- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi67
addikt
Irtam egy privit azt csináld meg.És ird le a mainver számod.
-
-
csacsi67
addikt
Menjetek be egy nagyobb Telekom üzletbe mindenütt a Samsungot akarják rád tukmálni.
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #16318 üzenetére
Nézd meg ezt .Nem vagyok profi fotos még a 1020 sem foglakozom fotozással.[link]
-
csacsi67
addikt
válasz
SeatLeon08 #16346 üzenetére
Ott van az ,nézd meg jobban.
Ritka90
Sokkban.na meg a minöség is.Nekem is méretileg az jött volna be .De nem egy kategoria a 2 telefon.
-
csacsi67
addikt
válasz
djapor96 #16264 üzenetére
Nem
Tampered eltüntethetö.
Nem kell regizned.
Nem csak fözötett rakhatsz fel.
Változni változhat de nincs jelentösége épp ezért van az s-off hogy bármely romot felrakj tehát 4.2.2 is vissza rakhatsz.Ha nincs super cided akkor igen .Ha van akkor bármit felrakhatsz még a google editon változatot is.
-
csacsi67
addikt
Megoldjuk.
-
csacsi67
addikt
válasz
Laca1212 #16195 üzenetére
Ha alapbol fr csinálsz nem bizti ,hogy ildomos utánna felrakni egy régebbi mentést,sok mindet le ment oda vissza is tudod állitani de nem javasolt alakalmazni egyéni vélemény Mivel meg van az oka ,hogy miért csinálsz fr-t és lehet a vissza állitás ujra bekavar.
ndavey Javaslok egy recoveryböl nyomott FR-t.
-
csacsi67
addikt
Bekapcsolo gomb hangero le egyszerre majd gyári recoveryben is van Fr funkció. Gyors indítás mellől a pipát vedd ki.
-
csacsi67
addikt
válasz
djapor96 #15796 üzenetére
Nem ha a htc dev oldalán nyitod nincs rá mod hogy nyomtalanul vissza zárd. Régebbieket lehetett nyitni a htc megkerülése nélkül a 1.54 hboot már nem lehet.
Tehát nem szabad nyitni,majd csak akkor ha lesz arra modszer hogy a htc kikerülése nélkül tudsz nyitni.Az meg szerintem nem most lesz.
-
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #15756 üzenetére
Galérián belül van a legutolsó. Oda tegyél egy pipát majd nyisd meg a galériát.
SimonYana: Nincs benne tapasztalatom de szerintem a magyar szolgáltatosakra ha nem nyitod a bootloadert nem tudsz semmi más roomot fel rakni csak amit a szolgálató jováhagyott abban meg kell lenni az adott nyelvnek.
-
csacsi67
addikt
válasz
Don't Panic #15750 üzenetére
Gondolom ez segit.[link]
-
-
csacsi67
addikt
válasz
Zirowe #15568 üzenetére
Lekértem hivatalosan napra perce megmondta ,hogy mikor lett nyitva nem is egyszer ha nem 2 esetben volt nyitás. Mihelyt feljelentkezel a netre és nyitott a HTC azonnal észre veszi. Minden variáciot kikérdeztem.Majd a rendörség is lekéri hivatalosan mert hiába adtam be amit nekem küldtek. azt nem fogadhatják el. Na meg a PH rol is a hirdetéseket. Jo mulatság lesz annak is aki elösször eladta mivel ha részltre lett véve meg hüségre egyböl fizetettik vissza vele a kedvezményt.Mert a telefon addig nem eladható.
-
csacsi67
addikt
válasz
Loboda #15525 üzenetére
Egyet ne felejtsünk el a HTC mihelyet felengeded a telefont a netre nyitott bootal tehát ha lekérted a bin fájlt / az még nem azt jelenti hogy fel is használtad/ utána 5 nap mulva nyitod pl, napra orára pontosan megmondja mikor lett kinyitva. Tehát nem ajánlott igy belefogni.
-
csacsi67
addikt
Így van.
-
csacsi67
addikt
válasz
beloadjoker #15299 üzenetére
Régen én is igy voltam mikor droidos telom volt hogy cm-et használtam mert a gyári alap rendszer általába használhatatlan volt.Na most ennél nincs ilyen.Akkor ha erre felteszel egy cm-romot nem használod ki a telefon képességeit. De Te tudod.
-
csacsi67
addikt
válasz
beloadjoker #15297 üzenetére
De se nem S3 rom se nem S4 még gyári alapon sem. Ez a rendszer tökéltes.
-
csacsi67
addikt
válasz
beloadjoker #15294 üzenetére
Ha s-off akkor igen nyom nélkül, ha hivatalosan nyitod akkor is vissza lehet mindent gyárira csak nyoma marad.
-
csacsi67
addikt
válasz
beloadjoker #15291 üzenetére
Nyithatod hivatalosan de a gari ugrik, utánna tudsz mindent csinálni. Ha.1.54 .
-
csacsi67
addikt
válasz
beloadjoker #15288 üzenetére
Azt azér ttegyük , hogy root sincs hozzá bootloader nyitás nélkül.Ez neked gondolom fontos.
-
-
csacsi67
addikt
Köszönöm, hogy HTC készülékével kapcsolatban hozzánk fordult.
Az én nevem István, a HTC technikai segitséget nyújtó csapatának tagja vagyok.
Az Ön által megadott IMEI szám az alábbi készülékhez tartozik:
HTC ONE
Gyártás napja: 2013/05/23
Sorozatszáma: FA35MW902949
Bootloader kinyitva: IGEN
Szervizben járt már: IGEN ( 2 alkalom, 2013 augusztusban, mind a két alkalommal ROM Frissítés történt )A készülék NEM garanciális a kinyitott rendszerindító miatt, a telefon szoftvere két alkalommal lett módosítva, 2013. augusztus 27.-én, és 2013. szeptember 16.-án.
Ha problémája megoldódott és nincs több kérdése kérem zárja le ezt a jegyet.
A HTC hivatalos állásfoglalása nyitott bootloaderre.
Valamint a tévedés elkerülese végett a HTC a hálózaton lévő készülékröl is meg tudja mondani hogy nyitott vagy zárt állapotban van-e a bootloadere. -
csacsi67
addikt
Tessék.[link]
-
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #14343 üzenetére
Most néztem meg mit használtál eddig.
Nehéz kérdés én leirtam amit tapasztaltam mind2 készülekkel.Mondom kamera meg zenét nem használtam egyiken sem.
Ugy fejezném ki magam ,hogy mind két telefon nagyon jó ,ugy fut rajtuk az oprendszer mint kés avajban talán az i5 egy kicsit folyamatosabb nincsnek benne apró mikró lagok amit a HTC-nél felelhetö de ez betudható a rosszul megirt programoknak is amit a google beenged az áruházba.Irok neked erre egy példát pl a hir24 app htc-én lasitott felvétel mig a szifonon pörög.
-
csacsi67
addikt
válasz
Gulyopapa #14337 üzenetére
Röviden tömören HTC kijelzöje jobb mint az i5, akksi idöbe a a szifon veri de ez betudható a nagyobb kijelzönek, szerintem a droid még gyári alaprendszeren is könnyebb kezelhetöséget biztosit mint egy zárt i5.Fényképezö rész soha nem érdekelt se a zene hallgatás.Egy ami fájó pont nekem a doroidban ez nem csak a HTC -re vonatkozik, ha alvó állapotba megy a wifi és kapsz valami értesitést ,mondjuk nincs bekapcsolva a mobilneted addig nem kapod meg az értesitést még fel nem ébreszted a telefont.Ez szerintem az aksi idöre is nagyban kihatással van.
Gyorsaságban talán 1 fokkal a szifon jobb de a szifonban nincsenek ezek a gesztusok mint a HTC-be ez betudható annak.Ha most kéne választanom a HTC-t választanám a 3 db i5 után.
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #14318 üzenetére
Igazad van.
-
csacsi67
addikt
Törölve.
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #14080 üzenetére
Sikerült?
-
csacsi67
addikt
Ezt nem birom amiben jobb az IOS el kell ismerni.Sehol sincs a droid e wifi kezelésben.Épp tegnap probáltam ha sohára állitom az onét még a hálozatra sem hajlandó vissza csatlakozni automatikusan ha felébresztem a kijelzöt.Jó lehet ez rom hiba majd tesztelem.Nem tudtok megfogni mert itt van mind2 készülék elöttem.
Valamint ezt nem az Onera irtam ha nem a droidra mert az a hiba fen állt a nexusnál az xpériáknál is.Hogy alvo modbol nem ébred fel.
-
csacsi67
addikt
válasz
spawn21 #14042 üzenetére
Mondom ez router függö is lehet de nem jellemzö inkább maga az android rendszer hibája.Még egy ios eszköz pár perc inaktivitás után lekapcsolja a wifit és nem szivja az akksit mig a droid ha le is kapcsolja nem bizti hogy még gmailnél üzenetnél is felébred.Tapasztaltam sajna.
-
csacsi67
addikt
válasz
enginev3.0 #14038 üzenetére
Ha is kapcsol létezik a ping amit a droid nem igazán kezel jól.Épp ma irtam egy forumtársanak erröl hogy ebben a droid elbujhat az ios mellett.
-
csacsi67
addikt
-
csacsi67
addikt
válasz
Badboys #13495 üzenetére
Nem vagyunk almás fanok a hibákat elismerjük ott is vannak.De látjuk a fától az erdöt .Ez a külömbség.Nekem is cseréltek 2 honapos I5 bekapcsologomb hibával.Szerinted engem nem bosszantott a dolog meg a kopás.Szerencsére az ujjak már nem kopnak.
Ne általánosits senkit ismeretlenül .Volt droidom nem egy nem kettő ismerem.Az átlag felhasználokat kell nézni .Ö irta le az igazat. [link]
-
csacsi67
addikt
válasz
ForRedGlory #13105 üzenetére
Ez tényleg rendes töled de ez ellen Te sem tudsz tenni semmitOvatosan a használt szolgáltatós készülék vásárlásakor.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen digitális videókamerát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mozilla Firefox
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest