- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
monti0222w #497 üzenetére
De ez nemcsak a One S-nek köszönhető, hanem annak is, hogy a One X sokkal inkább "rétegtelefon". Valljuk be: 4,3" még sok embernél elmegy kategória, viszont a 4,7" már nem.
-
rígel
őstag
válasz
monti0222w #497 üzenetére
Pontosan! Csak akkor a one s lenne a zászlóshajó!
Így viszont a fele akkor háttértár és a kisebb pentile mátrixos kijelző egyértelműen tiszta helyzetet teremt. Ez szándékos pozicionálás.
32-64 esetén biztosan nőne a one s aránya az eladásokban. De ez kevés az üdvösséghez. -
monti0222w
addikt
Xaels, Rigel gondoljatok bele hogyha ua. a kijelzőt, tárhelyet megkapta volna jóval többen vennének 1S-t! De tovább megyek marad a samoled kijelző és a tárhely 32-64 gb véleményem szerint még igy is többen vennének 1S-t!
Dani3l tárhelyt meg azért kérdeztem, mert érdekel hogy más miképp tud gazdálkodni a hellyel. A jövőre nézve ha lesz ilyen telom én hogy jöjjek ki belöle. -
rígel
őstag
Engem a tesztek nem érdekelnek, az nem a valóság.
Tény: A one x-nek hosszabb az üzemideje azonos használat mellett mint a DHD-mnak volt. Nem is kicsit, most már- ahogy egyre jobban beáll az akku- ott tatok hogy 2X-ese. És mindezt úgy produkálja hogy egy optimalizálatlan gyári rom ül rajta.Inkább 10-15 k lesz az.
-
zso79
őstag
Nekem az akkuidő is sokat nyom a latba az S javára. Ja és most ne a teszteket nézzük, ahol nüansznyi a különbség, hanem a tényleges használatot
Abban meg csak bízom, hogy amint megindul a rendes forgalmazás ennek is esik az ára, ahogy az X esetében történt. Pár hét alatt 25-30k nem rossz
-
richies
senior tag
a szurke az olyan puha anyagbol van, mint a vaj....
tok nelkul nem ajanlott hasznalni... -
rígel
őstag
Nekem meg a 4,3" inkább kicsi, sokkal jobban használható a 4,7". És a telefon mérete sem túl nagy.
Persze ezek szubjektív dolgok. Nekem nincs túl nagy kezem, mégis eltaláltnak tartom a méretet. Ellenben egy kisebb kezű embernek valóban nagy lehet.
A One X előtt 4,3"os DHD-m volt, és nem vettem volna újra ilyen "kicsi" kijelzőjű telefont.
Az alázást meg nem én mondtam!A fémház nekem is sokat ér, ez plusz pont a one s-nek.
De mi a nagyzolás?
A nagyobb háttértár, ami még így is könnyen kevés lehet? Vagy a kiválóan használható gyönyörű kijelző?
A nagyzolás talán a 4 magos processzor, de a többi nem igazán. -
sdd2
veterán
A teljesítményt úgy kell nézni ahogy ban a telefon. Nem úgy hogy mi lenne ha ez lenne ahhoz, stb. Ha a mindennapokra elég a 1S akkor minek mondod hogy alázás? Méretben az X már szinte használhatatlan (túl nagy) de ezt én mondom. Fém ház többet ér nekem mint a többi nagyzolás az X nél...
-
rígel
őstag
szorongatja= alázza?
Pont a processzor a leglényegtelenebb dolog, hisz mind a két processzor akkora erőtartalékkal rendelkezik, hogy így sincs ami kihasználná.
Viszont a napi használat szempontjából lényeges dolgok:
-16MB vs. 32 MB háttértár (mindkettő kevesebb, de kb 2x-es a diff.)
-4.3'' pentile amoled vs. 4,7" RGB S-LCD 2 (az egyik - ha nem a - jelenlegi legszebb kijelző az összes teszt szerint)
Nos ennyi épp elég. Egyenlő háttértár és RGB kijelző mellett én is a One S-et választottam volna a fém ház miatt, de ezek miatt ha "alázás", akkor inkább fordítva.
Nem hülye a HTC, nem véletlen alakult így a pozicionálás! -
migabi24
nagyúr
tényleg ennyire jó a teló? semmi panaszkodás vagy romolás? ilyen kell nekem is, ez a kopás ez valós probléma?
-
dani3l
őstag
válasz
monti0222w #478 üzenetére
Nekem 16 gigas memoriakari van a Desireben, abbol kb 10 giga szabad.. Igaz, zenet nem telon hallgatok, filmet meg plane nem nezek rajta.
Azt Neked kellene tudnod, hogy mit akarsz ratenni, meg mekkora tarhely elegendö, attol, hogy valaki azt mondja, neki eleg, Neked meg nem biztos, hogy eleg lesz illetve ugyanez forditva is igaz... -
Sherkulás
aktív tag
válasz
monti0222w #476 üzenetére
Mivel nekem elég a 10 giga így nagyon nem piszkáltam a tárhelyet. Fenn van egy sorozat (SW Clone) + könyvek, 1G zene. Van még 4 gigám szabadon. Ami kell app telepítve van, de bőven van még hely a belső tárhelyen.
-
Sherkulás
aktív tag
Mivel én fejlesztek pár fontos tényező volt a root mellett. Wifi debug, plusz hozzáférjek a folyamatokhoz mélyebben erőforrás optimalizálásnál.
E mellett azt mondják az aksi idő jobb. Pont az elmúlt kép napban teszteltem:
1 nap 13 óra
Elég erős használat mellett:
- 30 perc gsm
- 2*15 perc viber
- jó sok gchat
- NFS vagy fél óra
- Hír olvasás napjába többször
- kb max 1 óra böngészés web
- 9 pálya ABszóval bírja rendesen az aksi...
Most még van benne 12% szufla meglátjuk mi a vége...
-
paulikr
csendes tag
válasz
tylerddd #472 üzenetére
Sajnos az enyém nem illeszkedik rendesen (HTC One S Black). A felső műanyag rész bal oldala (hátulról nézve) eláll egy kb. 0.3 mm-t a fém résztől, és amikor megnyomom, roppan egyet, és be lehet nyomni a helyére, de nem marad ott. A jobb oldalával és aljával semmi gond. Lehet, hogy egyedi hiba, de bosszantó. Ahogy néztem, nincsenek letörve a kis kapaszkodók. Erősen gondolkodom, hogy ott odaragasztom pillanatragasztóval, mert egyébként kiváló a minősége a telefonnak.
-
tylerddd
veterán
Tetszik ez a telefon, a hardver szerintem bőven elég, főleg, h nekem az oled kijelzők jobban bejönnek, szóval ez is +
Mérete még épp beleférne, az X-et már túlságosan nagynak tartom!
Ami nem tetszik, h nem lehet bővíteni a memóriáját! Ha ez a lehetőség megvan az androidban (iPhone és WP-vel szemben), akkor nem értem miért nem fért volna bele?!
Amire kíváncsi lennék, h az a felső rész, amit le lehet szedni, mennyire illeszkedik jól?! Ropog, recseg e ha megtapogatja az ember?! -
spawn21
veterán
üdv! ha szerintetek megveszem németországban a t-nél ezt a telefont, itthon tudom majd használni a t-s kártyámmal?
-
nexusking
aktív tag
Látom, nagyon sok itt a HTC-fan, úgyhogy megpróbálkozom egy merész kérdéssel.
HTC-ket mennyivel nehezebb rootolni és romokat cserélgetni rajtuk, mint Samsungokon(pl: Nexus S)?
-
zso79
őstag
Már mondtam, bankkártyát is alig használnak az ügyfelek, mert bizalmatlanok a technológiával szemben. Hogy jó úton járunk? Ősszel indul el a MC próbaüzem 4 országban. Ha teszem azt fél éven belül elérhetővé teszik is számunkra, 1 éven belül nem lesz belőle semmi. Arról nem is beszélve, hogy ha majd azt is olyan tempóban vezetjük be, mint tettük a paypass-szal.... Nem is tudom, 2002-2003 óta működik, Magyarországon tavaly ősz óta
Lekértem a paypass-os pos terminálok listáját a MC oldalán, meglepődtem milyen sok helyen van. És ennek ellenére alig használják őket...Hogy egy kicsit ON is legyek: a MC már az NFC-s sim-mel kísérletezik, ha bejön nekik, a One S-sel is lehet majd használni
-
BenHans
addikt
Még csak most jutott eszembe, hogy van még előnye az X-hez képest, és ez a készülékházban rejlik mert mint nálam pl. a Desire-nél is óhatatlanul is megkarcolódott még tokban is az optikát védő plexi és így elhomályosodtak a fotók, szóval itt ki tudjuk cserélni azt a kis darab műanyagot
apróság ugyan, de.....
-
marlboromen
aktív tag
Üdv! A hazai navit próbálta már valaki, megy gond nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Overwatch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest