvasol vissza? már mindent leírtunk nem is egyszer.
A mobil tetején lévő gomb kapcsolja be a képernyőt, majd feloldod a képernyőzárat, mással gyári állapotban nem lehet.
Bejövőnél a bekapcsoló némítja, ha lenyomod még egyszer leteszi.tényleg mindent leírtunk már, nincs olyan sok hozzászólás, hogy napokig itt keljen ülni, néhány perc alatt 2-300at végig tudsz pörgetni.
-
D@niel
addikt
Semennyire nem mozog a hátlap. Annyira nem, hogy nem is egyszerű levenni, de ez is benne van a tesztben, olvasd át, sok mindent leírt Csaba.
HTC minőség!A mobilon 3 érintős gomb van, a jobb oldali a multitask gomb. Mindjárt linkelek egy youtube videot amit az egyik fórumozó csinált, de rengeteg más video is van fent youtube-on, tessék bátran rákeresni, 20p alatt megmutatnak mindent a mobilon, meg ott van a tesztben is a video, nem fogunk mindenre válaszolni amit már leírt a mobilarena
-
D@niel
addikt
A SE Ray-t én csak akkor tudnám választani, ha feltétlen ragaszkodnék a sony féle ui felülethez.
A one v ráadásul meg fogja kapni a sense 4.5-öt, és nagy eséllyel az android 5.0-t is. Szerintem ez nem mindegy azért. A Ray-re nem igazán fog új főverziós android érkezni.Defy+ meg ugye 2.3-as android. Szerintem ha gyakrabban ejted le a mobilt, akkor vedd azt, minden másban a htc a nyerő.
A Lumia 710-essel az a probléma, hogy pl. skype nem fut rajta, bár mintha most lett volna hír arról, hogy lesz rá kompatibilis skype.
Mindenben jobb a one v. Ezt is akkor ajánlanám, ha a windows előnyei (ha vannak) fontosak nálad. Én windowsos telót csak akkor vennék, ha már kijött a windows phone 8 augusztusban, és meg fogja kapni a frissítést. -
D@niel
addikt
Szerk.:
Még amit észre vettem, hogy teljes sötétségben alul a kijelző két oldalán kiszűrődik a fény, de nagyon minimálisan. Valamint a 3 dedikált vezérlőgomb fényeloszlása sem egyenletes, tehát ha megnézed sötétben a home gombot, akkor mintha a teteje nem világítana olyan erősen, mint az alja. Ez a másik kettőnél is megvan, de ez is csak akkor zavaró, ha sötétben vagy és direkt észre akarod venni.
Zene téren elég erős a gép, nagyon nagy élmény zenét hallgatni rajta, egyrészt tök jól szól a gyári headset, amivel ugye lehet telózni, meg a zenét elindítani/leállítani, de az is jó, hogy mikor rádugod a headsetet, megjelenik a headset ikonja a fejlécen, és a beats audio logó. A beats audio eq elég sokat dob a hangzáson, illetve a hangerő is jobb lesz ugyan azon az értéken. Van zene widget, tehát a home screeenen is el tudod indítani a zenét, számot válthatsz. A zene lejátszó rész is nagyon jól van kialakítva, jók az effektek, szép az elrendezés, van gyári soundhound (dalfelismerés), tunein rádió, eldöntött (horizontális) nézet is van, ami nekem nagyon tetszik.
Még ami nekem a szívem csücske, és amiről nem esett szó az az értesítő led: jelez, ha sms, elmúlasztott hívásod volt, vagy e-mailt kaptál. Nem kell állandóan belépni a rendszerbe, elég ránézned a lámpára. Meg akkor is jelez ha már fogyóban van a kraft.
Amúgy kérdezz még speciálisakat, alaposan átnéztem a rendszert, hardvert. A hátlap tényleg klassz nagyon, mert -nekem- nem karcolódik, és nem is hagy nyomot rajta az ujjam.
Az előlapon viszont már van egy minimális karc, hajszál karc. Szint úgy csak akkor látom, ha keresem. Nézek majd rá egy fóliát, mert az ujjlenyomatok a smartphone-ok nagy ellenségei. -
D@niel
addikt
A sim-es problémáról én nem hallottam. Még ami van az az, hogy mikor berakod a kártyát alulra, az alsó műanyag panel bal oldalon a sim alatt nem teljesen illeszkedik rá, nem úgy, mint jobb oldalt. Ezt a tesztben is említették. Észre lehet venni, de csak akkor zavaró, ha állandóan ezt nézed
recsegés, anyaghiba?
zihuatanejo sohaországtól...
A sárga kijelző érdekes, mert valakinél semennyire nem jön elő, nekem is elmúlik, ha sokáig nem nyúlok hozzá. De nem is igazán zavaró, ez is olyan, hogy észre veszed, ha állandóan azt nézed, meg amúgy is csak fehér háttéren látszik.
Nekem még van egy piros pixel hibám, ez is ritka, és ez meg csak fekete háttérben látszik (pl. menü-ben).Ez a legjobb gép, komolyan.
-
D@niel
addikt
Szia,
szerintem ami gond lehet az az, hogy a kijelző jobb alsó sarkában sárga folt jelenik meg. Ez az SLCD kijelző egyik hibája. Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy időnként kikapcsolom, és úgy rakom rá töltőre, ezzel eltűnik a hiba. Később visszajön.
Más gyengeségét nem tudnám megmondani. Ez a modell a középkategória felső szegmense, tehát ahol most az iPhone 4 áll.
-működés: időnként meg-meg reccen a működés, de a snapdragon proci rendben van, tehát nem vészes, én gyorsnak mondanám a gépet.
- 720p-t még nem próbáltam, de ha elindítom a youtube-on a hd videokat azokat gond nélkül viszi. Videokamerával ha 720-ban vesz fel az ember, simán lejátsza akadozás nélkül.
-hangszóró: szerintem ez is rendben van, jó a hangerő, szépen szól, ugye fém a hátlap, és beats audio eq is sokat dob rajta.
-skype: hátlapi kamera természetesen működik benne, klassz a minősége.Számomra hibátlan a gép, minden fontos pontja rendben van: szeretem a kialakítást, a fém hátlapot ezért nem is biztos, hogy veszek rá hátlapot, klassz a vékonysága, a fülhallgató bemenet a tetején bal oldalt van, jó a kijelző fényereje, király a multitask, nagyon klassz a sense, elég szépen testre szabható a rendszer, jó a prediktív szövegbevitel a billentyűzeten, üzemidő is rendben van.
Ez a "rendben van" kifejezést értsd úgy, hogy van tőle jobb is, de számomra jobb, mint amennyit elvárok tőle.
-
D@niel
addikt
Azt jól látod, a 3G csak akkor lesz 3G ha olyan környéken van az ember. Ha nincs 3G akkor 2G lesz belőle, ha az előzőleg leírtak szerint beállítja a mobil hálózatot.
az, hogy az általad felsoroltak közül melyik az ideális, nem ennek a topicnak a kérdése. Nézz át a "melyik okostelefont vegyem?" topicba. Itt mindenki a htc-t fogja ajánlani. De azzal még segítekhetek, hogy én is gondolkoztam az arc s-en, és végül rájöttem, hogy a nagy kijelző, meg a jó processzor nem ad annyit, mert nekem nagyon nem fekszik a sony féle ui. A htc android 4.0+sense 4.0 elképesztően jó, és rendben van a sebesség, ezt megnézheted te is.
A Ray nem ez az ár kategória, tehát az szerintem alapból kiesik. A Sony U-t nem annyira néztem még, szerintem ez, vagy a one v között kell döntened.Legjobb, ha megnézed mindkettőt élőben.
Szerk.: ne nézz át abba a topicba
, közben beugrott elég sok időt töltöttem ott, és az ottani fórumozók nem fognak tudni neked segíteni. Ilyen válaszokra számíts: "ha a nagy kijelző a fontos, vedd meg a nagyobbat, ha a tetszik a htc sense, akkor a htc-t.
Ez szerintem nem segítség
-
D@niel
addikt
az lenne a kérdésem, hogy ha megveszem a tunein pro-t, akkor az beépül a gyári zene lejátszóba, vagy csak külön ikon lesz belőle a menüben?
-
D@niel
addikt
breaking newz, elmúlt a sárga folt a jobb alsó sarokban! tegnap este lemerült, ráraktam töltőre, és kikapcsoltam. reggel be. szinte egész nap használtam. most néztem meg, hogy milyen, de nem látok semmit.
amúgy épp ma vettem észre, hogy max fényerő volt beállítva, és átraktam automatice-ra, lehet ez is közre játszik, de inkább a kikapcsolás miatti gyógyulásnak hiszek.
természetesen ha max-ra rakom vissza akkor sem látom.
-
D@niel
addikt
keresve sem találtam volna jobb gépet...
még a tokon gondolkodom, mivel anélkül még inkább kijön mennyire vékony a váz, illetve a remek anyag minőség.
illetve, hamarosan megérkezhetne a végleges chrome, mert a beta az tényleg beta.
-
D@niel
addikt
@Mr.Grincs: egyértelműen a one v a jó választás egy lumia 800-al szemben. az csak akkor lehet érdekes, mármint a nokia, ha megjön a windows phone 8 augusztusban, rá nem sokra pedig megkapja a frissítést.
mondjuk wp7-ből a lumia 800-as a legjobb, de a one v szerintem megfejeli.biztos emlékszel rám az iPhone fórumból. én 2 évig voltam iPhone-os, de a one v sokkal többet ad egy iPhone-nál. még egy i4-el szemben is csuklóból a htc mellett voksolnék (ez azért nagy szó, szvsz
)
-
D@niel
addikt
és még valaki megpróbálna megtéríteni a dopbox-ra. milyen előnyeim vannak belőle?
-
D@niel
addikt
nekem van egy pixel hibám, egy piros pont, de csak fekete alapon látszódik. ezért adjam le cserére, kapok újat, vagy...?
-
D@niel
addikt
mikor le van zárva a képernyő, és jön egy bejövő hívás, miután leteszem megint le kell zárni a mobilt. jó lett volna, ha magától visszazárja magát.
van egy 480X800-as képem, azt hogy tudom normálisan beállítani háttérképnek? mert mikor be szeretném rakni, elő jön egy ilyen szerkesztés, és mutatja, hogy mennyi fér bele a képbe, a többit meg levágja/kihagyja.
-
D@niel
addikt
első benyomások igen csak pozitívak, eddig ez a legjobb okostelefonom, simán ott hagyja az iPhone 3GS-t tudásban, felhasználói élményben.
észre vettem egy piros pixelt, ami érdekes módon csak sötét háttéren látszódik. ugye a T-mobile-os verzióban lennie kell egy 4gigás kártyának?
valamint még arra lennék kíváncsi kinek mennyire tartja a wifi jelet. nekem kézbe véve leugrik 1es jelre, ha felemelem és 2-3 ujjal fogom meg akkor max erőséget mutat. ez mitől lehet?
-
D@niel
addikt
hello, one v
-
D@niel
addikt
válasz
Real Ghoost #573 üzenetére
mit csinál pontosan? én blackberry-ről szeretném átmásolni a számokat, de akkor mikor csinálom már a htc-ben lesz benne a sim kari. az sms-eket is átmásolja? ezen kívül még átrak valamit?
még valami, a people widget képeket a fényképek albumról tudom beállítani, vagy lehet olyat, hogy egy kontakthoz hozzá adom a facebook accountját, és onnan tölti le hozzá a képet?
-
D@niel
addikt
jut eszembe, első bekapcsolásnál van olyan lehetőség, hogy bluetooth használatával a másik telefonról átveszi az adatokat (gondolom tel.számokat). ezt próbálta valaki, hogyan működik?
-
D@niel
addikt
válasz
Skynet258 #563 üzenetére
nekem még nem volt androidos gépem (és most sincs, csak este fele
), én iPhone-on ami leggyakrabban kellett, telefon, sms, mp3 lejátszót nem zártam be, és ott voltak állandóan.
a one v-nél meg ugye a sense sokat elvisz. amúgy én üzemidő szempontjából zártam be naponta többször is.
én úgy tapasztaltam, hogy az okostelefonoknál inkább bent hagyják a háttérben a dolgokat. pl. elég megnézni a teszt videokat, de felhasználóknál is ezt tapasztalom.
-
D@niel
addikt
válasz
Skynet258 #561 üzenetére
szerintem azt felejted el, hogy windows alatt nem a feladat kezelőben lévő folyamatok bezárására gondolok, és gondolnak sokan, hanem az egyszerű programokra amik vannak a tálcán, amiket az ember nyit meg, böngésző, messenger, skype, winamp, paint, stb.
android alatt is olyanokra gondolok amiket én nyitok meg, sms, böngésző, media lejátszó, kép nézegető. arra vagyok kíváncsi, hogy ezeket van-é értelme bezárni? nem pedig olyanokra, amiken látom, hogy a rendszer magját képezik.
-
D@niel
addikt
válasz
Real Ghoost #556 üzenetére
és akkor nem is érzed, hogy lassabb lenne? vagy ha esetleg bezárod, érzed, hogy gyorsult? én a media-ban néztem ma meg, és a feladat kezelőben rengeteg minden volt. bár nem figyeltem mennyivel gyorsult, hogy kilőttem mindent.
-
D@niel
addikt
válasz
Bambalazs #553 üzenetére
na jó, ebben igazad van : ) ma is megnéztem, 20-25perc alatt szinte teljesen átvizsgáltam. annyira már nem is lesz új holnap....
amúgy, ha valamelyik kommentre akarsz válaszolni -ahogy én most-, akkor ott van jobb oldalt az új, válasz, privát. ezek közül értelem szerűen menj a válasz-ra, és akkor jobban lehet látni mire válaszolsz.
-
D@niel
addikt
azt is szeretném megkérdezni, hogy ha bejövő hívás van zárt képernyő alatt, és nincs levéve a hangerő, hogyan tudom lenémítani úgy, hogy a hívás ne szakadjon meg? hogyan tudom megszakítani a hívást?
a power gomb egyszeri lenyomásával lenémít, a 2.-ra pedig félbe szakítja a bejövőt?
-
D@niel
addikt
válasz
Real Ghoost #548 üzenetére
te mennyi idő közönként szoktad bezárni a programokat a feladatkezelőben?
még valami, ahhoz, hogy le tudjam tölteni a chrome-ot, és a fontosabb programokat, külföldinek kell regisztrálnom magam a store-ban, vagy jó úgy is, hogy magyar országot adom meg?
szerk.: közben látom, a chrome táblázatban benne van hungary.a gyári levelező a jobb, vagy a gmail?
ha zene lejátszás közben kihúzom a headsetet, ugye egyből leállítja a zenét?
amúgy még a multitask-al szemben, ma vettem észre, hogy ha fektetett nézetben van a device, pl. kameránál, akkor ha elő hívod a legutóbbi alkalmazásokat, horizontálisan jelenik meg.
apróság, de klasszul néz ki. -
D@niel
addikt
@Bambalazs: köszi.
azt mondjátok már meg nekem - mert ma nyomkodtam sokáig a mobilt-, hogy ha a multitaskból kidobok mindent, miért van az, hogy a feladatkezelőben még is rengeteg minden van?
hogy lehet a leggyorsabban lenémítani a mobilt?
-
D@niel
addikt
a google chrome for android még mindig csak beta állapotú, vagy már végleges? az asztali verzióval lehet szinkronizálni, és gyorsabb-é, mint a gyári böngésző?
-
D@niel
addikt
azt be lehet állítani rajta, hogy az y helyére kerüljön a z a billentyűn?
-
D@niel
addikt
válasz
XLazyMonkeyX #531 üzenetére
Öcsém személyesen vette át, nekünk van egy T-mobile-os ismerősünk vele intéztük, flottában, hasonlók, 56ért vitte el 2 évvel. remélem a headset meglesz benne.
bár a lényeg igazából, hogy a fólia még rajta legyen, és hogy a tartozékok be legyenek csomagolva.
-
D@niel
addikt
Öcsém ma vette meg a mobilom. Ami érdekes, hogy a doboz nem volt leragasztva. Meg kell, hogy lepődjek?
-
D@niel
addikt
válasz
Real Ghoost #528 üzenetére
köszi! jól néz ki. egy kissé szokatlan, de pont ez kell most nekem.
-
D@niel
addikt
Nekem volt iPhone-on többször is, előlapon-hátlapon egyaránt. Gondolom, te csak előlapra szeretnél.
Nagyon klassz dolog, mert tényleg semmi karcolódást nem tud begyűjteni a fólia (ha jól tudom, helikopterek szárnyára is raknak ilyen fóliát), és nagyon tartós. Amikor leszedtem megpróbáltam széttépni, de lehetetlen volt.
Talán annyi a baj, hogy nagyon minimálisan, de torzítja a kijelző képét. Ha lefényképeznek nekem egy olyan kijelzőt amin van, és egy olyat, amin nincs fólia, egyből meg tudom mondani.
Bár engem nem zavart, mert pár nap után hozzá szoktam, de mikor levettem egyből láttam a különbséget.A kijelző érintésérzékenységét absolute nem befolyásolja. Valahogy nyugodtabban nyomkodja az ember a kijelzőt IS-el, mert új lenyomatot is nagyon minimálisan hagy.
elég egyszerű feltelepíteni, főleg előlapra.
-
D@niel
addikt
válasz
Andrewstarr #516 üzenetére
csinálnál majd róla képeket?
-
D@niel
addikt
a headsetről valaki mutatna egy képet? ugye a mobil hátlapja nem karcolódik?
-
D@niel
addikt
amúgy ha lesz majd sense 4.5, vagy idővel android 5.0 (mert már láttam hírt róla), vajon meg fogja kapni a one v? meg kellene, legalább az új sense-t.
-
D@niel
addikt
még aminek örülök, hogy a one v-n a galaxy nexus-hoz hasonló gyári multitask nézet van, nem pedig ez az új htc-s felület. kicsit gyorsabban is lehet váltani, mert így horizontálisan 4 app-ot látsz egyszerre, egyből el tudod érni, az újnál meg hármat látsz. ráadásul a réginél bal oldalt nagy betűkkel ott van az app neve is, szóval hamarabb tudsz kapcsolni, hogy miről van szó.
jut eszembe, android 2.3-as htc-k a menü nézete elképesztő gyenge... gondolok itt a desire sorozatra, azon láttam, hogy ha egyet scrollozol le mindig úgy lapozik lefele, hogy teljesen új ikonokat mutat, tehát az a kis scrollozás nincs meg. nem tudom, mennyire érthető mire gondolok.
-
D@niel
addikt
válasz
monti0222w #496 üzenetére
HTC Sense 3.6 vs Sense 4.0: What's the difference?
mondjuk nekem a kamera felület jobban tetszik a 3.6-nál, valamint a billentyűzet... próbáltam többször is a one v-n, és nem éreztem az igazinak, bár én iPhone-os voltam nagyon sokáig, az meg magasra tette a mércét. 3.6-on így ránézésre jobb a billentyűzet.
a zene lejátszó alsó gombsora is valahogy htc-sebb nekem.
-
D@niel
addikt
válasz
monti0222w #492 üzenetére
nem 3d-ben lehet lapozni az oldalak között, hanem simán, valamint nem lehet összehúzni az oldalakat, hogy egyszerre mutassa. mi van még?
-
D@niel
addikt
válasz
Gergőke88 #473 üzenetére
a múltkori video alapján én meg voltam a sebességgel elégedve. ugye ez a legújabb android, vannak benne új funkciók, valószínűleg látványosabb is, mint az előzőek, és nagyobb teljesítményt igényel.
meg a sense-nek is kell a kraft. a wp7-hez meg nem annyira kell power.de szerintem ha csak a legfontosabb widgetek vannak kint a felületen, gyors gép.
-
D@niel
addikt
valaki aki nagyon ért hozzá, megmondaná miért ilyen olcsó a one v? most lapoztam végig a T-mobile kínálatát, és egészen kilóg a sorból ezzel az 58ezres árral (2 évvel) a v.
egyszerűen nem értem, kisebb nyereség miatt olcsóbban adják, hogy sokak megvegyék, és akkor ugyan ott lesznek, vagy mitől függ a mobilok ára? ha valami új gyártás technológiáról lenne szó, akkor a másik két one modell ára is karcsúbb kellene, hogy legyen, de nem így van.
-
D@niel
addikt
@Real Ghoost, @Szancsó: köszi. nekem csak annyi a lényeg, hogy lássam: nem volt kibontva, effektíve a mobil érintetlen maradt.
valahogy még most is igénylem a kicsomagolás procedúrájának érzését : )
-
D@niel
addikt
azt megtudnátok mondani, hogy a T-mobile-ból vásárolt mobil doboza le van-é fóliázva (mint az iPhone-ok), vagy a doboz nincs úgymond "lezárva"?
köszi.
-
D@niel
addikt
ha minden az elképzeléseim szerint halad, kedd/szerdára nekem is megvan a gép.
az androidos chrome-ot lehet szinkronizálni az asztali böngésző fiókkal?
-
D@niel
addikt
a gyári headset mennyire kényelmes, hogy szól? ugye nincs rajta hangerőszabályzó gomb, de a bejövő hívást fel lehet vele venni?
-
D@niel
addikt
ugye ha a családtag telszámának 2 évvel meghosszabbítására veszem meg a mobilt a T-nél, az én számommal gond nélkül működni fog?
-
D@niel
addikt
Sony tényleg elég durva lenne egy htc one v helyett választani.....
-
D@niel
addikt
válasz
Real Ghoost #385 üzenetére
köszönjük, így már látható ténylegesen, hogy mire képes
-
D@niel
addikt
válasz
Real Ghoost #367 üzenetére
dupláztam
-
D@niel
addikt
válasz
Real Ghoost #367 üzenetére
szerintem ne vágd, néhány perces video amiben a leírtakat bemutatod tökéletes lesz, közben akár beszélhetsz is.
-
D@niel
addikt
@Real Ghoost: hasonlóan fontos számomra mint a zenelejátszó albumokkal, a google chrome : ) azt hiszem, még mindig csak beta, de ez is feltétlen érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest