- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #21403 üzenetére
Abban sem vagyok biztos, az én szerviztapasztalataim alapján, hogy akiknek szét lett barmolva a telefon, azoknak a HTC javította, és nem pedig valamilyen GSM boltos ügyes kezű ember!
-
enginev3.0
félisten
Itt se jön be a kép amit linkeltem
https://www.dropbox.com/s/ewdr9cpq12jzr43/IMAG0081.jpg -
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Mobilarena vajon mért nem írja, meg a One kitkat frissítést?
-
enginev3.0
félisten
Ahogy megláttam a 90+ hozzászólást egyből tudtam hogy frissites, és mint a 4.3-nál, most is pont a vonaton ülök :
Vonat wifirol cnekem azt írja hogy nincs frissites -
enginev3.0
félisten
válasz
csacsi67 #20838 üzenetére
Az a fül...
Köszönik szépen a kutyák!
Leesett a hó, gyerekek meg pont jöttek, és kimentünk szánkózni, mentünk egy kört a ház előtt mögött, aztán tesóm kutyája is annyira ki kívánkozott (szomszéd), hogy na mondom muszáj őt is kihozni
Kiengedtem, és bár nincs hozzászokva, hogy mi visszük sétálni, de eszébe sem volt elmenni, ott jött mellettünk, nézelődött, szagolgatott, ha szóltunk neki akkor meg egyből ugrott, és jött hozzánk lábhoz
Majd behoztuk, kicsit dobáltuk nekik a havat, az nagyon tetszett mindkettőnek. Labdával meg mi többet játszottunk mint ők, mert pont nem érdekelte egyiket sem, pedig van vagy 50 teniszlabdájuk
Nem tudom, de aki nem szereti az állatokat, az egy akkora gyökér, aminél nem sok nagyobb van a földön, főleg egy ilyen kutyá(ka)t, és amikor a pincében vagyok hogy begyújtsak, és eljátssza nekem a szeretethiányos kutyát (mert, annyira nincs szeretve...), akkor 10% tűzre rakás, 90% kutyasimogatás
Hát na!
Azon kívül, hogy mikor feljön a teraszra, és kikaparja a két szélén lévő virágoskertet, rosszat nem tud mondani rájuk az ember. Aki meg igen, az nem nevelte eléggéAmúgy, nagyon várom az új HTC-t! Tuti, hogy a kamerát elrontják. Már a One x-nél is azt mondtam, hogy na most már tuti oda teszi magát a HTC kamera téren, és azóta sem, nem is próbálják meg jóra megcsinálni (még ha sikerül is jó képet készíteni egy két HTC-vel), de nagyon kíváncsi vagyok, és még olyan messze van
-
enginev3.0
félisten
Imádják a havat
Agor (fiú) sem egy nagy kutya, vizslák nem tűnnek olyan nagynak, csak a lábaik hosszúakde mellette Zsömi sokkal kisebbnek tűnik. Bár fiatalabb jóval, de már nem sokat fog nőni.
Egymás mellett nem kis különbség vanKár, hogy túl fehér volt a hó, és a kutyát sok képen sötétek
-
enginev3.0
félisten
Mért azok nem szolgálnak ki?
Én szeretem az alap fülest is, csak eddig a régi Sensation füles meg a One x füles is megszakadt, és gondolom egy idő után ha akarom ha nem, ha vigyázok rá ha "nem" a One is megfog szakadni
Egy füles meg nekem 2-3ezernél nem ér többet ... na jó max 5-6k, de az legyen márka, és szép jó legyen
10+k felejtős ilyenre -
enginev3.0
félisten
Még nincs frissites
-
enginev3.0
félisten
Nem értem hogy értek el 5 óra kijelzoidot, én bármit teszek 3 óra, kis fenyeron, nagy fenyeron, böngésző függetlenül
Kivéve opera mini amivel kb 4 órát érek el. De az túl vérszegény, nincs javascript. Az alap böngésző meg túl sok adatforgalmat használ -
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #20447 üzenetére
"az M8 kódnéven emlegetett One X+-hoz"
LoL
Múltkor volt egy m8 hír itt is, kár volt...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #20364 üzenetére
Nem tudom, de addig még sok idő van
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
MerLinh #20150 üzenetére
Hál Istennek van egy S3 is bent, ma egymás mellett használva az S3 gyorsabb volt, szemmel láthatóan, az s3 tulaj is meglepődött, nem mondott semmit, de láttam rajta, hogy megnyomja a back gombot, és elgondolkodott hogy most megnyomta vagy nem, mert várni kellett hogy kilépjen, ő is gyorsabbhoz van szokva
(mindkettőn 4.3 volt, gyári)
Szerintem irtó gáz, de hát na -
enginev3.0
félisten
Fúúú srácok, ez az S4 nagyon gyér
Párszor megnyomkodtam munkatársamét, de valami eszméletlen lassú egy One után, mindenre várni kell, másodpercek, de várni kell -
enginev3.0
félisten
Az ilyen híreket mért nem hozza le a mobilarena?
HTC M8 rumored to be called One+ -
enginev3.0
félisten
válasz
HUTCHDB #19873 üzenetére
Nem értek egyet, karácsonykor fotóztam vele szobában, vakuval és nélküle is, nem volt semmi hiba
Kivéve az, hogy a legkisebb emberi (fotós, vagy akit fotóznak) bemozdulás is élvezhetetlenné tette a képet, azt pedig elég nehéz megoldani, hogy senki ne mozogjon, főleg ha vannak vagy tízen a képen, viszont ha véletlen sikerült egy két jó képet csinálni, akkor azok teljesen jók lettek, lámpa mellett is, színek, élesség minden, de ilyen nagyon kevés lett, ahol semmi baj nincs a képpel
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #19849 üzenetére
Én is onnan szedtem a képet, a sima One-ban nincs ekkora törés szerintem, a hátulja sokkal simább
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #19858 üzenetére
Szerintem már nem szomjas a fiatalember
-
enginev3.0
félisten
M8 vagy csak én nem ismerem fel? Lehet Butterfly S
Kicsit vastag -
enginev3.0
félisten
válasz
Laca1212 #19806 üzenetére
Én is használtam már WP8-at elég sokáig, és hiába, gördülékenyebb, mint a droid, vagy legalább is szépen el vannak fedve a röccenések animációkkal, így az ember mindent folyamatosan érzékel ("mindent")
Persze egy WP-nél nem is sok mindent kell a gpu-nak kirajzolnia, csak négyzeteket, meg betűket
-
enginev3.0
félisten
válasz
Gulyopapa #19779 üzenetére
Hát nagyon úgy néz ki, hogy a HTC a One kategóriában rááll a kevesebb készülék, több frissítés dologra
Egy kicsit Apple féle megoldással, ami azt jelenti hogy most kiadhatnának egy HTC OneS-t (nem One S-t) amiben kevés az újítás, mint az iphoneoknál, majd jövőre pedig egy teljesen új dobás
Ugye erről is volt szó tavaly egész évbenÉs eddig ha a frissítéseket nézzük akkor egész jól állunk, és nekem ez a 3 telefon is tetszik kategórián belül, mini, one, max. Mellette meg fut a Desire család, ott kevesebb jóra számíthatnak a vásárlók, de több, színesebb készülékre
-
-
enginev3.0
félisten
One beadva javításra
-
enginev3.0
félisten
Boldog Új Évet!!!
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
Dexter-2000 #19484 üzenetére
Nem kapcsol ki a wifi?
-
enginev3.0
félisten
Ha recseg az alsó hangszóró akkor mindenképpen garancia, vagy van rá valami megoldás esetleg, ami nem tart olyan sokáig?
-
enginev3.0
félisten
válasz
becenevem #19339 üzenetére
Én is használtam ilyet sógorom autójában, zenét kihangosítottuk, nagyon állat cucc, kár hogy a miénkbe közel sincs ilyen, pedig jobb mint egy karcolódó cd, fm transmitter vagy bármi más
Ha olyan sokat használnám az autót nem is sajnálnám rá azt a pár tíz ezret, hogy vegyek egyet, de így hogy heti pár alkalom, így inkább nem
-
enginev3.0
félisten
Az én telefonom ma remekül viselkedett
Hajnal 4kor levettem a töltőről, másfél órát zenét hallgattam fülessel, majd jó egy órát böngésztem neten
Később játszottam, majd délelőtt feltettem töltőre kb 3 óra használat után, még jó 30% akksival, közben néha nyomkodtam, majd később megint neteztem és játszottam, hazafelé másfél óra zene ismét, és itthon is használtam egy keveset, most pihen az asztalon, várja a holnapi napot, amikor is sorozatot fogok rajta nézni és ismét böngészni -
enginev3.0
félisten
Azt nem tudom, nekem le van fóliázva a készülék
-
enginev3.0
félisten
válasz
Avicularia #19053 üzenetére
Ebből sem sok, de áh, nagyon szép, és tuti lenne
Légyszi, csak a kamera -
enginev3.0
félisten
Na jóvan....
http://www.youtube.com/watch?v=y_fSWo2n8cU&feature=youtu.beEz így tökéletes is, 10 évig nem vennék más mobilt
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #19040 üzenetére
Szerintem ez közel sem ilyen lesz, mert csak unofficial
Azt sem tudom elképzelni, hogy elhagyják a 4.7"-t -
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #19003 üzenetére
Pénz + Sok birka ember
Ennyiből van megoldva a samsung kérdés -
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
válasz
Nuada herceg #18976 üzenetére
Elvileg 1000töltés után esik az akksi ilyen 80% körülire (teljesítményben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged