- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
válasz
LonGleY #1805 üzenetére
"Nyomkodjon egy sérülékeny, vékony műanyagot 130x ezerért a fene.. "
A One S sem műanyag:
Ezüst: anodizált alumínium / unibody
Fekete:mikroív oxidált / unibody
én elhiszem,hogy jó telefon a One V,de nem igazán egy kategória a ké telefon,d mindenképp örülök,hogy Te elégedett vagy.."lapátkézhez tökéletesen elegendő a 3,7, a képpont sűrűsége és szoftverezettsége pedig ugyanaz mind a One S-é."
kézilabdáztam,nincs kis kezem a 4.3 bőven jó,de a 4.7 sem okozna akdályt,ellenben a 3.7 -t már én kicsinek látom,érzem..
A Sense pedig igaz,hogy 4.0 mindenhol,de a One V-ben eléggé megnyirbálták.(#1807) rígel : mert csak GSM boltban tudtam S4-es procival szerelt változatot venni és ráadásul full ugyanannyiba került,mint kártyásan a t-mobilnál.Ja és van hűségem is,így nem tudnék másik telefont sem venni ott,hát ezért...
-
Balinov
titán
válasz
LonGleY #1713 üzenetére
fotos (hu, ez most lehet nagykepuen hagzott, nem annak szantam) beidegzodes. Nikon tukrosnel pl. nincs mint ajanlott marka, Sandisk pl. igen. Fotostopikokban tobbtol is olvastam, hogy a vaza nem szerette a kingston SDHC-ket. En szemelyszerint a Sandiskre eskuszom, mindenhol azt hasznalom (legendnel, hero-nal, PNA, apos,anyum fenykepezoje, 4db C10-es 8-as SDHC). sot ugy remlik Hero/Legend/Sensation-nal a HTC is Sandisket ad gyarilag.
-
Balinov
titán
válasz
LonGleY #1711 üzenetére
Ezeket konkretan nem, One S legalabbis, ugye nincs bovithetosegi lehetoseg.
Egyebkent igen, csak ertelme nincs.Jo minosegu, megbizhato forrasbol (ebay es vatera rizikos, sok a hamis, gyenge minosegu) vasarolt C6-ost erdemes venni. Telefonban ugy sincs ertelme 15-20mbyte/sec-es i/o sebessegut venni, hisz meg ha hd ripet teszel fel ra (amit szvsz nem erdemes, sd boven eleg pl. filmeknel, zenenel mind1, oda eleg meg a C2-es is) akkor is siman kiszolgalja a C6-os. C6-osok amugyis altalaban jobban teljesitenek kisebb meretu fajlok irasanal, olvasasanal. Ami meg igencsak szamit Droid OS-nel. Samsung, SanDisk, Transcend, Lexar markak ajanlottak. Talan A-Data is, Kingston-t en inkabb ne, egyeb mas egzotikus markakat szintugy.
-
Sherkulás
aktív tag
Mivel én fejlesztek pár fontos tényező volt a root mellett. Wifi debug, plusz hozzáférjek a folyamatokhoz mélyebben erőforrás optimalizálásnál.
E mellett azt mondják az aksi idő jobb. Pont az elmúlt kép napban teszteltem:
1 nap 13 óra
Elég erős használat mellett:
- 30 perc gsm
- 2*15 perc viber
- jó sok gchat
- NFS vagy fél óra
- Hír olvasás napjába többször
- kb max 1 óra böngészés web
- 9 pálya ABszóval bírja rendesen az aksi...
Most még van benne 12% szufla meglátjuk mi a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest