Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Novemberi techmontázs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
hurrikan
üzenetére
Jah, erre panaszkodtam én is itt valamelyik nap, hogy jobban merül, pedig sem új app nincs a telefonon. semmi más befolyásolható dolog...
De mégis merül, főleg úgy, ha nem is nyúlok hozzá...
Most már legalább tiszta sor, hogy miért Köszi az infót.
Így jobban utánaolvastam, és úgy néz ki (de Ti biztos tudjátok)
magának a 4.3-as rendszernek a hibája ez. Már sokan tapasztalták, nem csak HTC készüléknél.
Nexusoknál, és még többnél is....Megoldás a 4.4-es KitKat-ben van. Addig meg romlik az aksink a sűrűbb töltésekkel.

Vártuk itt ezt a 4.3-at. és ez lett a vége.

De még1szer köszi a tájékoztatást..
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan
üzenetére
Érdekes. Én nem érzem, hogy jobban merülne. Ma tettem be képeket is. ~40óra után 38% maradt még benne és 2óra kijelző volt mellette, 2-3óra zenehallgatással folyamatos 3G/HSDPA kapcsolattal. Szerintem a merülések oka nem a HTC sara lesz inkább valamelyik Google szolgáltatás amit én nem használok.
A kamera lilulással remélem minél hamarabb kezdenek valamit. Beállításokkal, vakuval lehet rajta javítani, de amúgy kiábrándító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest